• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

heyleydi

🎀
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
27
170
8
3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.

Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..

3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.

Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Bence biter, siz 3 yildir onu tatmin edemeyecek bir rahatsizliga sahip olsaydiniz o da ayrilmak istese ayni yorumu yapardim. linc edilmeye hazirim

Cinsellik her şey değil belki ama çok şey evlilikte. Erken boşalmanın bir cozumu bulunurdu ama esiniz boyutunu da dert ediyormus, bu nasıl düzelecek ki?

Evlenmeden önce Kendi potansiyelinin farkında degilmiymis acaba? Yeni mi farkına varmış, dert etmeye başlamış?

Başlığa cevabım
Evet cinsellik yüzünden evlilik biter
Ki cinsellik evliliğin omurgasıdır
Bu problem tamamen sizinle ilgili
Yorumu sizin iyice kafanızı karıştıracak yoracak sizi

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çocuğumuz yok, durum böyle oldukça da hiç düşünmüyorum, istemiyorum. Psikolojik de olabilir dediğiniz gibi ama o kadar umutsuzum ki. Bunca tıbbi şey işe yaramadı çünkü. : (

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çocuğumuz yok, durum böyle oldukça da hiç düşünmüyorum, istemiyorum. Psikolojik de olabilir dediğiniz gibi ama o kadar umutsuzum ki. Bunca tıbbi şey işe yaramadı çünkü. : (
Cinsel tatminin bircok yolu var. İllaki penetrasyon olmak zorunda değil. Bunları denediniz mi?

Eşiniz bu durumu karşısında hiçbir şey yapmıyor olsaydı verilecek cevaplar çok keskin ve net olabilirdi fakat kendisi de farkında ve tedavi için istekliyse biraz daha denemelisiniz bence. Evet cinsellik çok önemli ve yoksunluğu ilişkileri sonlandırabilir ama eşiniz bu durumu kabullenmiş ve tedavi olmaya çalışırken biraz daha sabırlı olmalısınız gibi geliyor.

Cinsellik yüzünden tabi ki evlilik bitebilir, cok önemli. Ama adam caba gösteriyorsa kizip rencide etmeniz yanlış. Destek olmalisiniz seviyorsaniz. Ha buna rağmen hic duzelme olmazsa zaten birbirinizden soguyup ayriliga gider iliski diye düşünüyorum. Mecbur değilsiniz sonsuza kadar sabretmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back