Konuları ilgili başlıklara açmamak,daha çok rağbet görüyor diye Bir Derdim Var bölümüne açmak yasak.
O yüzden bildirirseniz konular ilgili yerlere taşınır,konular yanlış başlıklar altında açılmaya devam edilirse uyarı sebebi.
Konu içeriğini yansıtmayan başlıklar da kontrol edilip tarafımızdan düzenleniyor.
Ama yine gözden kaçan,içeriği yansıtmayan,kural dışı veya imla hatalı konu başlıkları görürseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/site-...mla-hatalariyla-yazilmis-konu-basliklari.html
başlığına konu linklerini ekleyip bizlere yardımcı olabilirsiniz.
O da bir dert sonuçta
Hem asıl böyle dertler tanıdığa anlatılmadığından buraya yazılması bana normal geliyor
Keşke insanların hiç böyle sorunları olmasa.. Ama var işte..
Bence bu kaynana, görümce, eltiden daha önemli bir dert.. Birebir eşinle olan bir sorunun çünkü..
gençliğimi gördüm sende
canım eğer cinsel içerik ibaresi falan olursa inan daha çok dikkat çeker ve merak uyandırır bu.
kendini din alimi sanan ve cenneti garantilediğini düşünüp başkalarına ahlak dersi verenler çok,onları hemen kib yap ki yöneticiler gerekeni yapar.
:) sorma o konu benim 2 gün ban yememe sebep olduama olsun içimdekini söyledim feraha kavuştum
bir arkadaş demiş ya aşağıda sonuçta cinsellik yakınlarımızla rahatça konuşabileceğimiz bir mevzu değil çoğu kişi için, buradan tanımadığın insanlara ve yüzlerce kadına sormak daha mantıklı..
onlar eleştirirse bizde onları eleştiririz.. bak gene sinirlendimm
aynen birde o varkimin cennete, kimin cehenneme gideceğini Rabbim bilir. müslümansak bunun aksini düşünmenin bile ne kadar günah olduğunu bilmemiz gerek
bencede cinsellik konusu açılmasın türbanlı kıza aman canım allah affeder türbansıza vay fa...şe gibi yaklaşan iki yüzlü kk üyelerinden gına geldi çünkü gerçekten.
herkesin yaşantısı kendine..konu açması gayet normal, cinsellik korkunç bir şey değil ki neden gizli kalsın..okumak istemeyen girmesin ya da, ola ki yanlışlıkla konuya girdi, yorum yapmasın..herkes, herkese saygı duymak zorundadır..başkası için dert sayılmayabilir ama konu sahibi bunu dert etmiş ve açmiş, abartmamak gerek...evlilik öncesi yaşanan bu tür ilişkileri bazı kesimler hoş görmeyebilir, normal ama sen konu sahibinin anası babası değilsin, ahkam kesmeye gerek yok..aslında herşeyin başı ÜSLUP..kimseyi kırmadan doğru olan yolu gösterse ammena ama işte çenelerini tutamayanlar da var :) ama şunu anladım kk'da evlilik öncesi cinsellik diye konu açmak, hayatının en büyük hatasını yapmaktır
İşte canım o yüzden diyorum ben de başka bir bölüme açılsa da buna saygı duymayanlar, tartışma yaratmak isteyenler hiç yorum yapmasa..
Kadesanın da dediği doğru ama bu onların dikkatini daha çok da çekebilir.
ayrıca ben konular açılmasın demiyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.
sadece geçen gün açılan konu ve ortaya çıkan yorumlar beni üzdü.
konu yok yere kapandı çünkü tartışma dışında hiç bir şey olmadı.
tartışmaları engellemek için bu konuların cinsellik içeriği olarak belirtmemiz bir çözüm üretir mi ben bunu merak ettim.
Yoksa evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayanlar cehennemlik tarzı bir düşünce ile açmadım konuyu :)
böyleleri için konu ilgili başlığa da taşınsa girip yorum yaparlar canım:) yasak olan herşey cazip gelir insana :)
Bence cinsellikle ilgili konu açmaktan doğabilecek bütün sıkıntıların sebebi Cinsellik bölümüne sadece pro üyelerin konu açıp, yorum yapabilmesi. Herkesin kullanabileceği ayrı bir bölüm olmadığı sürece cinsellik içeren bir konuda problemi olan kişi gidip bir derdim var'a açacak konusunu. Günahkar avlama timi'de küçükler okuyor burayı ahlak bozuyorsun tarzı çıkışlar yapıcak, o da kendince haklı çünkü. Ama üyeler +18 olduğu, cinsel içerikli olduğu önceden belirtilen bir bölüme konu açabiliyor olsalar kimse bile bile okuyup sonra din, ahlak üzerinden kavga çıkartmaya çalışmaz, herkesin birbirini kendi değerlerine saygı duymamakla suçladığı dramalar da son bulur diye düşünüyorum.
bir de şöyle bir sorun var bence: cinsellikle ilgili konu açmak isteyen pro üye değilse açamıyor, bu üyeler ne yapacak o zaman? çünkü cinsellik bölümüne sadece pro üyeler yazabiliyor? bu durumda mecburen pro olmayan bir üye, konusunu bir derdim var'a açacak...
bir de şöyle bir sorun var bence: cinsellikle ilgili konu açmak isteyen pro üye değilse açamıyor, bu üyeler ne yapacak o zaman? çünkü cinsellik bölümüne sadece pro üyeler yazabiliyor? bu durumda mecburen pro olmayan bir üye, konusunu bir derdim var'a açacak...
bana da mantıksız geliyor bu durum. cinsellik konularında sürekli tartışma çıkmasının en büyük sebeplerinden birisi bu bence.
ayrıca neden pro üyelik gerektiğini de anlamıyorum.
2009'da üye olmuşum, 500'e yakın mesaj yazmışım ama cinsellik bölümünde konu açıp yorum yapamıyorum.
bunun bir sebebi varsa yöneticiler başka bir çözüm bulabilir ve bir çok sorun kendiliğinden çözülmüş olur bence.
Bence zaten yaşı küçüklere göre bir forum değil burası ama yine de bdv'ye açılan konu başlıkları sinir bozucu. Bir bakar mısınız, kızlar acil falan. Bence konu başlığına ilgili bir şey yazmamak da suç olmalı artık. Yani ceza yaptırımlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?