- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
Cinsellik hayatın içinde yaşanan bir şey, tabu bir konu olmamalı bence. Eğer sizeneyse benim kanımdan idrarımdan konuya girip de okumayın bir zahmet. İlginizi çekmiş ki girip okumuşsunuz hatta bir de yorum yapıyorsunuz, çok ilginç..
bence normal....Yırtılma olsa sürekli kanama olmaz mıydı? Çünkü araştırdığımda eğer kılcal damara zarar gelirse sürekli kanama olduğunu söylemişler, benim sürekli yok ama idrarla beraber oluyor. Anlayamadım bir türlü
neye göre yanlış size göre benim uslubum bu ayrıca size yazdığım gidin bir doktora dedim siz benece benimle vakit kaybetmeyin sorununuza bir çözüm bulun kimin nasıl konuştuğunada karışmayın daha fazla kendinizle muhattap etmeyin beni şimdi istediğinizi yazın buda size son cevabım .
Kimin nasıl konuştuğuna karışmayacaksam lütfen benimle konuşma şeklinize dikkat edin ki bana bir şey söyleme fırsatı bırakmayın. Benimle muhattapsanız, beni rahatsız eden bir üslup şekline eleştiri yaparım. Bence de çok haklısınız, siz de benimle vakit kaybetmeyin, benim vaktimi de çalmayın. Teşekkürler :)
evlilik dışı yaşasdığın besbelli ne bu agresiflik . tahriş yada yırtılma canm.. büyük ihtimal yırtılmış vajinan darsa tahriş olmuş olabilir. en iyisi buraya yazıcsğına bir doktora git gtmişken (aids) e falanda baktır mazallah ilşkiye girdin kişidrn virüs bile bulaşmıştır cnm dikkat etCinsellik hayatın içinde yaşanan bir şey, tabu bir konu olmamalı bence. Eğer sizeneyse benim kanımdan idrarımdan konuya girip de okumayın bir zahmet. İlginizi çekmiş ki girip okumuşsunuz hatta bir de yorum yapıyorsunuz, çok ilginç..
evlilik dışı yaşasdığın besbelli ne bu agresiflik . tahriş yada yırtılma canm.. büyük ihtimal yırtılmış vajinan darsa tahriş olmuş olabilir. en iyisi buraya yazıcsğına bir doktora git gtmişken (aids) e falanda baktır mazallah ilşkiye girdin kişidrn virüs bile bulaşmıştır cnm dikkat et
Cinsellik değil konun, bir sağlık sorunu ve bizde doktor değiliz ayrıca forumun cinsellik bölümü var
Herkese açık bir forumda bu kadar yazılması da hoş değil
Konuya baktım evet ve ne kadar gereksiz olduğunu anlatmak adına da yazdım, burası yoruma açık bir forum, izin almıyoruz cevap yazarken
evlilik dışı yaşasdığın besbelli ne bu agresiflik . tahriş yada yırtılma canm.. büyük ihtimal yırtılmış vajinan darsa tahriş olmuş olabilir. en iyisi buraya yazıcsğına bir doktora git gtmişken (aids) e falanda baktır mazallah ilşkiye girdin kişidrn virüs bile bulaşmıştır cnm dikkat et
bn virüs kapmıştır demiorum baktırsın diorum insanca iki yüzlülük derken siz önce maskenizi çıkarında öyle gelin hanım efendiEvli olmayınca girdiği ilişkiden hemen AIDS mi kapması gerekiyor sizce??
Eğer bu kadın evliyim böyle böyle bi durum var dese bi çok kişi yardımcı olur daha kibar yorumlar yapardı yazıklar olsun sizin iki yüzlülüğünüze.
olduğunu sölemiorum malesef cnm sadece git bi baktır için rahat olsun anlamında bi öneri yani olup olmadığını sölemiorum ben olsam korkardım yani allah korusunEvet canım evlilik dışı yaşadım bundan utanmıyorum malesef. Evliliklerin çok büyük bir oranı da karşındaki erkeği cinsellikte tanıyamadığın için bitiyor. Bunu ben değil araştırmalar söylüyor. AIDS olduğumun teşhisini koyacak kadar kendinizce tıpta ilerlemişsiniz, tebrikler. Allah aşkına bu kadar dar görüşlü olmayın.. :/
bn virüs kapmıştır demiorum baktırsın diorum insanca iki yüzlülük derken siz önce maskenizi çıkarında öyle gelin hanım efendi
olduğunu sölemiorum malesef cnm sadece git bi baktır için rahat olsun anlamında bi öneri yani olup olmadığını sölemiorum ben olsam korkardım yani allah korusun
bnm kıvırdığım falan yok olabilcek bir ihtimaldi sadece söledim kimse karşısındaki adamı tanımıo aklını kalbini bilnio bi gidip baktırsın ona da dedim sözlerinize dikkat edin beni bilen bilio kimsyi yargılamk gibi de bişi asla yapmam herkes yaptığoında özgürdür ... sadece ben olsam içim asla bu kadr rahat olmaz onada baktırır dım neler çıkıo kırk yıllık kocasondan bile aids bulaşan oluoHanımefendi sizin ne demek istediğinizi salak olmayan herkes anlar hiç kıvırma çalışmayın. Benim maskem falan da yok ne demek istediğim çok açık.
bnm yargıladığım fslan yok sadecr insanlat kocalarından bile kapıo bn bulaşmıştır demiorum ztn kusura bakmayın yanlış tellaffuz etmiş olabilirim..Canım teşekkür ederim önerilerin için ama evlilik dışı ilişkiye girdiğim için AIDS kaptığımı düşünmüyorum, üzgünüm. Bence siz de düşünmeyin ve insan içinde bunu dile getirmeyin, zira ilk önce AIDS'in nasıl bulaşacağını veya belirtilerini filan okumanızı tavsiye ederim. Bu milletin başına ne geliyorsa okuyup araştırmamaktan.. Ne demek istediğinizi çok net anladım fakat agresifliğimin sebebinin evlilik dışı ilişkiye girmiş olmam olmadığını bence siz de anlayın. Ben buna kendi irademle karar veriyorum, bu kararımın arkasındayım. Agresifliğimin sebebi konu sırf cinsellik olduğu için buraya gelip "Aaa iğrenç bir konu" "Aaa çok gereksiz" "Denemeyi neyle yaptın?" diye saçmasapan yorum yapıp yargılayanlar ve çirkin bir üslup takınanlardır. Ben buraya başlık açıyorsam nedeni bunu başkaları da yaşamış mı öğrenmek içindir, kalkıp da bana agresifleşenlerle laf yarıştırmak değildir. Sizlere yazık ki günümüzde kadına şiddet diye insanlar bas bas bağırırken, bunların önüne geçmeye çalışırken kadına şiddet yine hemcinsinden geliyor. Hem de sözlü şiddet.. Ancak ne kadar güzel ki yaptığınız boş yorumları dikkate almayacak kadar kendime güvenim var. Hepinizden ricam buraya agresif bir yorum yaparken veya yargılarken kalkıp kendinize "Ben kimim?" diye bir sorun.
Pardon siz evlimisin bekarmisin?
nasıl yani ilişkiye girmeden zarın yırtıldı tuhafmışKızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?
nasıl yani ilişkiye girmeden zarın yırtıldı tuhafmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?