Cinsellikle ilgili büyük problemim var yardım edermisiniz lütfen

söylemesi çok zor ama cinsel tercihi farklı olabilir mi benim aklıma ilk o geldi malesef

Birde şöyle bir durum var bu gece konuştuk benden önceki ilişkisinde 10 ay kadar sevgilisi olmuş 5 6 defa beraber olmuşlar böyle bir sorunla karşılaşmamış hiç 5 6 defada nasıl anlayabilirim ki bu durumu ben anlasam seninle neden evleneyim neden böyle yapayım seni sevmesem arzulamasam sana sokulurmuyum hep istekle gelen benim dedi neden böyle olduğunu anlamadım ama böyle oluyor dedi

Sorun sizinle ilgili değil, bence eşinizin cinsel hayatında sorun var.
Daha önceki ilişkisinde böyle olmamış ama öyle dedi bana bir saat önce ve ben bunu duyduğumdan beri nasıl uyulacağını düşünüyorum çok takıntılı bir insanım zaten

Yemin ederim sorun sizde değil, normal bir erkeği bırak geniş vajina, hiçbir şey etkilemez, bu adamlar o an geldiğinde öyle şeyler düşünmüyor, kalkacağı varsa kalkar.
Eşiniz cinsel sorunlu, bunu da biliyordu ve sizi hızlı bir şekilde kafesledi, kafeste de sevginiz ilginiz eksik olmayacak tabi.
Ben onu seviyorum diyorsaniz size tavsiyem üzerinizde dildo benzeri şeyleri kullanmasını isteyin.

Öncelikle iyi geceler uykunu kaçıran bir gece daha yaşadım eşimle 2 aylık evliyiz 1haftada tanışıp evlendik bana değer veriyor üzerime titriyor seviyor yani sevdiğini hissediyorum ama gel gelelim ki cinsel ilşki sırasında üzerimdeyken biraz zaman geçiyor ve sönüyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve elile boşalıyor tam eliyle boşalmak üzereyken içime giriyor öyle boşalıyor ve sert değil doktora gitti kan sulandırıcı verdiler birde epimedyumlu macun önermişler ama ben bunun onunla değil benimla alakalı olduğunu düşünüyorum birde üzerimde sönüp eliyle boşaltırken kasılıyor kafasını başka yöne çeviriyor başkasını mı düşünüyor bu durumda acaba ben den mi zevk almıyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve ben çok sıkıldım bu durumdan
Daha yeni evlisiniz eşiniz mastürbasyona alışık olabilir ve boşalmaya o şekilde alışmışsa ona devam ediyor olabilir. Bu süreçte ona yardımcı olabilirsiniz, daha fazla aktif olarak. Ön sevişmeyi siz yönetin, onunla daha fazla ilgilenin sizinle boşalmaya alışması lazım birkaç denemeden sonra istediğiniz kıvama gelir diye düşünüyorum.

Ne alaka bend

Ne alaka bende pasta chefiyim o şuan 13 bin alıyor ben 25 bin lira maaş alıyordum koca pastanenin yek chefiyim müdür olması umrumda bile değil şuan iştende atılabilir ben onun karakterini sevdim ve ayrıca ben onunla evlendiğimde 80 bin lira borcu vardı ne düğün yaptık ne eşya aldık biz ben yoklukta sevdim onu müdür olması yada hava atmaya gerek duyulacak bir durum yok ortada 😔
25.000 maas alan bir anneyseniz 9 yasındaki kızınız neden sizinle değil babasıyla yaşıyor?

Öncelikle iyi geceler uykunu kaçıran bir gece daha yaşadım eşimle 2 aylık evliyiz 1haftada tanışıp evlendik bana değer veriyor üzerime titriyor seviyor yani sevdiğini hissediyorum ama gel gelelim ki cinsel ilşki sırasında üzerimdeyken biraz zaman geçiyor ve sönüyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve elile boşalıyor tam eliyle boşalmak üzereyken içime giriyor öyle boşalıyor ve sert değil doktora gitti kan sulandırıcı verdiler birde epimedyumlu macun önermişler ama ben bunun onunla değil benimla alakalı olduğunu düşünüyorum birde üzerimde sönüp eliyle boşaltırken kasılıyor kafasını başka yöne çeviriyor başkasını mı düşünüyor bu durumda acaba ben den mi zevk almıyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve ben çok sıkıldım bu durumdan
Hindi macunu yesin binbur türlü şifası var keçiboynuzu kaynat suyunu içir kuru yemişler ceviz fındık badem robottan geçir balla karıştır yesin çok iyi gelir psikolojik biseydir belki boşaldığı zaman kaslması normal bence bunun başkasını düşünmeyle alakası yok

Bizim çok acele oldu ben onun müdür olduğu yerde işe başladım 1 ay çalıştım sonra herkes beni söylemiş ona bak burcu güzel kız Burak bey bence kaçırmayın diyip durmuşlar benim haberim yok tabi ama benimde azıcık hislerim vardı sadece korkuyordum kendisi müdürüm sonuçta ters bi tepkide verebilirdi bellide etmiyordu bana pek ama iletişimimiz güzeldi ailesi Malatya’da kendi Yalova’da yaşıyor annesi kanser tek başına anneye destek olmaya çalışıyor ben zaten tek yaşıyordum ailemle aram çok fazla iyi değildi görüşürdük konuşurduk tabi ama bilmiyorum yaralarmış aynı eşimle kötü çocukluk sürekli çalışmak zorunda olmak aileler tarafından sömürülmek maddi manevi bizde öyle bir çay içelim dedi işle ilgili konuşacaktık sonra yürürken bana birden açıldı inanın bende nasıl böyle hızlı oldu anlamadım çok iyi birisi yalan dolan yok çevresindeki herkes deli divane oluyor kendisine beni en çok bu cezbetti insanların onu çok fazla sevmesi ve hep iyi şeyler söylemeleri çok zeki ve çalışkan olması bunlar çok güzel şeyler ve benim ikinci evliliğim onun ilk evliliği bir kere bana demedi ki olmaz biz denk değiliz senin çocuğun var demedi ailesinde öyle deli divane oldular bana şuanda öyle eşim evde yemek yapmasam beden yapmadın demez gelir çamaşır atar makiye asar süpürür siler herşeyi yapar sen otur ben yaparım sen yorulma der hep böyle yani numaramla çok koşa sürede evlendim ama hiç pişman değilim ilk eşimle 7 sene görüşüp evlendim afedersin ama ağzıma sıçtı yalan dolan hile hurda ayrıldıktan sonrada hep kötü insanlar çoktı karşıma eşim benim şansım oldu benden faydalanmak olmadı niyeti hiç bir zaman bu sebepten ben uzatmak istemedim hemen evlendik
Bütün isimleri ve illeri yazdiginiz iyi olmus. Çalıştığınız kurumu da yazin bari...

Son düzenleme:
Mast bağımlısı gibi geldi bana. Alışkanlık yapmış artık

Eşinizin belli ki ciddi ereksiyon problemi var.Sevişirken de içinizdeyken de (ki o şekilde içine giremez zaten )ve mast. yaparkende erekte değil adam.İlaç tedavisi ve ileri durumda implant falan yapıyorlar.Problemi kendnizde aramayın alakası yok sizinle.Çok can sıkıcı bir durum ama çözülür merak etmeyin doktora yönlendirin hemen ,kendi kendine geçmesini beklemeyin yıpranırsınız.

Benm bi arkadaşım tam da buna benser bir sorunla doktor doktor gezmişti bir ara, küçüktük tabi o zamanlar. Doktor kapısında bi yaşlı teyze uyandırmış bunu, bu gibi sorunlarda (birleşememe gibi) erkek öncelikli muayene olmalı, sorun ondadır büyük olasılık diye. Aynen de öyle çıktı ki şimdi olsak sorun bende mi diye düşünmeyiz bile. Demem o ki; sorun sizde değil eşinizde, ciddiye alsın bu konuyu

isimler yaşadığınız şehir mesleğiniz falan gereksiz ayrıntıya girmişsiniz,
eşinizde boşalamama sorunu var galiba,
ereksiyon olarak kaldığı süre, ilişki suresi ideal, tek sıkıntı ilişki esnasında boşalamamasi gibi, dra gidip sebebini öğrenmesi ve ona göre tedavi olması lazim

Valla işin özü eşiniz saglikliysa o durumda Allah aşkına neden sönsün doğanın kanunu bu opustugunde reaksiyona giren şey o anda haliyle devam ettirir sizde değil esinizde problem var belli ki tedavi olmalı bence bu da çok kötü birşey yaa Allah yardımcınız olsun biraz farklı şeyler yapın fantazi tarzında belki olayı monotonlaastirdiniz mi acaba o da olablir ama her türlü esinizde problem var bariz belli

25.000 maas alan bir anneyseniz 9 yasındaki kızınız neden sizinle değil babasıyla yaşıyor?
Yeni evlendiğim için olabilir mi ? Eşime güvenim sonsuz ama çok yeniyiz daha bir evin içinde huyunu suyunu öğrenmeye çalıştığım kişiyle bir kız çocuğunu aynı evde tutmak bu zamanda ne kadar mantıklı

Yeni evlendiğim için olabilir mi ? Eşime güvenim sonsuz ama çok yeniyiz daha bir evin içinde huyunu suyunu öğrenmeye çalıştığım kişiyle bir kız çocuğunu aynı evde tutmak bu zamanda ne kadar mantıklı
Yeni evlendiğiniz için değil, tanımadan evlendiğiniz için. Kızınızla aynı eve sokup sokamayacağınızı bilemeyeceğiniz bir adamla evlenecek kadar gözü karasınız.

Ayrıca başından evlilik geçmiş bir kadın cinsellik konusunda nasıl yeni ergen gibi olabiliyor anlamıyorum.

Yeni evlendiğiniz için değil, tanımadan evlendiğiniz için. Kızınızla aynı eve sokup sokamayacağınızı bilemeyeceğiniz bir adamla evlenecek kadar gözü karasınız.

Ayrıca başından evlilik geçmiş bir kadın cinsellik konusunda nasıl yeni ergen gibi olabiliyor anlamıyorum.
Sen ne anlatıyorsun be tv de mi izlemiyorsun öz anneler öz babalar evlatlarına neler yapıyor benim o konuda kocamdan süphem yok hem çok yeniyiz hem yeni evliyiz hemde ikimizde. Çalışıyoruz 9 yaşındaki çocuk nasıl okula gidecek nasıl ders yapacak ben annesiysem öz babası var ken aklı başına erene kadar babasıyla kalacak Buda eski eşimin kararı seni de ilgilendirmiyor bir daha kötü yorumlarını kendine sakla

X