Bazen 2 yada 3 gun ust uste bazen 1 gunde bir bazen 2 gunde bir kizarsam hic yokGünaydin arkadaslar,yeni üyelerden degilim. 5 senelik mutlu bir evliligim var. Cok Severek evlendik. Ama bende malesef vajinismus sorunu yasadim. Esim cok destek cikdi ve birlikde Cok sükür 3 sene önce yendik. (tedavi almistim).
Cinsellikle ilgili size bir sorum var insallah cok özel degildir.
Haftada kac kez normal? Tabiki sayiyla yapilan birsey degil ama yinede merak ediyorum.
Biz cok sık yasamiyoruz cünkü. Sanki ilk adimi hep ben atiyorum gibi geliyor. 5 kez ilk adimi ben atiyorsam,bir kez o atiyor o derece yani. Sizde nasil aceba? Hep esiniz mi baslatiyor yoksa sizden gelen birseymi?
Belki diyorum ki aceba esim hala o eski günleri hatirliyor da olabilirmiki. Cok zor günler gecirdik vajinismusdan dolayi.
Hepinize iyi günler dilerim.
Ya bence cinselliği kimin başlatıığının çokta bi önemi yok . Performansı iyiyse sıkıntı yok.
Ha ben başlatmışım ha eşim ne farkeder ki.
Ben yaklaştığımda geri çekilmiyorsa rahatsız olmam bu durumdan.
Herkesin libidosu farklı kiminin günde cinsellik 5 kere aklına gelir kiminin 1 .
Yani bence şuna bakmalısın sen başlattığında geri çekiliyor mu mazeret vs üretiyor mu?
Ama sen yok artık ben bu durumdan çok sıkıldım diyorsan kendini geri çek bakalım eşinden bi hamle gelecek mi?
Belki hep senin başlatmana alıştığı için öyledir.
öncelikle geçmiş olsun.Günaydin arkadaslar,yeni üyelerden degilim. 5 senelik mutlu bir evliligim var. Cok Severek evlendik. Ama bende malesef vajinismus sorunu yasadim. Esim cok destek cikdi ve birlikde Cok sükür 3 sene önce yendik. (tedavi almistim).
Cinsellikle ilgili size bir sorum var insallah cok özel degildir.
Haftada kac kez normal? Tabiki sayiyla yapilan birsey degil ama yinede merak ediyorum.
Biz cok sık yasamiyoruz cünkü. Sanki ilk adimi hep ben atiyorum gibi geliyor.ben esime 5 gidiyorsam o 1 geliyor. Sizde nasil aceba? Farkli olmasi icin ne yapmam gerekir? Esim işten sonra cok yorgun oluyor aceba diyorum bunla alakasi olabilirmi? Hep esiniz mi baslatiyor yoksa sizden gelen birseymi?
Belki de diyorum ki aceba esim hala o eski günleri hatirliyor da olabilirmiki. Cok zor günler gecirdik vajinismusdan dolayi.
Hepinize iyi günler dilerim.
hahahahahaha kıbrıtı çak dıyosun yaniCanim herseyi esinden bekleme bence bazen banyodan üsendiginden de yaklasmiyo olabilir benim esim öyle ama ben gurur yapip o istesin demem .başda derdim kirilirdim ama adam aksama kadar yoruluyo o yuzden hak veriyorum . O isden gelip uzandignda yanina yat sarilmesela aklina getir yani bu işin utanmasi olmaz .benim esim derdi yaptikca yapasim yapmadikca yapmayasim geliyo diye cok açik konusdum daha nasil anlatalim yaw
masallah :)Cinsel istek erkeklerde farklı farklı demek ki. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Benimkine fırsat versem hiç üstümden inmeyecek