Canım internete giremedim fazla o gün cevap yazamadım fazla, yoksa bende ban yerdim.
Haksızlığa karşı gelemiyorum.
Ee karşındaki de sürekli laf söyleyince polemiğe varıyor iş sonra da beklenen son ; ban
Evet bence de cinsellikle ilgili sorunum olsa ben de buraya danışabilirdim ki burada aslında kadınlar birbirlerine çok yardımcı oluyor.
Tabi istisnalar da sinirleri yıpratıyor
Bence zaten yaşı küçüklere göre bir forum değil burası ama yine de bdv'ye açılan konu başlıkları sinir bozucu. Bir bakar mısınız, kızlar acil falan. Bence konu başlığına ilgili bir şey yazmamak da suç olmalı artık. Yani ceza yaptırımlı.
İşte dediğin durumu bizzat ben yaşadım.
Cinsel birlikteliğim yok ama buraya yazılanlardan sonra da soğudum açıkçası.
Tabi ki burası sosyal bir site sonuçta ama gerçekten her detayı yazan arkadaşlarımız da var cinsellik bölümüne açılmadığı halde.
Bir de dediğin gibi olay çok çirkinleşebiliyor.
Ben kimsenin kimsenin hayatına karışmaması gerektiğini savunuyorum.
En azından bu konuların cinsel içerikli olduğunu belirtsek de tartışmaları en aza indirebilsek..
Yok konuların açılmasına karşı değilim yanlış anlaşılmasın.
Hatta ben herkesin kendi hayatı, isteyen istediğini yapsın diyorum.
Sadece tartışmaları önlemek amacı ile önermiştim :)
İyi ki işin varmış. çoğu kişi ban yedi zaten
bencede özel bir işareti olmalı. konuyu düşünen arkadaşı tebrik ederim..
Anladım, haklısın
Ama polemik hemen hemen her konuda oluyor
Özellikle bir iki kişi var yorumları güler misin ağlar mısın derecesinde
Her konuda kadınları haksız bulanlar var
Örnek 1 : Bir aylık tanışma sonucu, adam konu sahibine seni sevdim ama bi yalan söylemiştim evliyim demiş.. Eşi tayin sebebi ile başka şehirdeymiş.. Konu sahibi öğrenince şok olmuş selamı sabahı kesmiş tabi..
Şimdi böyle haysiyetsiz bi adam dururken , kalkıp eşi niye onu yalnız bırakmış diyenler bile çıktı.. ( Eee eşi de yalnız sonuçta, o zaman eşi de bunu aldatsınbu mantığa göre )
Örnek 2 : Eşim sürekli abisine borç verdi, abisi geri ödemedi.. Şimdi benden habersiz tekrar abisi isteyince eşim borç vermiş çok kızgınım çünkü zorunlu bi ihtiyacı yok ala ala son model tv almış evine.. Ve eşim benden habersiz vermişti duyunca neden söylemedin dedim 'dır dır edersin diye' dedi yazmış konu sahibi.
Bizde haklısın tabi zorunlu bi sebep yok ve borcuna sadık olmayan bi kişiye bi daha borç verilmez hemde ikiniz çalışıyor birikim yapıyorken sizden gizli bunu yapması doğru değil dedik..
Vay siz misiniz bunu diyen2 kişi geldi.. Ne merhamet bıraktı ne doğmamış çocuklarımızında bize böyle merhametsiz olacağını..
Aynen öyle:) evlenicem düğünüme az kaldı burdaki şeyleri okuyunca kavgaları tepkileri görünce ay evlilikten soğudum bir ara:) nişanlıma tuhaf tuhaf sorular sormaya basladım:))))))
Yani evet cinsellik ayıp bir konu değil ama nebiliyim çokta açmanın anlamı yok diye dşünyüroum misal geliyor yatakta bunu yaptık böyle oldu ya o senin yatağın özelin ayrıca burda bi çözüm bulunmazki ona , bakalımm daha farklı b,r çözüm gelir inşallah arkdasın verdiği linke bildiricez şimdilik
bencede özel bir işareti olmalı. konuyu düşünen arkadaşı tebrik ederim..
Evet konunun içeriği başlık olarak geçilmeli,bi bakarmısınız diyenlere bakıyorum ama saçmasapan bişey sorununun ozu baslık gecılmelı ama yapmıyorlar evet yası kucuk olanlara gore degıl buralar
Bence de açılmalı bu tür konular. Buradaki bir arkadaşa katılıyorum birçok şeyi öğrenebiliyoruz. Ama cinsellik başlığı altında açılmalı tabi ki. Bunu engellemenin en iyi yolu konu açılırken önce konunun başlığı ve içeriği yönetim tarafından incelenmeli.
Ben de bir konu okumuştum erkek erkeğe ilişki yaşamış çocuk kız da o videoyu mu fotoğraflarımı ne görmüş, barışmışlar.
Sevgilimle buluşunca çocuğun poposuna dalmış gözüm bir yandan da konu aklıma geliyor
Sevgilimden bir güzel sapık mısın azarı yedikten sonra durumu anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?