Cinsellikte kayganlık sağlama

Ekn1990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
63
24
Merhaba arkadaşlar. Eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz normalde korunurken kayganlık sağlamak için zeytinyağı kullanıyorduk(evliliğimizin ilk haftasında sürekli kanama oluyordu doktora gitmiştim doktor zeytinyağı kullan demişti. Şuan 9 aylık evliyiz) ama şuan bebek sahibi olmak istediğimiz için acaba zeytinyağının bir zararı olur mu siz bu durumu nasıl aştınız

Merhaba arkadaşlar. Eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz normalde korunurken kayganlık sağlamak için zeytinyağı kullanıyorduk(evliliğimizin ilk haftasında sürekli kanama oluyordu doktora gitmiştim doktor zeytinyağı kullan demişti. Şuan 9 aylık evliyiz) ama şuan bebek sahibi olmak istediğimiz için acaba zeytinyağının bir zararı olur mu siz bu durumu nasıl aştınız
Zeytinyagin zarari olacagini sanmiyorum sonucta herseye sifa ama surunce rahat hissediyormusunuz 🙈

Krem nerden kullanmıyorsunuz daha kaygan ve rahat olur

Kayganlastırıcılar vardı bu is icin ama zeytinyagının bu ise de el atacagini duymak bir yas daha büyüttü beni dogrusu..🤪
Doktora bir sorulası konu bence yine de..

Zeytinyagin zarari olacagini sanmiyorum sonucta herseye sifa ama surunce rahat hissediyormusunuz 🙈
Bilmiyorum sanırım Bi alışkanlık oldu ilk evlendiğim hafta kanama oluyor diye kadın doğuma gitmiştim yara olmuş demişti hem ilaç yazmıştı hemde ilişki sırasında zeytinyağı kullan iyileştirme özelliği var demişti ama şimdi kafam karıştı acaba spermlere zarar verir mi diye

Doktorunuz yeterli islanma olmadığı icin baska tedavi onermedimi bence baska bi doktora daha gorunun normalde sizin asiri islanmaniz gereken bir donem

Cahilliğime verin de zeytin yağı yakıcı bir şey bana tuhaf geldi🙄🙄🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Bilmiyorum sanırım Bi alışkanlık oldu ilk evlendiğim hafta kanama oluyor diye kadın doğuma gitmiştim yara olmuş demişti hem ilaç yazmıştı hemde ilişki sırasında zeytinyağı kullan iyileştirme özelliği var demişti ama şimdi kafam karıştı acaba spermlere zarar verir mi diye
Bence doktorunuzun diplomasini bir kontrol edin 🙄🙄🙄

Doktorunuz yeterli islanma olmadığı icin baska tedavi onermedimi bence baska bi doktora daha gorunun normalde sizin asiri islanmaniz gereken bir donem
Aslında ıslanıyorum ama tam ilişki olacağı sırada tekrar kuruyor bende anlamadım ama Bi daha sormak aklıma gelmedi açıkçası doktora

Aslında ıslanıyorum ama tam ilişki olacağı sırada tekrar kuruyor bende anlamadım ama Bi daha sormak aklıma gelmedi açıkçası doktora

Bence sabah simdi bi randevu alip baska bi doktora gorunun sizin olay o zaman yaraymis suan cok baska birsey boyle zeytinyagi ile olavak is degil

Arkadasim delirmeyin 😂😂😂 sabun bile vulvanin, vajinanin ph’ini bozarken zeytinyagi nasil bozmasin? Mumkun mu?
Ben zaten suremem psikolojik olarak sacma geliyor ama duydum 😂bazi kadinlar neler suruyor orasina burasina ben gecenlerde yumurta pisirip koyduklarini duydum enfeksiyon icin bulantidan midem kalmadi 😅

Zeytin yağını hiç duymamıştım
Bende doktordan duydum ama kesinlikle doğruluğunu bilmiyorum. Bilmediğim Bi doktordu biz yeni taşındık bu şehire yani araştırma fırsatım olmadı doktoru aldım randevu geçtim o zaman

X