Cinsellik ve KK

İyi ki işin varmış. çoğu kişi ban yedi zaten

Evet konunun içeriği başlık olarak geçilmeli,bi bakarmısınız diyenlere bakıyorum ama saçmasapan bişey sorununun ozu baslık gecılmelı ama yapmıyorlar evet yası kucuk olanlara gore degıl buralar

Aynen öyle:) evlenicem düğünüme az kaldı burdaki şeyleri okuyunca kavgaları tepkileri görünce ay evlilikten soğudum bir ara:) nişanlıma tuhaf tuhaf sorular sormaya basladım:))))))
Yani evet cinsellik ayıp bir konu değil ama nebiliyim çokta açmanın anlamı yok diye dşünyüroum misal geliyor yatakta bunu yaptık böyle oldu ya o senin yatağın özelin ayrıca burda bi çözüm bulunmazki ona , bakalımm daha farklı b,r çözüm gelir inşallah arkdasın verdiği linke bildiricez şimdilik

Anladım, haklısın
Ama polemik hemen hemen her konuda oluyor
Özellikle bir iki kişi var yorumları güler misin ağlar mısın derecesinde

Her konuda kadınları haksız bulanlar var

Örnek 1 : Bir aylık tanışma sonucu, adam konu sahibine seni sevdim ama bi yalan söylemiştim evliyim demiş.. Eşi tayin sebebi ile başka şehirdeymiş.. Konu sahibi öğrenince şok olmuş selamı sabahı kesmiş tabi..

Şimdi böyle haysiyetsiz bi adam dururken , kalkıp eşi niye onu yalnız bırakmış diyenler bile çıktı.. ( Eee eşi de yalnız sonuçta, o zaman eşi de bunu aldatsın bu mantığa göre )

Örnek 2 : Eşim sürekli abisine borç verdi, abisi geri ödemedi.. Şimdi benden habersiz tekrar abisi isteyince eşim borç vermiş çok kızgınım çünkü zorunlu bi ihtiyacı yok ala ala son model tv almış evine.. Ve eşim benden habersiz vermişti duyunca neden söylemedin dedim 'dır dır edersin diye' dedi yazmış konu sahibi.

Bizde haklısın tabi zorunlu bi sebep yok ve borcuna sadık olmayan bi kişiye bi daha borç verilmez hemde ikiniz çalışıyor birikim yapıyorken sizden gizli bunu yapması doğru değil dedik..

Vay siz misiniz bunu diyen 2 kişi geldi.. Ne merhamet bıraktı ne doğmamış çocuklarımızında bize böyle merhametsiz olacağını..

bencede özel bir işareti olmalı. konuyu düşünen arkadaşı tebrik ederim..

Kader örneklerin harika, tam da benim o konularda sinirlendiğim örnekler :)

Tabi ki böyleleri var ama yapacak bir şey yok ki bunlara.

Yönetim de ceza verebilir sadece.

Bunları geç "ben yine de teşekkür ediyorum yorumun için :)" dedim diye özelden mesaj atıp biliyorum beni çekemiyorsun o yüzden yine de diyen var
Artık bunları istisnalar gibi ayrı bir yere koydum çünkü ağzında kuş tutsan ona da neden kuş derler, hep bir eleştiri var yani.

Ben de bir konu okumuştum erkek erkeğe ilişki yaşamış çocuk kız da o videoyu mu fotoğraflarımı ne görmüş, barışmışlar.

Sevgilimle buluşunca çocuğun poposuna dalmış gözüm bir yandan da konu aklıma geliyor

Sevgilimden bir güzel sapık mısın azarı yedikten sonra durumu anlattım

Evet konunun içeriği başlık olarak geçilmeli,bi bakarmısınız diyenlere bakıyorum ama saçmasapan bişey sorununun ozu baslık gecılmelı ama yapmıyorlar evet yası kucuk olanlara gore degıl buralar

Zaten öyle canım ama uyulmuyor maalesef, keşke uyulsa

Doğru diyorsun canım ama bu yönetimi fazla zorlayabilir.:26:

Olursa da güzel olur tabi ki :)

hahahahaha çok hoş yaa

Cinsellik... Toplumumuzun kanayan yarası...
1. neden, erkeğin 2. ismi gibi görülüp kadınlar sadece bu olayın aracısı gibi görülüyor.
Yoksa cinsellik ile alakalı soru soran her kadına 'sen erkeksin!' muamelesi yapılmazdı...
2. neden, bekar bir kızın cinsellik hakkında çok bilgi sahibi olması ayıp, günah ve bilimum tüm kötü şeyler...
Çünkü topluma göre cinsellik evlilikle öğrenilir, koca dediğin hem eğitmendir hem öğretmen...
3. neden, bekar olup evliliğin sorunlarından zerre anlayamazsın fikir bile yürütemezsin evlilik bir bekarın anlayacağı cinsellikten çok farklıdır.
Evet farklıdır, evlilikte cinsellik o kesin ama kimse iddia etmesin ki bu içgüdü evlilik ile oluştu... Hep var içimizde bir yerlerde var da olacak...
Bunlardan dolayı işte ne KK da ne toplumumuzda cinselliği konuşamıyoruz. Ayıp, günah daima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…