Cinsellik ve KK

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
163
Ankara
Benim gibi bu konudan rahatsız olan var mı bilmiyorum ya da buna bir çözüm önerisi olabileceğini ama yine de yazmak istedim..

Son zamanlarda Bir Derdim Var bölümünde bir çok cinsellik içerikli konu açılıyor.

Yalnız konuda yazılanlar gerçekten +18 boyutunda.

Mesela ; sevgilim benimle değil kendi kendine tatmin oluyor, ben bunu peçetedeki sarı sıvıdan anlıyorum.

Sevgilimin başka bir erkek ile şöyle şöyle ilişkiye girdi gibi...

Bunlar gene konuların masumane şekilleri.

Derdim böyle konuların açılması değil sonuçta bu da insanlar için bir dert ve haliyle paylaşıp fikir almak istiyorlar.

Cinsellik bölümüne Pro üyeler konu açabildiği için bu konular oraya açılmadı herhalde

Ama beni rahatsız eden durum şu ; konunun başlığı genelde bana yardım edin ya da kızlar çok kötüyüm ya da bi bakın gibi yazılar olunca insan haliyle ne ile ilgili olduğunu bilmeden girip okuyor.

Acaba konu başlıklarını daha açıklayıcı yazsak ? ya da BDV deki cinsellik konularında farklı işaretler olsa.

Şahsen burada yaşı küçük üyeler de var..

Ya da cinselliğe olumsuz yaklaşan üyeler var

Ve genelde bu konularda tartışma çıkıyor.

aslında herşey olması gerek gibi olmalı evet..

Ama yaşı küçükler yine görecektir o konuları..yada istedikten sonra her şekilde görür..

Cinsel konulara olumsuz yaklaşan üyelerde pekala da açtığı gibi okumayıp konuyu kapatabilir, sonuçta kimseye zorla okutma durumu söz konusu değil diye düşünüyorum..

aslında herşey olması gerek gibi olmalı evet..

Ama yaşı küçükler yine görecektir o konuları..yada istedikten sonra her şekilde görür..

Cinsel konulara olumsuz yaklaşan üyelerde pekala da açtığı gibi okumayıp konuyu kapatabilir, sonuçta kimseye zorla okutma durumu söz konusu değil diye düşünüyorum..

İstedikten sonra her şekilde okunur tabi ki haklısın.

Ancak cinselliğe karşı üyeler nedense okuduktan sonra kapatamıyor konuyu mutlaka konu dini boyuta ulaşıp, kapanmak zorunda kalıyor.

Çok örnek var böyle. :26:

Benim gibi bu konudan rahatsız olan var mı bilmiyorum ya da buna bir çözüm önerisi olabileceğini ama yine de yazmak istedim..

Son zamanlarda Bir Derdim Var bölümünde bir çok cinsellik içerikli konu açılıyor.

Yalnız konuda yazılanlar gerçekten +18 boyutunda.

Mesela ; sevgilim benimle değil kendi kendine tatmin oluyor, ben bunu peçetedeki sarı sıvıdan anlıyorum.

Sevgilimin başka bir erkek ile şöyle şöyle ilişkiye girdi gibi...

Bunlar gene konuların masumane şekilleri.

Derdim böyle konuların açılması değil sonuçta bu da insanlar için bir dert ve haliyle paylaşıp fikir almak istiyorlar.

Cinsellik bölümüne Pro üyeler konu açabildiği için bu konular oraya açılmadı herhalde

Ama beni rahatsız eden durum şu ; konunun başlığı genelde bana yardım edin ya da kızlar çok kötüyüm ya da bi bakın gibi yazılar olunca insan haliyle ne ile ilgili olduğunu bilmeden girip okuyor.

Acaba konu başlıklarını daha açıklayıcı yazsak ? ya da BDV deki cinsellik konularında farklı işaretler olsa.

Şahsen burada yaşı küçük üyeler de var..

Ya da cinselliğe olumsuz yaklaşan üyeler var

Ve genelde bu konularda tartışma çıkıyor.

bence çok haklısın. gerçekten buna ayrı bi işaret gelmeli yada baslıklar net olmalı... küçükler var ve merakla bunları okuyup bazen psklojik olarak erkeklerden uzaklaşabiliyorlar veya bunla yapmış bende yaparım herkez olumlu yaklaşmış diye düşünüyorlar.
Ve gerçekten olumsuz karsılayanlarda var baslığa bakıp giriliyor. ama girilmişkende tartışmasını yapıp çıkıyor. konu iyice çirkinleşiyor

Peki kızlar sizin önerileriniz nedir ? Ya da bunları normal mi buluyorsunuz ?

Derdim fikir almak..

Peki kızlar sizin önerileriniz nedir ? Ya da bunları normal mi buluyorsunuz ?

Derdim fikir almak..

evet konular normal ben açılmasında bir sakınca bulmuyorum çünkü gerçekten merak ettiğim bazı şeyleri okuyorum kimseye soramıyorsun sonuçta yalnız dediğin gibi başlık veya simgelerde bir farklılık olursa iyi olur. enazndan girip biri ters birşey diyip konuyu dağıttığında simgeyi görmedinmi konu alanına tersse neden girdin denilip tartışma bölünebilir

İstedikten sonra her şekilde okunur tabi ki haklısın.

Ancak cinselliğe karşı üyeler nedense okuduktan sonra kapatamıyor konuyu mutlaka konu dini boyuta ulaşıp, kapanmak zorunda kalıyor.

Çok örnek var böyle. :26:

evet canım ben çok sinirlendim..geçen daha bir kız konu açmış cinsellikle ilgili bilmem ne sıkıntısı varmış, sorununa cevap istiyor. bazıları çıkmış 'vay efendim sen nasıl böyle yaparsın evlenmeden' bize ne, kime ne??

orada kız ben yanlış mı yaptım diye sormuyor.. adam tutmuş sen nasıl böyle yaptın diyor. o zaman dünyada ki tüm adamları çek kenara konuş, din dersi ver. mümkünseeee!!

ben inançlı bir insanım çok şükür.. ama başkasının durumu beni hiç alakadar etmez..onun hatası veya değil..

ayrıca öyle tepkiler veriyorlar ki sanki ilerde kendi çocuklarına garantileri var. valla özellikle şimdi ki devir çok kötü o kadar laf edip başlarına gelince görürler..

okumasınlar, kimse zorla okutmuyor yada ben yanlış mı yaptım diye fikir isterlerse cevap versinler.

yaşı küçkleri de hiç savunmayalım valla senden benden daha bilgili onlar ayrıca da..

Cinsellik ile ilgili konular zaten Cinsellik +18 kategorisine taşınıyor.
Bu tür konuların yerinin yanlış olduğunu yönetime KİB ile bildirebilirsiniz ilgili yerlere taşınır.

Her gün yüzlerce konu açılıyor konulara herhangi bir işaret konması için yönetimin bu yüzlerce konuyu,konu açılmadan incelemesi,içeriklerini belirlemesi gerekir.
Haliyle bu da çok zor bir şey olur,şu durumda yapılabilecek şey Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan ve yönetim tarafından gözden kaçmış (ilgili başlıklara mutlaka taşınıyor çünkü,arada gözden kaçanlar oluyor.) konuları bildirip yönetime yardımcı olmak.

Konulara içeriğine uygun başlıklar girilmesi zaten zorunlu olan bir kural,ama malesef çoğu üye buna uymuyor.

Son düzenleme:
bence çok haklısın. gerçekten buna ayrı bi işaret gelmeli yada baslıklar net olmalı... küçükler var ve merakla bunları okuyup bazen psklojik olarak erkeklerden uzaklaşabiliyorlar veya bunla yapmış bende yaparım herkez olumlu yaklaşmış diye düşünüyorlar.
Ve gerçekten olumsuz karsılayanlarda var baslığa bakıp giriliyor. ama girilmişkende tartışmasını yapıp çıkıyor. konu iyice çirkinleşiyor

İşte dediğin durumu bizzat ben yaşadım.

