Cinsellikle ilgili büyük problemim var yardım edermisiniz lütfen

Çok merak ettim neden bu kadar acele ettiniz.yargilamk amaçlı değil gerçek ten merak
İkimizde yaralıyız ailelerimizden dolayı ikimizde tek yaşıyorduk benim daha önce bir evliliğim oldu birde kızım var 9 yaşında o babasında neyse biz iş yerinde tanıştık bir çekim oldu koşa sürede herşey kendiliğinden gelişti biz hiç birşey yapmadık o ailesine anlattı ben aileme anlattım herkes adını koyalım dedi adını koyduk sonra bi baktık nikah masasındayız pişman mıyım hiç değilim en güzel kararı verdim ama korkuyorum sadece bu durum düzelmezse diye

Tam ilişkiye başlıyoruz güzel gidiyor diyorum boşalmıyor ve sönüyor sonra karşımda eliyle 10 15 dk içinde boşalmak üzereyken içime giriyor hemen boşalıyor benden mi zevk almıyor acaba
İçine girdi mi hiç onu sordum

Anladım hayır lisi olsun demek düşüyor bu durumda sanırım.
Mast alışmıştir belki size alıştıkça düzelir belki

Sağlıkla ilgili çözüm olmazsa psikolojik birşey vardır bunun altında düzelir inşallah

Hayır diyorum ya bunun seni beğenmemesiyle alakası yok. Kaldı ki dediğim gibi beğenmese bile öyle bir durumda ereksiyonunu kaybeceğini sanmıyorum bir erkeğin. Eşinin düzgün bir tedavi olması gerekiyor.

İnternette araştırdım bunu erkekler hep demek ki zevk almıyor erkek zevk alsa elini kullanmaz başkasını düşünüyordur eliyle rahatlarken insan karısı varken eliyle neden boşalsın diye yazmışlar
Bekarken mastürbasyona alıştığı için cinsellikte tecrübesiz ve ilaç verildiğine göre erken boşalma problemi var, sizden kaynaklı değildir. Size cinsel çekim hissetmese alelacele evlenmezdi

Ben kulaklık alırken 1 haftada karar veremiyorum, 1 haftada evlendiğin adamdan gelecek en ufak sürpriz iktidarsız oluşurdur zaten. İçinize boşaltmayın bari 1 haftada evlilik 1 ayda hamilelik mi amaçlıyorsunuz napıyosunuz? Konuya da inanmadım nedense, süreler sansasyon yaratsın diye verilmiş

Ne yapacağım ben bana akıl verin ne olur beni mi beğenmiyor acaba benden mi zevk almıyor yoksa onda mı bir sorun var
Senden zevk almama ile ilgili değil, ya travmatik masturbasyon sorunu var ya utangaç duruma alışamadı ya da cinsel tercih sorunu var. Çok hızlı evlenmişsiniz. İlaçları kullansın ama eliyle yeniden erekte olması ve boşalması travmatik masturbasyonla ilgili gibi hissettirdi. Bu konuyu araştırıp gereğini uygulamanızı öneririm. Eşiniz bakir miydi, bilginiz var mı

Konuya inanmamak ne dir anlamadım 5 yıl sevgili kalıp evlenip çok boşanan arkadaşım var yada çevremde 40 yıllık evli olup da daha birbirilerinin huylarını yeni yeni farkedenlerin var zaman söz konusu değil benim derdimde cünsellik yönünde bu sebepten boşanıp kocamı bırakacak halim yok çok seviyorum eşimi onun beni sevişini seviyorum ben iktidarsız olsa hiç boşalamaz doktorlarda gitti ben sadece tecrübeli bayan arkadaşlardan yardım istedim akıl istedim onlarda sağolsun veriyorlar hamilelik zaten amaçlamıyorum ikimizde çocuk istemiyoruz ve ben korunuyorum. Konuyada inanmadıysanız kırıcı olup yazmanıza gerek yok

Evlenmeden önce beraber kalıyorduk aramızda cinsellik geçti bir defa ama böyle olmamıştı bana dedi ki ilerde olurda cinsel bir sorun yaşarsak beni bırakmazsın dimi dedi bende hayır tabikide tıpta herşeyin çaresi var okur mu öyle şey dedim bazen çok güzel içimdeyken boşalıyor çok iyi geçiyor ama genel olarak bakarsak eliyle daha çok boşalıyor ama boşalırkende sert değil zaten yani benden zevk almasa eliyle yaparken illaki sertleşir diye düşüyorum sertleşmeden boşalıyor çünkü

Muhtemelen ilk ilişkinizde ilaç almıştı, adam kendini bilmese size o cümleleri kurmaz. 20 dakika erekte kalabildiğini de söylemişsiniz, sonra sönüyor demişsiniz. Doktorun verdiği ilacı kullanmanızı öneririm bir de bahsettiğim sendromu araştırın bence onunla ilgisi olması muhtemel. Penetrasyon esnasında kegel egzersizi yapmayı deneyin,girerken gevşek bırakıp çıkarken sıkın kaslarınızı,bu hissi arttıracağından belki durumu etkiler. 20 dakika erekte kalan adam sonrasında sönüyorsa burada çözülebilir bir sorun olmalı diye düşünüyorum

Evet 20 dakika kalıyor macun önermiş doktor onuda içtiğinde 40 dakikayı buluyor bazen 1 saati bile buluyor çok korkuyorum kendini suçlu hissedip ger çekecek utanıcak yada kafasına takıp her ilişkimizde böyle olur diye düşünerek sönüyor yada sönecek diye

Bir haftada mı tanışıp evlendiniz ama neden? Sayılı günlük ömrünüz kaldı heralde.

