Cinsellik ve istek

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
Günaydin arkadaslar,yeni üyelerden degilim. 5 senelik mutlu bir evliligim var. Cok Severek evlendik. Ama bende malesef vajinismus sorunu yasadim. Esim cok destek cikdi ve birlikde Cok sükür 3 sene önce yendik. (tedavi almistim).
Cinsellikle ilgili size bir sorum var insallah cok özel degildir.
Haftada kac kez normal? Tabiki sayiyla yapilan birsey degil ama yinede merak ediyorum.
Biz cok sık yasamiyoruz cünkü. Sanki ilk adimi hep ben atiyorum gibi geliyor.ben esime 5 gidiyorsam o 1 geliyor. Sizde nasil aceba? Farkli olmasi icin ne yapmam gerekir? Esim işten sonra cok yorgun oluyor aceba diyorum bunla alakasi olabilirmi? Hep esiniz mi baslatiyor yoksa sizden gelen birseymi?
Belki de diyorum ki aceba esim hala o eski günleri hatirliyor da olabilirmiki. Cok zor günler gecirdik vajinismusdan dolayi.
Hepinize iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Bazen 2 yada 3 gun ust uste bazen 1 gunde bir bazen 2 gunde bir kizarsam hic yok sayisi yok yni bnim icin sen isteme isteme ki birak o yanaşsin sana bende isterim esimden arada bi yanasirim ama belli etmem bile bazen hep ondan beklerim oda dayanamaz kendi yaklasir

Kendi haline bırakmalısın kimi erkekler dinç oldukları zaman cinselliğe vakit ayırıyor benim eşim de öyle haftanın beş günü yorgun olur haftasonlarında genellikle ilişki yaşarız

Bazen hergün,bazen gün aşırı bazense haftada bir müsaitliğimize göre aramızın iyi olmasına göre değişiyor.

Genelde eşimden yaklaşım gelir. Ben istesem de ufak hareketlerle onu teşvik ederim istediğimi çok belli etmem bazen benim istemediğim bile olur yani çalıştığım için hem iş hem ev duş derken dinlenemiyorsun.
Adam da ağır işte çalışıyorsa bun hali kalmaması çok normal çok üstüne düşme genelde sen istekli olup ihtiyacı karşıladığın için adamın seni istemesine izin vermiyor olabilirsin.

Bu biraz yaşla ve işle de doğru orantılı sanırım. Genç yaşlarda çok daha istekli olunuyor ama 30 dan sonra biraz yavaşlıyor olabilir.

5 gün üst üste ilişki yaşayıp sonraki 5 gün üst üste yaşamadığımız haftasonu yaşadığımız da oluyor. geneli 2 günde bir bazen 3 günde bir. Adımı başlarda ben atıyordum sonraları o atmaya başladı. Her ilişkide canım yandığı için biraz çekimser davranıyordu. Sonra canımın yanmadığını gördükçe (uyuşturucu krem sağolsun) ilişki sıklaştı ve adımı o atmaya başladı.

Çalışmamıza ve yorgunluğumuza göre değişiyor. Vaktimiz olsa her günde oluyor vaktimiz olmazsa da 2 3 günde birde olabiliyor.

Ya bence cinselliği kimin başlatıığının çokta bi önemi yok . Performansı iyiyse sıkıntı yok.
Ha ben başlatmışım ha eşim ne farkeder ki.
Ben yaklaştığımda geri çekilmiyorsa rahatsız olmam bu durumdan.
Herkesin libidosu farklı kiminin günde cinsellik 5 kere aklına gelir kiminin 1 .
Yani bence şuna bakmalısın sen başlattığında geri çekiliyor mu mazeret vs üretiyor mu?
Ama sen yok artık ben bu durumdan çok sıkıldım diyorsan kendini geri çek bakalım eşinden bi hamle gelecek mi?
Belki hep senin başlatmana alıştığı için öyledir.

Son düzenleme:

yok geri cekilmiyor canim bahane de yaratmiyor ama belki de hala kasildigim icin uzak duruyor da olabilir cünkü gercekden agrim oluyor ve bunj her seferinde yüz ifademden anliyor. Vajinismusu yendim ama agrim oluyor ilk basta ve neyapmam gerekir bilmiyorum.Kasiliyorum Tedaviyle basarmama ragmen bende de fazla istek yok ama yinede baslatiyorum.

öncelikle geçmiş olsun.
o eski günlerden de olabilir yorgunluktan da.
haftada en az 2 iyidir bence. siz bu işi haftasonuna denk getirmeye bakın. belki adam yorgun geliyor.
hep ben başlatıyorum sayılır. bu ara östrojenim tavan yaptı galiba
gururum kırılıyor benim böyle olunca. ondan da adım gelmesi lazım tabii. gelmiyorsa o zaman mecbur Elizabeth

çok geçmiş olsun yorgunluktan ve odaklanamamaktan olabılır

Canim herseyi esinden bekleme bence bazen banyodan üsendiginden de yaklasmiyo olabilir benim esim öyle ama ben gurur yapip o istesin demem .başda derdim kirilirdim ama adam aksama kadar yoruluyo o yuzden hak veriyorum . O isden gelip uzandignda yanina yat saril mesela aklina getir yani bu işin utanmasi olmaz .benim esim derdi yaptikca yapasim yapmadikca yapmayasim geliyo diye cok açik konusdum daha nasil anlatalim yaw

hahahahahaha kıbrıtı çak dıyosun yani

Bana da önce kimin yanastigi önemsiz geliyor
Ben yaramaz olan tarafım genelde ama eşim de aniden coşabiliyor.
Bazen 3 gün üst üste oluyor. Bazen 2 günde bir bazen daha fazla.

İlk ayimizda biz de ilişki konusunda çok sıkıntı yaşadık.
O ara 1 hafta hiç yapmadığımız olmuştu ben de cekiniyordum artık üzülüyordum çünkü
O problemi atlattiğimizda da gün içerisinde bircok kez oldu çünkü özlemiştik.

Eşinizle konuşun anlamaya çalışın belki de o zamandan alışkanlık kalmıştır.

Haftada 2 yada 3..
Genelde o yanaşır.. bazen ben..
Plansız olması gerekiyor kendinizi şartlardırmayin haftada 2 kez birlikte olacağız diye haftada 1 de olur ama uzun sürer akılda kalır özlemle olur..
Kişi ye göre değişir yani...

Cinsel istek erkeklerde farklı farklı demek ki. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Benimkine fırsat versem hiç üstümden inmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…