Cinsel birlikteliğim yok ama buraya yazılanlardan sonra da soğudum açıkçası.

Tabi ki burası sosyal bir site sonuçta ama gerçekten her detayı yazan arkadaşlarımız da var cinsellik bölümüne açılmadığı halde.

Bir de dediğin gibi olay çok çirkinleşebiliyor.

Ben kimsenin kimsenin hayatına karışmaması gerektiğini savunuyorum.

En azından bu konuların cinsel içerikli olduğunu belirtsek de tartışmaları en aza indirebilsek..

Ben normal buluyorum açıkçası dediğin gibi küçük üyelerde var tabiki ama buna önlem alınabilir mi bilemiyorum..Benim takıldığım tek nokta cinsellik bölümüne sadece pro üyelerin konu açıp yorum yapmaları o bölümede herkes konu açabilse en azından başından biliriz cinsel içerikli olduğunu rahatsız olanlar bakmaz konuya :31:

bu kadar çok insan ve bu kadar sorunun olduğu bir yerde cinsel içerikli konuları da normal buluyorum ben.insanlar en yakınlarına anlatamadığı dertlerini burada yazabiliyor,sonuçta tanımadığın kişilerle cinsel sorunları konuşmak daha rahat olabilir.

o açıdan var olan düzenden memnunum ben.eğer baktın cinsellikle ilgili bir konu ve gittikçe çirkinleşiyor muhabbet benim gibi yap,okuma ve geç :) ben öyle yapıyorum çünkü dediğin gibi bazen konu öyle bir yere geliyor ki çok rahatsız edebiliyor.

tartışmalar ise kaçınılmaz çünkü bir çok kadın, bir sürü düşünce ve üslup demek.

Son düzenleme:
Cinsellik ile ilgili konular zaten Cinsellik +18 kategorisine taşınıyor.
Bu tür konuların yerinin yanlış olduğunu yönetime KİB ile bildirebilirsiniz ilgili yerlere taşınır.

Her gün yüzlerce konu açılıyor konulara herhangi bir işaret konması için yönetimin bu yüzlerce konuyu,konu açılmadan incelemesi,içeriklerini belirlemesi gerekir.
Haliyle bu da çok zor bir şey olur,şu durumda yapılabilecek şey Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan ve yönetim tarafından gözden kaçmış (ilgili başlıklara mutlaka taşınıyor çünkü,arada gözden kaçanlar oluyor.) konuları bildirip yönetime yardımcı olmak.

Konulara içeriğine uygun başlıklar girilmesi zaten zorunlu olan bir kural,ama malesef çoğu üye buna uymuyor.

Bunu bilmiyordum.

Bundan sonra Kib yaparım tabi ki.

Yalnız ben zaten yönetime bir şey demiyorum onlar bunun için cinsellik bölümünü kurmuş durumdalar.

Sadece üyeler BDV de böyle bir konu açma niyetindelerse belki bir işaret ekleyebilir ya da konu ile ilgili açıklayıcı yazılar olabilir.

Yoksa yöneticilerin her gün açılan yüzlerce konudan hangisi cinsellikle ilgili olduğunu araştırıp bulması tabi ki haksızlık olur..

bu kadar çok insan ve bu kadar sorunun olduğu bir yerde cinsel içerikli konuları da normal buluyorum ben.insanlar en yakınlarına anlatamadığı dertlerini burada yazabiliyor,sonuçta tanımadığın kişilerle cinsel sorunları konuşmak daha rahat olabilir.

o açıdan var olan düzenden memnunum ben.eğer baktın cinsellikle ilgili bir konu ve gittikçe çirkinleşiyor muhabbet benim gibi yap,okuma ve geç :) ben öyle yapıyorum çünkü dediğin gibi bazen konu öyle bir yere geliyor ki çok rahatsız edebiliyor.

tartışmalar ise kaçınılmaz çünkü bir çok kadın, bir sürü düşünce ve üslup demek.