Travmatik masturbasyon sendromunu mutlaka araştırın bir de canını yaksa da söndükten sonra kendini rahatlatmasın, belki vucut alıştığı için onu bekliyordur, alışkanlığını bozmak durumun değişmesine yardımcı olabilir. Ya da bu sendromun kendine has tedavi yolları vardır. Berk karataş diye bir ürolog var, toytubeda videoları da var onun videolarına da bir bakın, uygun çözüm önerileri varsa birlikte denersiniz. Doktora gidip ilaç kullanmaya meyilli bir insan anlayışlı bir dil kullandığınızda size olumlu dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. Sonuç olarak ona tedaviyle her şey düzelir demişsiniz, yanında olduğunuzu anlayacağını umuyorum.

Ne yapacağım ben bana akıl verin ne olur beni mi beğenmiyor acaba benden mi zevk almıyor yoksa onda mı bir sorun var
ikisi de olabilir ne bilelim.ama genelde erkeklerin genel bir kapasitesi oluyor.karşisındaki kadar daha az etkili bence bu durumlarda.

Bir haftada mı tanışıp evlendiniz ama neden? Sayılı günlük ömrünüz kaldı heralde.
Bizim çok acele oldu ben onun müdür olduğu yerde işe başladım 1 ay çalıştım sonra herkes beni söylemiş ona bak burcu güzel kız Burak bey bence kaçırmayın diyip durmuşlar benim haberim yok tabi ama benimde azıcık hislerim vardı sadece korkuyordum kendisi müdürüm sonuçta ters bi tepkide verebilirdi bellide etmiyordu bana pek ama iletişimimiz güzeldi ailesi Malatya’da kendi Yalova’da yaşıyor annesi kanser tek başına anneye destek olmaya çalışıyor ben zaten tek yaşıyordum ailemle aram çok fazla iyi değildi görüşürdük konuşurduk tabi ama bilmiyorum yaralarmış aynı eşimle kötü çocukluk sürekli çalışmak zorunda olmak aileler tarafından sömürülmek maddi manevi bizde öyle bir çay içelim dedi işle ilgili konuşacaktık sonra yürürken bana birden açıldı inanın bende nasıl böyle hızlı oldu anlamadım çok iyi birisi yalan dolan yok çevresindeki herkes deli divane oluyor kendisine beni en çok bu cezbetti insanların onu çok fazla sevmesi ve hep iyi şeyler söylemeleri çok zeki ve çalışkan olması bunlar çok güzel şeyler ve benim ikinci evliliğim onun ilk evliliği bir kere bana demedi ki olmaz biz denk değiliz senin çocuğun var demedi ailesinde öyle deli divane oldular bana şuanda öyle eşim evde yemek yapmasam beden yapmadın demez gelir çamaşır atar makiye asar süpürür siler herşeyi yapar sen otur ben yaparım sen yorulma der hep böyle yani numaramla çok koşa sürede evlendim ama hiç pişman değilim ilk eşimle 7 sene görüşüp evlendim afedersin ama ağzıma sıçtı yalan dolan hile hurda ayrıldıktan sonrada hep kötü insanlar çoktı karşıma eşim benim şansım oldu benden faydalanmak olmadı niyeti hiç bir zaman bu sebepten ben uzatmak istemedim hemen evlendik

Sen de kariyerli adam, müdür koca buldum.havam da oldu işyerinde diye sevibdin ama sonuç bu.gerçekten kimseyi kıskanmamak lâzım bu hayatta.işin altından ne çıkacağı belli olmuyor.

Ne alaka bend
Sen de kariyerli adam, müdür koca buldum.havam da oldu işyerinde diye sevibdin ama sonuç bu.gerçekten kimseyi kıskanmamak lâzım bu hayatta.işin altından ne çıkacağı belli olmuyor.
Ne alaka bende pasta chefiyim o şuan 13 bin alıyor ben 25 bin lira maaş alıyordum koca pastanenin yek chefiyim müdür olması umrumda bile değil şuan iştende atılabilir ben onun karakterini sevdim ve ayrıca ben onunla evlendiğimde 80 bin lira borcu vardı ne düğün yaptık ne eşya aldık biz ben yoklukta sevdim onu müdür olması yada hava atmaya gerek duyulacak bir durum yok ortada

Psikolojik bir olay ya da uzun zaman mast a alışmış umarım çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…