cinsellik

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
29
Kızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?

Bilemedim açıkcası.
Çok rahatsızsan bi doktora görün derim..

Kızlar merhaba. Cinsellik forumunu bulamadığım için buraya yazıyorum ama sorun önemli. Bundan 2 gün önce ilişkiye girmedim ama denerken kanamam oldu yani zarım yırtıldı. Ancak 2 günden beri ne zaman idrarımı yapsam peçeteyle sildiğim anda sanki hastalanmışım gibi bildiğiniz kan geliyor ve sonra orası yanıyor. Sizce bu neyin işareti? Acaba yara mı oldu yoksa başka bir sorun mu var?

İlişkiye girmeden deneme nasıl oluyor?
Penis vajinaya girmeden zar yırtılmaz.

Zar öyle kanamaz. Tahriş olmuş olabilir. Ama o kadar canın yanıyorsa, bence de uzamanına görünüp onunla görüş için rahat eder... Seni yemezler korkma :)

zar yırtılınca birkaç gün leke gelir.kişiden kişiye de değişir 1 günde gelebilir bir hafta da gelebilir

Arkadaşlar tabii ki penis vajinaya girdi ancak tam bir ilişki yaşama diyebileceğimiz şey olmadı. Yani hemen bıraktık çünkü canım çok yanmıştı ama zarın yırtıldığından eminim.

yani bunun cevabı burdamı allah aşkına gidin bir doktora öğrenin

Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı diye araştırmak istedim ki içim rahatlasın. Başlık açarken size sormayı unutmuşum kusura bakmayın.

Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı diye araştırmak istedim ki içim rahatlasın. Başlık açarken size sormayı unutmuşum kusura bakmayın.[/QUOTE]

Bana sorucaksınız demedim zaten arkadaş olumsuz bir yorum görmeyede tahammülünüz yok nedense eleştiriye açık olacaklsınız haa olamıyorsanız konu açmayacaksınız

Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı diye araştırmak istedim ki içim rahatlasın. Başlık açarken size sormayı unutmuşum kusura bakmayın.

Bana sorucaksınız demedim zaten arkadaş olumsuz bir yorum görmeyede tahammülünüz yok nedense eleştiriye açık olacaklsınız haa olamıyorsanız konu açmayacaksınız[/QUOTE]

Ben eleştiriye açık bir insanım zaten bir yorumumdan bunun çıkarımını yapamazsınız. Umarım siz de açıksınızdır çünkü konuşma üslubunuzu oldukça yanlış buldum. İstersem eleştiriye kapalı biri olayım, konu açıp açmayacağımı da malesef size soramayacağım. Bu zaten yargılamanızı gerektiren bir sorun da değil ki benimle "yaaa"lı "allah aşkına"lı konuşabilin.

Leke gelmiyor benden sanki direk hastalanmışım gibi kanıyor ama sadece idrarımı yapınca silerken oluyor. Diğer türlü hiç yok.
normal zaten ama yinede bir dr görünmelisin. yırtılma da olabilir. dedim ya kişiden kişiye değişir hiç kanamayanlarda var bardaktan boşalırcasına olanlar da.

Bize ne senin idrarından kanından, ne yakışıksız bir konu bu, doktora git

Cinsellik hayatın içinde yaşanan bir şey, tabu bir konu olmamalı bence. Eğer sizeneyse benim kanımdan idrarımdan konuya girip de okumayın bir zahmet. İlginizi çekmiş ki girip okumuşsunuz hatta bir de yorum yapıyorsunuz, çok ilginç..

Ben eleştiriye açık bir insanım zaten bir yorumumdan bunun çıkarımını yapamazsınız. Umarım siz de açıksınızdır çünkü konuşma üslubunuzu oldukça yanlış buldum. İstersem eleştiriye kapalı biri olayım, konu açıp açmayacağımı da malesef size soramayacağım. Bu zaten yargılamanızı gerektiren bir sorun da değil ki benimle "yaaa"lı "allah aşkına"lı konuşabilin.[/QUOTE]

neye göre yanlış size göre benim uslubum bu ayrıca size yazdığım gidin bir doktora dedim siz benece benimle vakit kaybetmeyin sorununuza bir çözüm bulun kimin nasıl konuştuğunada karışmayın daha fazla kendinizle muhattap etmeyin beni şimdi istediğinizi yazın buda size son cevabım .

normal zaten ama yinede bir dr görünmelisin. yırtılma da olabilir. dedim ya kişiden kişiye değişir hiç kanamayanlarda var bardaktan boşalırcasına olanlar da.

Yırtılma olsa sürekli kanama olmaz mıydı? Çünkü araştırdığımda eğer kılcal damara zarar gelirse sürekli kanama olduğunu söylemişler, benim sürekli yok ama idrarla beraber oluyor. Anlayamadım bir türlü :(

neye göre yanlış size göre benim uslubum bu ayrıca size yazdığım gidin bir doktora dedim siz benece benimle vakit kaybetmeyin sorununuza bir çözüm bulun kimin nasıl konuştuğunada karışmayın daha fazla kendinizle muhattap etmeyin beni şimdi istediğinizi yazın buda size son cevabım .[/QUOTE]

Kimin nasıl konuştuğuna karışmayacaksam lütfen benimle konuşma şeklinize dikkat edin ki bana bir şey söyleme fırsatı bırakmayın. Benimle muhattapsanız, beni rahatsız eden bir üslup şekline eleştiri yaparım. Bence de çok haklısınız, siz de benimle vakit kaybetmeyin, benim vaktimi de çalmayın. Teşekkürler :)

Back