cinsellik

bnm yargıladığım fslan yok sadecr insanlat kocalarından bile kapıo bn bulaşmıştır demiorum ztn kusura bakmayın yanlış tellaffuz etmiş olabilirim..

Siz de gidip bi hiv testi yaptırın madem. İnsan bu devirde kocasına bile güvenmiyor. Hamilesiniz de allah korusun bebeğinize bir zarar falan gelmesin. Ben sizin yerinizde olsam hemen randevu alır test yaptırırdım.

Siz de gidip bi hiv testi yaptırın madem. İnsan bu devirde kocasına bile güvenmiyor. Hamilesiniz de allah korusun bebeğinize bir zarar falan gelmesin. Ben sizin yerinizde olsam hemen randevu alır test yaptırırdım.
cvb yazma zahmetinde bile bulunmuyorum tşkrler ... zten nerde bişi bulur hemen koşarsınız
..

Öncelikle böyle birşeyi yaşamamış olmanı dilerdim ama olan olmuş. İlk ilişkide bazen kadınlar idrar yolu iltihabı ya da vajinit dediğimiz vajinal iltihap veya mantar kapabilirler. Hemen bir jinekologa gitmen gerekiyor. Basit bir antibiyotik tedavisi veya fitil- krem ile sağlığına kavuşursun. Ancak ilaçlarını aksatmadan kullanman gerekir çünkü mantar yahut enfeksiyon ilerlerse tüplerini kapatır ve ilerde anne olmanı zorlaştırır.

cvb yazma zahmetinde bile bulunmuyorum tşkrler ... zten nerde bişi bulur hemen koşarsınız
..

Birilerine bişeyler söylerken, aklınızca laf sokarken aynısının size de söylenebileceğini aklınızın bşr köşesinde bulundurun. Cvb değil cevap veremezsiniz tabi ki ben de beklemiyorum zaten.

Penis vajinaya girdiğinden itibaren tam ilişki yaşanmış sayılır. devamini getirip getirmediginiz de pek onemli degil cunku kan geldikten sonra cekilmis partneriniz. Bazi bunyelerde hemen kan gelebiliyor. Kisiden kisiye degisiyor boyle seyler. Sorduğunuz şey kanamanizin normal olup olmaması ise evet bence normal. Ben evlendigimde 4 gün her tuvalet çıksına altımı sildigimde ara ara kan gelmişti ve sizliyordu. Kızlık zariniz yirtilmis evet. Yine de Dr en doğrusunu size gösterecektir.

Yara olmuştur çok zorlanmışsa, benim bir arkadaşımın da senin ki gibi olmuştu. Dr. Kızlık zarı kalın olduğu için bir iki gün ara ara kanar demiş zorlamışlar bir de. Sen yine de Dr git bence.

birkaç gün gelebilir öyle. biraz sızı vs olabilir gibi. çok tedirgin olmayın bence. ama arkadaşlar haklı fırsat varsa bir doktora görünmek en doğrusu

Birilerine bişeyler söylerken, aklınızca laf sokarken aynısının size de söylenebileceğini aklınızın bşr köşesinde bulundurun. Cvb değil cevap veremezsiniz tabi ki ben de beklemiyorum zaten.
laf sokmak gibi bir amacım olmadığı için cvb vermiorum sizin böle bir amacınız olduğu besbelli brnce yazmayın bişi

Ne kadar amiyane tabirler bunlar. Zarım yırtıldı nedir ya.
Ne kadar kolay anlatıyorsunuz kim kime girmiş kim nereden çıkmış, pes.
Bir doktora görünün.

laf sokmak gibi bir amacım olmadığı için cvb vermiorum sizin böle bir amacınız olduğu besbelli brnce yazmayın bişi

Sanırım burda herkes anladı sizin amacınızı, sadece ben değil.
Sizin söylemenizle de yazmayacak değilim ancak cevap dahi veremediğiniz için söylediklerimin yerine ulaştığını düşünüyorum.
Size bolca empati tavsiye ediyorve konudan uzaklaşıyorum.

Ne kadar amiyane tabirler bunlar. Zarım yırtıldı nedir ya.
Ne kadar kolay anlatıyorsunuz kim kime girmiş kim nereden çıkmış, pes.
Bir doktora görünün.

Ne kadar saçma tabirler bunlar.
Ne kadar anormalleştiriyorsunuz bu tarz şeyleri, pes.

Siz nasıl anlatmamı dilerdiniz bir de öyle anlatayım da içiniz rahat etsin?

Öneriniz için teşekkür ederim ancak çocuğum evladım denilmeyecek ve kendi iradesiyle kararlar alabilecek bir yaştayım :)

Burada yaşları küçük olanlarda oluyor,böyle bir tecrübeyi yaşayanlarda oluyor ondan sordum bende..
Mutlaka gidin doktora diyorum içiniz rahat etsin..

Ne kadar saçma tabirler bunlar.
Ne kadar anormalleştiriyorsunuz bu tarz şeyleri, pes.

Siz nasıl anlatmamı dilerdiniz bir de öyle anlatayım da içiniz rahat etsin?

Benim içim rahat.
Bunları yaşamak normal böylesine saçma tabirlerle anlatmak anormal.
Açıp okuyun zar yırtılması şeklinde bir şey söz kınusu değildir. Doku kaybıdır bahsettiğiniz şey. Zarım yırtıldı demek bu tabirin kullanılabilecek en sokak ağzına düşmüş hali ve evet rahatsız edici.
Ancak bu kadar atar yapmak yerine bir doktora görünseniz size neyin ne olduğunu anlatır zaten.
Son mesajım bu iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…