cinsellik

Sevgili yavrum, sen ittir ittir sonra gel burada dert yan. Büyük bir olasılıkla yırtılmıştır yavrum. O kan, gökten yağmur gibi oraya damlamadı. Ama gene de ufak bir ihtimal zedelenme olabilir. Eğer evlilik için bu soruyu soruyorsan evlendiğinde de kanama şansın olabilir. Hadi hayırlısı.

İmza: Haydariye Dümenus

Cinsellik değil konun, bir sağlık sorunu ve bizde doktor değiliz ayrıca forumun cinsellik bölümü var
Herkese açık bir forumda bu kadar yazılması da hoş değil
Konuya baktım evet ve ne kadar gereksiz olduğunu anlatmak adına da yazdım, burası yoruma açık bir forum, izin almıyoruz cevap yazarken

bence normal....

evlilik dışı yaşasdığın besbelli ne bu agresiflik . tahriş yada yırtılma canm.. büyük ihtimal yırtılmış vajinan darsa tahriş olmuş olabilir. en iyisi buraya yazıcsğına bir doktora git gtmişken (aids) e falanda baktır mazallah ilşkiye girdin kişidrn virüs bile bulaşmıştır cnm dikkat et

Evli olmayınca girdiği ilişkiden hemen AIDS mi kapması gerekiyor sizce??

Eğer bu kadın evliyim böyle böyle bi durum var dese bi çok kişi yardımcı olur daha kibar yorumlar yapardı yazıklar olsun sizin iki yüzlülüğünüze.

Cinsellik bölümünü bulamadığım için buraya yazdığımı mesajın en başında belirtmiştim ve bu kadar yazılması hoş değil demişsiniz ancak en ince ayrıntısına kadar anlattığımı hatırlamıyorum? Başlığın gereksiz olduğunu anlatmak için buraya yorum yazarak vakit kaybetmenize gerek yoktu. Sizin için oldukça üzüldüm. :/ Lütfen daha fazla yorum yapmayın, birbirimizin vaktini çalmayalım.

Evet canım evlilik dışı yaşadım bundan utanmıyorum malesef. Evliliklerin çok büyük bir oranı da karşındaki erkeği cinsellikte tanıyamadığın için bitiyor. Bunu ben değil araştırmalar söylüyor. AIDS olduğumun teşhisini koyacak kadar kendinizce tıpta ilerlemişsiniz, tebrikler. Allah aşkına bu kadar dar görüşlü olmayın.. :/

bn virüs kapmıştır demiorum baktırsın diorum insanca iki yüzlülük derken siz önce maskenizi çıkarında öyle gelin hanım efendi

olduğunu sölemiorum malesef cnm sadece git bi baktır için rahat olsun anlamında bi öneri yani olup olmadığını sölemiorum ben olsam korkardım yani allah korusun

yahu evlenmeden ilişkiye girdiklerinde yargılayanlar oluyordu herkes sevişirken ona buna mı soracaktı diye muhalefet oluyordu. şimdi de ayıplıyorlar anlamadım sırf muhalefet olmak için yorum yapıyorlar sanki.

bn virüs kapmıştır demiorum baktırsın diorum insanca iki yüzlülük derken siz önce maskenizi çıkarında öyle gelin hanım efendi

Hanımefendi sizin ne demek istediğinizi salak olmayan herkes anlar hiç kıvırma çalışmayın. Benim maskem falan da yok ne demek istediğim çok açık.

olduğunu sölemiorum malesef cnm sadece git bi baktır için rahat olsun anlamında bi öneri yani olup olmadığını sölemiorum ben olsam korkardım yani allah korusun

Canım teşekkür ederim önerilerin için ama evlilik dışı ilişkiye girdiğim için AIDS kaptığımı düşünmüyorum, üzgünüm. Bence siz de düşünmeyin ve insan içinde bunu dile getirmeyin, zira ilk önce AIDS'in nasıl bulaşacağını veya belirtilerini filan okumanızı tavsiye ederim. Bu milletin başına ne geliyorsa okuyup araştırmamaktan.. Ne demek istediğinizi çok net anladım fakat agresifliğimin sebebinin evlilik dışı ilişkiye girmiş olmam olmadığını bence siz de anlayın. Ben buna kendi irademle karar veriyorum, bu kararımın arkasındayım. Agresifliğimin sebebi konu sırf cinsellik olduğu için buraya gelip "Aaa iğrenç bir konu" "Aaa çok gereksiz" "Denemeyi neyle yaptın?" diye saçmasapan yorum yapıp yargılayanlar ve çirkin bir üslup takınanlardır. Ben buraya başlık açıyorsam nedeni bunu başkaları da yaşamış mı öğrenmek içindir, kalkıp da bana agresifleşenlerle laf yarıştırmak değildir. Sizlere yazık ki günümüzde kadına şiddet diye insanlar bas bas bağırırken, bunların önüne geçmeye çalışırken kadına şiddet yine hemcinsinden geliyor. Hem de sözlü şiddet.. Ancak ne kadar güzel ki yaptığınız boş yorumları dikkate almayacak kadar kendime güvenim var. Hepinizden ricam buraya agresif bir yorum yaparken veya yargılarken kalkıp kendinize "Ben kimim?" diye bir sorun.

Hanımefendi sizin ne demek istediğinizi salak olmayan herkes anlar hiç kıvırma çalışmayın. Benim maskem falan da yok ne demek istediğim çok açık.
bnm kıvırdığım falan yok olabilcek bir ihtimaldi sadece söledim kimse karşısındaki adamı tanımıo aklını kalbini bilnio bi gidip baktırsın ona da dedim sözlerinize dikkat edin beni bilen bilio kimsyi yargılamk gibi de bişi asla yapmam herkes yaptığoında özgürdür ... sadece ben olsam içim asla bu kadr rahat olmaz onada baktırır dım neler çıkıo kırk yıllık kocasondan bile aids bulaşan oluo

bnm yargıladığım fslan yok sadecr insanlat kocalarından bile kapıo bn bulaşmıştır demiorum ztn kusura bakmayın yanlış tellaffuz etmiş olabilirim..

nasıl yani ilişkiye girmeden zarın yırtıldı tuhafmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…