- 13 Haziran 2021
- 27
- 7
- 26
- Konu Sahibi Ummkatade6565
Eşim erken boşalıyor bu konuda ne yapmalıyım erken boşalınca ben tatmin alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anal bölge derkenAnal bölgeden penise doğru olan düz bir çizgimsi şey var ya onun uyarılması boşalmayı geciktiriyormuş. Hocamız anlatırken söylemişti ama mucize beklememek lazımmış.
Anal bölge derken
Ya ben yeni evliyim böyle tür şeyleri bilmiyorum bana açık konuşabilir misinizAnal bölgeden penise doğru olan düz bir çizgimsi şey var ya onun uyarılması boşalmayı geciktiriyormuş. Hocamız anlatırken söylemişti ama mucize beklememek lazımmış.
Aslında biz çocuk düşünüyoruz prezervatif kullanmıyor eşimMerhaba geciktirici prezervatifler var onları tercih edebilirsiniz işe yarıyor :)
Hım teşekkür ederim ya çok utanıyorum ama ne yapayım sorunların çözülmesini istiyorumO zaman ikinci dediğimi uygulayın eşiniz boşalicagini hissettiği zaman biraz dursun beklesin sonra tekrar devam edin.
Hım eşim duysa ben böyle konuşuyorum kesin beni öldürürGeciktirici jellerde var diye duymuştum ama bir bakınin isterseniz
Hiç bilmiyorum tatlım. Hiç utanilcak bir durum yok merak etme bunlar gayet normal durum :)Acaba geciktirici ilaç varmı
Hım teşekkür ederim ya çok utanıyorum ama ne yapayım sorunların çözülmesini istiyorum
yani anüs ile penis arasında, testisleri altında kalan bölge, milyon dolarlık nokta diye tanımlanıyor ingilizce. sevişme esnasında, belki boşalacagini hissettiği zaman çıkıp beklerken, siz de parmağınızla hafif baskı ile bu bölgeyi oksarsaniz eğer boşalmayı geciktiriyor.Ya ben
Ya ben yeni evliyim böyle tür şeyleri bilmiyorum bana açık konuşabilir misiniz
Eşiniz doktora gitsin. Anestezi etkili krem , hafif antidepresan öneren ürolog doktorlar oluyor. Kegel egzersizleri yapması lazım.Çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim peki adet günüm kac gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrenirimEşiniz doktora gitsin. Anestezi etkili krem , hafif antidepresan öneren ürolog doktorlar oluyor. Kegel egzersizleri yapması lazım.
Bir de daha cinselliği yaşamadan hemen çocuk yapmayın bence. Google’dan araştırarak faydalı pek çok şey bulabilirsiniz
Çocuk düşünüyorsanız geciktirici jeller spermlere zarar verebiliyormuş bence kullanmadan içeriğini mutlaka inceleyinAcaba geciktirici ilaç varmı
Hım teşekkür ederim ya çok utanıyorum ama ne yapayım sorunların çözülmesini istiyorum
Hım teşekkür ederimÇocuk düşünüyorsanız geciktirici jeller spermlere zarar verebiliyormuş bence kullanmadan içeriğini mutlaka inceleyin
Ben çocuk yapmayın diyorum. Siz bana ne soruyorsunuz ?Teşekkür ederim peki adet günüm kac gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrenirim