- 30 Ekim 2014
- 68
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
Kızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?
zar yırtılınca birkaç gün leke gelir.kişiden kişiye de değişir 1 günde gelebilir bir hafta da gelebilirKızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?
yani bunun cevabı burdamı allah aşkına gidin bir doktora öğrenin
zar yırtılınca birkaç gün leke gelir.kişiden kişiye de değişir 1 günde gelebilir bir hafta da gelebilir
Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı diye araştırmak istedim ki içim rahatlasın. Başlık açarken size sormayı unutmuşum kusura bakmayın.
normal zaten ama yinede bir dr görünmelisin. yırtılma da olabilir. dedim ya kişiden kişiye değişir hiç kanamayanlarda var bardaktan boşalırcasına olanlar da.Leke gelmiyor benden sanki direk hastalanmışım gibi kanıyor ama sadece idrarımı yapınca silerken oluyor. Diğer türlü hiç yok.
Bize ne senin idrarından kanından, ne yakışıksız bir konu bu, doktora git
normal zaten ama yinede bir dr görünmelisin. yırtılma da olabilir. dedim ya kişiden kişiye değişir hiç kanamayanlarda var bardaktan boşalırcasına olanlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?