Cinsellik

ksv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
4
1
24
Merhaba hanımlar yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ama konu cinselliğe ne zaman gelse bı kötü oluyor yani aslında onu çok seviyorum ve o da beni seviyor beni hep öpüyor değer veriyor hediyeler alıyor ama ne zaman sevişsek beni asla tatmin etmiyor ondan sonra kendimi elle tatmin ediyorum bu konuda ne yapmalıyım.Eger ona bu konuyu açarsam büyük ihtimalle gururu kırılır ne yapmalıyım

Merhaba hanımlar yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ama konu cinselliğe ne zaman gelse bı kötü oluyor yani aslında onu çok seviyorum ve o da beni seviyor beni hep öpüyor değer veriyor hediyeler alıyor ama ne zaman sevişsek beni asla tatmin etmiyor ondan sonra kendimi elle tatmin ediyorum bu konuda ne yapmalıyım.Eger ona bu konuyu açarsam büyük ihtimalle gururu kırılır ne yapmalıyım
30-40 sene ölmezsen evlenirsen elle tatmin olmaya devam o zaman?
Konuşmadan nasıl çözeceksin başka🤷🏻‍♀️

Sorun konuşmak işte adam gayet iyi ama konu cinsellik olunca biraz geride ona bunu söylediğimde üzülüyor ve onu kırmak istemiyorum

Aslında sanırım suç biraz bende de çünkü elle tatmin olmaya biraz fazla alıştım sanırım ve biz ilk defa bu ay birlikte olduk ve bu benim ilkimdi

Sorun konuşmak işte adam gayet iyi ama konu cinsellik olunca biraz geride ona bunu söylediğimde üzülüyor ve onu kırmak istemiyorum
Hadi diyelim erken boşalıyor niye cabalamiyor senin orgazmın için? Bir eksiği varsa bunu düzeltmek için çabalamalı çaba yoksa kırılsın niye üzülüyorsun? Başka yollar denesin eliyle tatmin etmeye çalışsın, okşasın vb..

Gerekirse kır. Mutlu olan o iliskiniz de konus ve caresine bakin bende ayni durumdayim maalesef. Kendim kendimi tatmin edeceksem sevgiliyi napim diye daha once defalarca ayrildim.

Bendede aynı sıkıntı var evet erken boşalıyor ama benim içinde hiç birşey yapmıyor benciller galiba konuştuk çözdük sanıyorum ama yine aynı kırılsın isyemiyorum ama bu şekilde de olmuyor napcami bilemedim bende

X