cinsellik

hayatimin_anlami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
43
0
36
Almanya
kizlar biliyorum yanlis yerdeyim ama sormam lazim.. kizlar esimle daha tam anlamiyla iliskiye giremedik. cok canim yaniyor kuruluktan kaynaklaniyor desem degil islaklik oluyor. kendimi kasmamayi deniyorum ama canim yandikca ani reflex olarak esmi itiyorum. hazir olmam gerekiyor ama bir türlü konsantre olamiyorum. ilk iliskide agrinin sebebi nedir?
ilk iliskide agri en aza nasil indirilir?

ben yeni evlendiğimde bizde de aynı şey oldu nerdeyse 1 ay giremedik.ama çözümü şöyle bulduk eşim beni rahat bıraktı asla baskı yapmadı bu konuyuda açmadı normal sevgili ngibi olmaya başladık daha sonra kendiliğinden oldu.bunun sebebi ise evlenmeden önce anlatılan yalan yalnış ilk gece muhabbetlerinin bilinç altına yerleşmesi.
bir arkadaşımda yaklaşık 2 ay beraber olamadılar jinekologa gitiler ve iltihaptan kaynaklanıyormuş ilaç tedavisi sonunda rahatladı.
ön sevişmeyi daima uzun tutmakta senin yararına olcaktır....

Babamın bir arkadaşı 8 yıl boyunca karısıyla birlikte olamamış, tedavi olmamaışlar öyle kalmış (nasıl kalmışsa artık). Bence bir süre daha böyle devam ederse geciktirmeden tedavi olun.

Canım bende bu sorunu yasadım 3 ay boyunca nezaman evlendın nezamandır bole hıc bırlıktelık olmadımı ben kendı kendıme astım budurumu aslında kendı kendıne cozebılır ınsan bu durumu

bende o sorunları yaşıyordum doktora gittim 3 defa gitmekle sorunum bitti bence sende deneye bilirsin çünkü cinsel sorunlar hayatı cok etkiliyor

aklında bıtırmeye calıs hergun tekrarla evlı oldugunu kendını rahatlat zamanla asılrı olmazsa doktordan yardım almalısın cunku evlılıkte ıonemlı bı durum

Evlendikten bi süre sonra bu sorunu yenen arkadaşlar, peki bu problemi aştıktan sora zevk almaya başlıyo musunuz yoksa sadece sorun çözülmüş ilişki sırasındaki acı geçmiş mi oluyor, bunu çok merak ediyorum:/

evlendikten bi süre sonra bu sorunu yenen arkadaşlar, peki bu problemi aştıktan sora zevk almaya başlıyo musunuz yoksa sadece sorun çözülmüş ilişki sırasındaki acı geçmiş mi oluyor, bunu çok merak ediyorum:/

canım acı gectıkten sonra ınsan zevk almaya baslıyo :1:

Son düzenleme:
Eski vajınusmusluyum,çok şükür atlattım...

Çok zor bir durum,psikoloji diye birşey kalmıyor insanda.

Eşin anlayışlı biri olsa dahi kendini yetersiz ve kötü hissediyorsun.

Sizde fazla zaman geçirmeden bir doktora görünün.

Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra,vajınusmus mu,başka birşey mi en dogru kararı doktor verecektir.

İnşallah ki vajinusmus değilsindir arkadaşım.

Back
X