- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
bnm yargıladığım fslan yok sadecr insanlat kocalarından bile kapıo bn bulaşmıştır demiorum ztn kusura bakmayın yanlış tellaffuz etmiş olabilirim..
cvb yazma zahmetinde bile bulunmuyorum tşkrler ... zten nerde bişi bulur hemen koşarsınızSiz de gidip bi hiv testi yaptırın madem. İnsan bu devirde kocasına bile güvenmiyor. Hamilesiniz de allah korusun bebeğinize bir zarar falan gelmesin. Ben sizin yerinizde olsam hemen randevu alır test yaptırırdım.
Öncelikle böyle birşeyi yaşamamış olmanı dilerdim ama olan olmuş. İlk ilişkide bazen kadınlar idrar yolu iltihabı ya da vajinit dediğimiz vajinal iltihap veya mantar kapabilirler. Hemen bir jinekologa gitmen gerekiyor. Basit bir antibiyotik tedavisi veya fitil- krem ile sağlığına kavuşursun. Ancak ilaçlarını aksatmadan kullanman gerekir çünkü mantar yahut enfeksiyon ilerlerse tüplerini kapatır ve ilerde anne olmanı zorlaştırır.Kızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?
cvb yazma zahmetinde bile bulunmuyorum tşkrler ... zten nerde bişi bulur hemen koşarsınız
..
Doktora görün derim evli olsa bu şeyler normal derdim de. Cunku Bende ayni şeyi yasadim.Evli değilim ancak 2 senelik bir ilişkim var. Neden?
laf sokmak gibi bir amacım olmadığı için cvb vermiorum sizin böle bir amacınız olduğu besbelli brnce yazmayın bişiBirilerine bişeyler söylerken, aklınızca laf sokarken aynısının size de söylenebileceğini aklınızın bşr köşesinde bulundurun. Cvb değil cevap veremezsiniz tabi ki ben de beklemiyorum zaten.
laf sokmak gibi bir amacım olmadığı için cvb vermiorum sizin böle bir amacınız olduğu besbelli brnce yazmayın bişi
Ne kadar amiyane tabirler bunlar. Zarım yırtıldı nedir ya.
Ne kadar kolay anlatıyorsunuz kim kime girmiş kim nereden çıkmış, pes.
Bir doktora görünün.
Bak çocuğum evladım yaşın kaç bilmiyorum ama,gel sen bir doktora git muayene ol aklın karışmasın sonra..
Öneriniz için teşekkür ederim ancak çocuğum evladım denilmeyecek ve kendi iradesiyle kararlar alabilecek bir yaştayım :)
Ne kadar saçma tabirler bunlar.
Ne kadar anormalleştiriyorsunuz bu tarz şeyleri, pes.
Siz nasıl anlatmamı dilerdiniz bir de öyle anlatayım da içiniz rahat etsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?