Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hep iki kişi birbirni sewdikten sora dış görünüş sorun olmaz die düşünürdüm ama sorun oluyo gerçekten arkadaşlar benm çok fazla cilt sorunum var sivilce çatlak leke vs... evleneli bi hafta oldu ve eşim çok sorun yapıyo belki sadece benm eşim böledir bilmiyorum ya da beni sewmiyodur gerçekten
canım bazı erkekler takıntılı senin vücudun pürüsüz olsa genede bir kusur bulurdu bence yarıdım iste bende sevmiyorum bana yardımcı ol filan zaten senin elinde olmadıgından dolayı bir süre sonra alısır arkadasın dedigi gibi sunum önemli bence cok kendini tesir edecek sekilde giyinme ve los ortamları sec hem romantik hem sen hem o sevinir esinin yaptıgıda ayıp ama daha ilk günden o seni sadece vücudun icinmi sevmis ama erkek iste odunlar nolacak bos ver canını sıkma o onun odunlugu
iste buna uyuz oluyorum ya
Ama yine suc kadinlarda neden mi???CADIARZU
Biz kadinlar ay aman esime söyle güzel görüneyim iste göbegim var popom büyük gögüslerim salkiyor sivilcem var diye kendimize ne sacma kompleksler yapiyoruz ve bazi adamlarda bunu bize güzelce koz gibi kullaniyor böyle giyinme selülitlerin gözüküyor cok kilo aldin yeme daha gibi laflarla iyce bizi depresyona sokuyorlar lakin biz onlarin balkon göbeklerini, cift cenelerini, les gibi kokan ayaklarini, bakimsiz tirnaklarini, alkol aldiklari zama igrenc olan agiz kokularini hic sorun yapmiyorz.
Ben seni herseyinle seviyorum askim diyoruz, senin göbekli halin bile cok sirin ne kadar sacma:1closedeyes:
Simdi senin esini gercekten merak etmedim degil neden dersen acaba kendisi kenan imirzalioglunun yanindanmi gecti??? Yani kendi cokmu yakisikli cokmu bakimlida senin sivilcelerini lekelerini sorun yapiyor.
Biz bu erkeklere cok yüz verdik coookkk:enbuyukkk:
aynen cnm hep benm hatam çok yüz verdim gerçekten de ama bundan sonra öyle olmucak
haa iste böyle, bundan sonra buna izin verme arkadasim. Sen bütün kusurlarinla güzelsin sakin kendine bu yüzden kompleks yapma.
Yoksa kizlar sizede soruyorum kendini göbegi yüzünden karima acaba nasil gözüküyorum acaba benden soguyormu diye yiyip bitiren erkek gördünüzmü???
Hayir örnek alalim erkekleri örnek ne kadar kendinle barisiklar hic kendine kompleks yapmiyorlar ama biz en ufak bir seyde kendimize güvenimizi kaybediyoruz erkekler ne kadar rahat.
bence popo ve göğüse bakar erkekler genelde huy bilmem nee sonra geliyorr
cinselliktete adam seni arzularkenn ayy karıcımm bugün komşuya istediği şekeri verdin yada sokaktaki kediye negüzel süt içirdin gel senle beraber olalım demezz yada bu hiçbir erkeğin aklına cinselliği getirmez
bence popo ve göğüse bakar erkekler genelde huy bilmem nee sonra geliyorr
cinselliktete adam seni arzularkenn ayy karıcımm bugün komşuya istediği şekeri verdin yada sokaktaki kediye negüzel süt içirdin gel senle beraber olalım demezz yada bu hiçbir erkeğin aklına cinselliği getirmez