Cinsellikte kadındaki isteksizlik

Hermesss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
200
193
33
Cinsellik konusunda hiç bir istegim yok 2 yıllık evliyim ama hiç istemiyorum.Eşimde bi sıkıntı yok.nasıl istek arttırabilirim bunun için bir çözümünüz varmı ne yesem ne ilaç alsam napsamda istekli kadın olsam?

Öncelikle kafanızın rahat olması ve sadece dokunuşlara odaklanmanız lazım, o dokunuşlar sizi taciz ediyormuş gibi gelmemeli. Kafanız çok doluysa melisa çayı falan için bu rahatlamanızı sağlar, incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı gibi afrodizyak etkili şeyleri araştırın ve tüketin bunlar uyarılma hızınızı arttırır.

Hoş olmasa da erotik hikayeler okumak da uyarılma hızını arttırıyor. Son çare bunu da deneyebilirsiniz.
Burada böyle açılmış onlarca konu var onları okuyun fikir verir mutlaka

Öncelikle kafanızın rahat olması ve sadece dokunuşlara odaklanmanız lazım, o dokunuşlar sizi taciz ediyormuş gibi gelmemeli. Kafanız çok doluysa melisa çayı falan için bu rahatlamanızı sağlar, incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı gibi afrodizyak etkili şeyleri araştırın ve tüketin bunlar uyarılma hızınızı arttırır.

Hoş olmasa da erotik hikayeler okumak da uyarılma hızını arttırıyor. Son çare bunu da deneyebilirsiniz.
melisa çayı uyutmasın :KK70:

İncir çekirdeği ve çörek otu yağı nasıl tüketilecek tam olarak merak ettim bir deneyeyim bakayım 🤭

Yeni heyecanlar katın ilişkiye...
Mesela yeni çamaşırlar alin vücut çorabı gibi...
KK sayesinde bilinçlendim kafa yine zehir mübarek En Büyük KK :halay:

İncir çekirdeği ve çörek otu yağı nasıl tüketilecek tam olarak merak ettim bir deneyeyim bakayım 🤭
Sabah aç karınla bir çay kaşığı kullanılıyor ikisi de ama ikisini aynı anda kullanmayın sakın, etkileri aynı olduğu için birlikte yazdım

Bende de aynı problem var malesef. Kocamı çok seviyorum ama istek yok. Ayda 1 bilemedin 2 kez istekli olurum

Doktora gidip hormon testlerinize baktırın

X