Cinsellik

Anal bölgeden penise doğru olan düz bir çizgimsi şey var ya onun uyarılması boşalmayı geciktiriyormuş. Hocamız anlatırken söylemişti ama mucize beklememek lazımmış.

O zaman ikinci dediğimi uygulayın eşiniz boşalicagini hissettiği zaman biraz dursun beklesin sonra tekrar devam edin.

Ya ben

Ya ben yeni evliyim böyle tür şeyleri bilmiyorum bana açık konuşabilir misiniz
yani anüs ile penis arasında, testisleri altında kalan bölge, milyon dolarlık nokta diye tanımlanıyor ingilizce. sevişme esnasında, belki boşalacagini hissettiği zaman çıkıp beklerken, siz de parmağınızla hafif baskı ile bu bölgeyi oksarsaniz eğer boşalmayı geciktiriyor.

eşinizle durumu konuşun. internette "boşalmamak için aklımdan 6 basamaklı sayıları carpiyordum bir baktım sabah olmuş" tarzı geyikler var, doğruluk payı da var. başka şeyler düşünebilir o esnada. yine prezervatif kullanımı boşalmayı geciktiriyor.

cinsellik bölümü eşim erken boşalıyor zevk alamıyorum boşanma sebebi mi benzeri konularla dolu. haddime değil ama naçizane tavsiyem bebeği, bu sorun çözülene kadar ertelemeniz. çünkü ileride bir bebeğiniz olursa ve çözümsüz kalan bu sorun canınıza tak ederse, geri dönüş daha zor olabilir. iyi şanslar

Çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı
Eşiniz doktora gitsin. Anestezi etkili krem , hafif antidepresan öneren ürolog doktorlar oluyor. Kegel egzersizleri yapması lazım.

Bir de daha cinselliği yaşamadan hemen çocuk yapmayın bence. Google’dan araştırarak faydalı pek çok şey bulabilirsiniz

Teşekkür ederim peki adet günüm kac gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…