Benim gibi bu konudan rahatsız olan var mı bilmiyorum ya da buna bir çözüm önerisi olabileceğini ama yine de yazmak istedim..
Son zamanlarda Bir Derdim Var bölümünde bir çok cinsellik içerikli konu açılıyor.
Yalnız konuda yazılanlar gerçekten +18 boyutunda.
Mesela ; sevgilim benimle değil kendi kendine tatmin oluyor, ben bunu peçetedeki sarı sıvıdan anlıyorum.
Sevgilimin başka bir erkek ile şöyle şöyle ilişkiye girdi gibi...
Bunlar gene konuların masumane şekilleri.
Derdim böyle konuların açılması değil sonuçta bu da insanlar için bir dert ve haliyle paylaşıp fikir almak istiyorlar.
Cinsellik bölümüne Pro üyeler konu açabildiği için bu konular oraya açılmadı herhalde
Ama beni rahatsız eden durum şu ; konunun başlığı genelde bana yardım edin ya da kızlar çok kötüyüm ya da bi bakın gibi yazılar olunca insan haliyle ne ile ilgili olduğunu bilmeden girip okuyor.
Acaba konu başlıklarını daha açıklayıcı yazsak ? ya da BDV deki cinsellik konularında farklı işaretler olsa.
Şahsen burada yaşı küçük üyeler de var..
Ya da cinselliğe olumsuz yaklaşan üyeler var
Ve genelde bu konularda tartışma çıkıyor.
Son zamanlarda Bir Derdim Var bölümünde bir çok cinsellik içerikli konu açılıyor.
Yalnız konuda yazılanlar gerçekten +18 boyutunda.
Mesela ; sevgilim benimle değil kendi kendine tatmin oluyor, ben bunu peçetedeki sarı sıvıdan anlıyorum.
Sevgilimin başka bir erkek ile şöyle şöyle ilişkiye girdi gibi...
Bunlar gene konuların masumane şekilleri.
Derdim böyle konuların açılması değil sonuçta bu da insanlar için bir dert ve haliyle paylaşıp fikir almak istiyorlar.
Cinsellik bölümüne Pro üyeler konu açabildiği için bu konular oraya açılmadı herhalde
Ama beni rahatsız eden durum şu ; konunun başlığı genelde bana yardım edin ya da kızlar çok kötüyüm ya da bi bakın gibi yazılar olunca insan haliyle ne ile ilgili olduğunu bilmeden girip okuyor.
Acaba konu başlıklarını daha açıklayıcı yazsak ? ya da BDV deki cinsellik konularında farklı işaretler olsa.
Şahsen burada yaşı küçük üyeler de var..
Ya da cinselliğe olumsuz yaklaşan üyeler var
Ve genelde bu konularda tartışma çıkıyor.