Cinsellik ve KK

Bundan sonra bildirimde bulunurum tabi ki.

Aydınlattığınız için teşekkürler

Yok konuların açılmasına karşı değilim yanlış anlaşılmasın.

Hatta ben herkesin kendi hayatı, isteyen istediğini yapsın diyorum.

Sadece tartışmaları önlemek amacı ile önermiştim :)

aynen birde o var kimin cennete, kimin cehenneme gideceğini Rabbim bilir. müslümansak bunun aksini düşünmenin bile ne kadar günah olduğunu bilmemiz gerek

bencede cinsellik konusu açılmasın türbanlı kıza aman canım allah affeder türbansıza vay fa...şe gibi yaklaşan iki yüzlü kk üyelerinden gına geldi çünkü gerçekten.

Canım internete giremedim fazla o gün cevap yazamadım fazla, yoksa bende ban yerdim.

Haksızlığa karşı gelemiyorum.

Ee karşındaki de sürekli laf söyleyince polemiğe varıyor iş sonra da beklenen son ; ban

Evet bence de cinsellikle ilgili sorunum olsa ben de buraya danışabilirdim ki burada aslında kadınlar birbirlerine çok yardımcı oluyor.

Tabi istisnalar da sinirleri yıpratıyor

aynen birde o var kimin cennete, kimin cehenneme gideceğini Rabbim bilir. müslümansak bunun aksini düşünmenin bile ne kadar günah olduğunu bilmemiz gerek

Evet öyleleri de vardı konuda.

Ama söylediğim gibi..

İnsanların içi fesatsa, kalbinde kötü niyet varsa cennete gidebileceğini sanmam.

Hor görmek, dışlamak da çok ayıp.

herkesin yaşantısı kendine..konu açması gayet normal, cinsellik korkunç bir şey değil ki neden gizli kalsın..okumak istemeyen girmesin ya da, ola ki yanlışlıkla konuya girdi, yorum yapmasın..herkes, herkese saygı duymak zorundadır..başkası için dert sayılmayabilir ama konu sahibi bunu dert etmiş ve açmiş, abartmamak gerek...evlilik öncesi yaşanan bu tür ilişkileri bazı kesimler hoş görmeyebilir, normal ama sen konu sahibinin anası babası değilsin, ahkam kesmeye gerek yok..aslında herşeyin başı ÜSLUP..kimseyi kırmadan doğru olan yolu gösterse ammena ama işte çenelerini tutamayanlar da var :) ama şunu anladım kk'da evlilik öncesi cinsellik diye konu açmak, hayatının en büyük hatasını yapmaktır

bencede cinsellik konusu açılmasın türbanlı kıza aman canım allah affeder türbansıza vay fa...şe gibi yaklaşan iki yüzlü kk üyelerinden gına geldi çünkü gerçekten.

KK da böyle şeylere ben de dikkat ettim.

Başı açık bayanlara bir herşey müstahak havası hakim bazı insanlarda.

Açıkçası tartışmak çözüm getirmiyor bu konuda.

Türbanlı kız da konu açmıştı bu tarz bu ben cennetliğim diye üye oraya da vah yavrum sen iyisin seni kötü yola düşüren o arkadaşların demişti.

Ne perhiz ne lahana turşusu..

hatta bunu herkes fark etti sanırsam çünkü bu konuları açarken insanlar ben çok dindardım diye başlar oldu..

İşte canım o yüzden diyorum ben de başka bir bölüme açılsa da buna saygı duymayanlar, tartışma yaratmak isteyenler hiç yorum yapmasa..

Kadesanın da dediği doğru ama bu onların dikkatini daha çok da çekebilir.

ayrıca ben konular açılmasın demiyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.

sadece geçen gün açılan konu ve ortaya çıkan yorumlar beni üzdü.

konu yok yere kapandı çünkü tartışma dışında hiç bir şey olmadı.

tartışmaları engellemek için bu konuların cinsellik içeriği olarak belirtmemiz bir çözüm üretir mi ben bunu merak ettim.

Yoksa evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayanlar cehennemlik tarzı bir düşünce ile açmadım konuyu :)

böyleleri için konu ilgili başlığa da taşınsa girip yorum yaparlar canım:) yasak olan herşey cazip gelir insana :)

Bence cinsellikle ilgili konu açmaktan doğabilecek bütün sıkıntıların sebebi Cinsellik bölümüne sadece pro üyelerin konu açıp, yorum yapabilmesi. Herkesin kullanabileceği ayrı bir bölüm olmadığı sürece cinsellik içeren bir konuda problemi olan kişi gidip bir derdim var'a açacak konusunu. Günahkar avlama timi'de küçükler okuyor burayı ahlak bozuyorsun tarzı çıkışlar yapıcak, o da kendince haklı çünkü. Ama üyeler +18 olduğu, cinsel içerikli olduğu önceden belirtilen bir bölüme konu açabiliyor olsalar kimse bile bile okuyup sonra din, ahlak üzerinden kavga çıkartmaya çalışmaz, herkesin birbirini kendi değerlerine saygı duymamakla suçladığı dramalar da son bulur diye düşünüyorum.

bir de şöyle bir sorun var bence: cinsellikle ilgili konu açmak isteyen pro üye değilse açamıyor, bu üyeler ne yapacak o zaman? çünkü cinsellik bölümüne sadece pro üyeler yazabiliyor? bu durumda mecburen pro olmayan bir üye, konusunu bir derdim var'a açacak...

ay kusura bakmayın ya yorumunuzu görmemişim ben de aynı şeyi yazdım :) aynı şeyi düşünmüşüz

Evet canım ama o site yöneticelerinin uygulaması.

Bir nedenden dolayı sadece o bölümü pro üyelere ilişkin herhalde

Böyle olsa sorun kalmaz.

Ama olacağını sanmadığım için başka çözüm yolu bulabilir miyiz acaba dedim :))

Bence zaten yaşı küçüklere göre bir forum değil burası ama yine de bdv'ye açılan konu başlıkları sinir bozucu. Bir bakar mısınız, kızlar acil falan. Bence konu başlığına ilgili bir şey yazmamak da suç olmalı artık. Yani ceza yaptırımlı.

bana da mantıksız geliyor bu durum. cinsellik konularında sürekli tartışma çıkmasının en büyük sebeplerinden birisi bu bence.
ayrıca neden pro üyelik gerektiğini de anlamıyorum.
2009'da üye olmuşum, 500'e yakın mesaj yazmışım ama cinsellik bölümünde konu açıp yorum yapamıyorum.
bunun bir sebebi varsa yöneticiler başka bir çözüm bulabilir ve bir çok sorun kendiliğinden çözülmüş olur bence.

Belki de sırf bu yüzden üye olabilecek sahte hesapları engellemek içindir

Mantıklı bir neden olurdu ama dediğin gibi 300 mesaj sonrası serbest olabilir belki ?

Evet alakası olmuyor konularla.

Tam yemek yerken bir açıyorum sevgilisinin mendildeki sıvısı

Bence de açılmalı bu tür konular. Buradaki bir arkadaşa katılıyorum birçok şeyi öğrenebiliyoruz. Ama cinsellik başlığı altında açılmalı tabi ki. Bunu engellemenin en iyi yolu konu açılırken önce konunun başlığı ve içeriği yönetim tarafından incelenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…