Evet haklısın ama benim demek istediğim cinsel içerikli konular olmasın değil.

Hatta olsun ki bilinçlenelim.

Yalnız BDV da bu konular açılırken belirtmek çıkan çoğu tartışmayı çözebilir sanki.

Çünkü ne zaman böyle bir konu açılsa.

Biri kalkıp sen dinsiz misin diyor,

öbürü sen karışma derken konu polemiğe dönüşüp kapanıyor.

Okuma geç de bana uymuyor sanırım kadesa ahh şu çenemi tutamıyorum bir türlü.

Çok yadırgayan varsa ve üstüne çok gidildiyse savunma ihtiyacı hissediyorum konu sahibini :17:

Bunu bilmiyordum.

Bundan sonra Kib yaparım tabi ki.

Yalnız ben zaten yönetime bir şey demiyorum onlar bunun için cinsellik bölümünü kurmuş durumdalar.

Sadece üyeler BDV de böyle bir konu açma niyetindelerse belki bir işaret ekleyebilir ya da konu ile ilgili açıklayıcı yazılar olabilir.

Yoksa yöneticilerin her gün açılan yüzlerce konudan hangisi cinsellikle ilgili olduğunu araştırıp bulması tabi ki haksızlık olur..

Konuları ilgili başlıklara açmamak,daha çok rağbet görüyor diye Bir Derdim Var bölümüne açmak yasak.
O yüzden bildirirseniz konular ilgili yerlere taşınır,konular yanlış başlıklar altında açılmaya devam edilirse uyarı sebebi.

Konu içeriğini yansıtmayan başlıklar da kontrol edilip tarafımızdan düzenleniyor.
Ama yine gözden kaçan,içeriği yansıtmayan,kural dışı veya imla hatalı konu başlıkları görürseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/site-...mla-hatalariyla-yazilmis-konu-basliklari.html
başlığına konu linklerini ekleyip bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleme:
O da bir dert sonuçta
Hem asıl böyle dertler tanıdığa anlatılmadığından buraya yazılması bana normal geliyor

Keşke insanların hiç böyle sorunları olmasa.. Ama var işte..
Bence bu kaynana, görümce, eltiden daha önemli bir dert.. Birebir eşinle olan bir sorunun çünkü..

Evet haklısın ama benim demek istediğim cinsel içerikli konular olmasın değil.

Hatta olsun ki bilinçlenelim.

Yalnız BDV da bu konular açılırken belirtmek çıkan çoğu tartışmayı çözebilir sanki.

Çünkü ne zaman böyle bir konu açılsa.

Biri kalkıp sen dinsiz misin diyor,

öbürü sen karışma derken konu polemiğe dönüşüp kapanıyor.

Okuma geç de bana uymuyor sanırım kadesa ahh şu çenemi tutamıyorum bir türlü.

Çok yadırgayan varsa ve üstüne çok gidildiyse savunma ihtiyacı hissediyorum konu sahibini :17:

gençliğimi gördüm sende :1:

canım eğer cinsel içerik ibaresi falan olursa inan daha çok dikkat çeker ve merak uyandırır bu.

kendini din alimi sanan ve cenneti garantilediğini düşünüp başkalarına ahlak dersi verenler çok,onları hemen kib yap ki yöneticiler gerekeni yapar.

evet canım ben çok sinirlendim..geçen daha bir kız konu açmış cinsellikle ilgili bilmem ne sıkıntısı varmış, sorununa cevap istiyor. bazıları çıkmış 'vay efendim sen nasıl böyle yaparsın evlenmeden' bize ne, kime ne??

