- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.774
- Konu Sahibi Ummkatade6565
Ben çocuk yapmayın diyorum. Siz bana ne soruyorsunuz ?
Soru zaten başlı başına sikintili soruya takildim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çocuk yapmayın diyorum. Siz bana ne soruyorsunuz ?
ne dense boş, salin gitsinBen çocuk yapmayın diyorum. Siz bana ne soruyorsunuz ?
Şuan düşünmüyorum zaten sadece soruyorumBen çocuk yapmayın diyorum. Siz bana ne soruyorsunuz ?
Eşimi nasıl zevke getirebilirimsizin yapabileceğiniz bir şey yok ki eşinizin doktora gitmesi lazım
Zaten erken boşalıyorsa ekstradan bir çaba göstermeyin bence zevke getirmek için başlamadan biterEşimi nasıl zevke getirebilirim
Peki anne karnında bebek kaçınci haftada kalp atarZaten erken boşalıyorsa ekstradan bir çaba göstermeyin bence zevke getirmek için başlamadan biter
Yani ben urtasyona gittiğimde kaçıncı haftada kalp atışı duyulurPeki anne karnında bebek kaçınci haftada kalp atar
Ben 6. Haftada vajinal ultrasonda duydum.Peki anne karnında bebek kaçınci haftada kalp atar
Kız bi dur, once hamile kalYani ben urtasyona gittiğimde kaçıncı haftada kalp atışı duyulur
Yalnız tek bir başlık altında birbiriyle alakalı alakasız bir sürü merakınızı giderdinizYani ben urtasyona gittiğimde kaçıncı haftada kalp atışı duyulur
Yani alt bölgede mi muayene ettilerBen 6. Haftada vajinal ultrasonda duydum.
Nasıl anlamadımYalnız tek bir başlık altında birbiriyle alakalı alakasız bir sürü merakınızı giderdiniz
Eee hamileyim Allah'ın izniyle idrar testi yaptım iki çizgi ciktiKız bi dur, once hamile kal
Evet vajinal ultrason öyle yapılıyor.Yani alt bölgede mi muayene ettiler
Düşük tehlikesi olmadimiEvet vajinal ultrason öyle yapılıyor.
Neden olsun öyle bir şey olsa doktorlar kullanır mı o yöntemiDüşük tehlikesi olmadimi
Pazartesi zevk alamıyorum diye konu actın, bugun hamile kaldın.. Ne diyim tebriklerEee hamileyim Allah'ın izniyle idrar testi yaptım iki çizgi cikti
Yani erken boşalmadan eşi tahrik etmeye, hamilelik testi yapmadan kalp atışı duymaya kadar her merakınızı giderdiniz Daha cinselliği çözemeden hamile de kaldınız gerçekten tebrikler. Bence çok da öğrenmeye çalışmayın bazı şeyleri kafanız karışır mutsuz olursunuzNasıl anlamadım
Benim ilk düşüğüm oldu kalp atışını duymadilar bana da dediler seni alt bölgeden kontrol edecez ama düşük olma ihtimalin olur o yüzden ben olmadimNeden olsun öyle bir şey olsa doktorlar kullanır mı o yöntemi