orada kız ben yanlış mı yaptım diye sormuyor.. adam tutmuş sen nasıl böyle yaptın diyor. o zaman dünyada ki tüm adamları çek kenara konuş, din dersi ver. mümkünseeee!!

ben inançlı bir insanım çok şükür.. ama başkasının durumu beni hiç alakadar etmez..onun hatası veya değil..

ayrıca öyle tepkiler veriyorlar ki sanki ilerde kendi çocuklarına garantileri var. valla özellikle şimdi ki devir çok kötü o kadar laf edip başlarına gelince görürler..

okumasınlar, kimse zorla okutmuyor yada ben yanlış mı yaptım diye fikir isterlerse cevap versinler.

yaşı küçkleri de hiç savunmayalım valla senden benden daha bilgili onlar ayrıca da..

İşte bak aklıma bu konuyu açmayı getiren konu da buydu.

Temiz kalbin varmış aynı şeyleri düşünmüşüz :)

Ben de cinsellik yaşamıyorum, yaşayanı yadırgamıyorum, yadırgayanı anlamıyorum.

Ama onlar da buraya konu açtıysan eleştiririz diyorlar.

İşte o yüzden cinsellik gibi bir bölüm olsa normal üyelerin konu açıp cevaplayabileceği, ya da BDV da konu açarlarken belirtseler.

Bilemiyorum..

Ben normal buluyorum açıkçası dediğin gibi küçük üyelerde var tabiki ama buna önlem alınabilir mi bilemiyorum..Benim takıldığım tek nokta cinsellik bölümüne sadece pro üyelerin konu açıp yorum yapmaları o bölümede herkes konu açabilse en azından başından biliriz cinsel içerikli olduğunu rahatsız olanlar bakmaz konuya :31:

Onun nedeni de ben de bilemiyorum keşke dediğin gibi olsa. O zaman sorun kalmaz zaten :)

Ama site böyle belirlediyse bir nedeni var sanırsam.

Ben yeni sayılırım o yüzden eskiden herkese açık olup olmadığını bilmiyorum gerçi :17:

gençliğimi gördüm sende :1:

canım eğer cinsel içerik ibaresi falan olursa inan daha çok dikkat çeker ve merak uyandırır bu.

kendini din alimi sanan ve cenneti garantilediğini düşünüp başkalarına ahlak dersi verenler çok,onları hemen kib yap ki yöneticiler gerekeni yapar.

Ben de kendimi size çok benzetiyorum çünkü ne zaman bir konuyu okusam sizin yorumunuz olsa evet aklımdan geçenler bunlardı işte diye düşünüyorum :9:

Kib yapılıyor ama konu da kapanıp gidiyor, insanlar da boşuna yıpranıyor.

O yüzden bir çözüm aradım kendimce.

ama dediğiniz de doğru işaret olsa iyice belirtecek konuları bu da engel mi teşvik mi olur bilemiyorum :)

İşte bak aklıma bu konuyu açmayı getiren konu da buydu.

Temiz kalbin varmış aynı şeyleri düşünmüşüz :)

Ben de cinsellik yaşamıyorum, yaşayanı yadırgamıyorum, yadırgayanı anlamıyorum.

Ama onlar da buraya konu açtıysan eleştiririz diyorlar.

İşte o yüzden cinsellik gibi bir bölüm olsa normal üyelerin konu açıp cevaplayabileceği, ya da BDV da konu açarlarken belirtseler.

Bilemiyorum..

:) sorma o konu benim 2 gün ban yememe sebep oldu :27: ama olsun içimdekini söyledim feraha kavuştum :27:

bir arkadaş demiş ya aşağıda sonuçta cinsellik yakınlarımızla rahatça konuşabileceğimiz bir mevzu değil çoğu kişi için, buradan tanımadığın insanlara ve yüzlerce kadına sormak daha mantıklı..

onlar eleştirirse bizde onları eleştiririz.. bak gene sinirlendimm :27:

Back