Cinsellik vajinismus eş

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar eşimin desteği olmadan vajinismus u yendim çocuk da istiyoruz ama son zamanlarda ilişkide en ufak kendimi kassam sorun yapıyor bağırıyor senden hiç bir şey olmaz senin asla çocuğun olmaz diyor.küfürler ediyor ben biraz bana yardımcı olmasını istiyorum ama ilişki öncesi hiç birşey olmadan beş dk içinde ilişkiye girmek istiyor .en som beni itti küfürler ederek .ben de mi sorun yoksa bana bu şekilde davranması benim yüzümden mi lütfen fikir verin

o nasıl eş öyle yahu terbiyesiz
sakın kendinizi suçlamayın böyle bir şey için
bu elinizde olan bir şey değil, tedavisini görürsünüz elbet ama küfürle hakaretle zerre destek olmadan bu tarz şeylere maruz kalmayın !

Sanırım bu süreç sizi yıpratmış. Aile terapisi alın.
Bir müddet de çocuk işini düşünmeyin.
Önce karı koca olmayı öğrenin sonra anne baba olursunuz.
Çünkü eşiniz olacak şey (!) daha insan olmayı öğrenememiş.
Ne olursa olsun insan olam eşine o şekilde muamele yapmaz.

Ben bu süreci aslında atlattım ama en ufak o şekilde davranması beni çok üzüyor

Bunsüreci ben atlattım yalnız en ufak bir zorlanmam bana hakaretleriyle son buluyor herkes yapıyormuş ben yapamıyor muşum onun istediği gibi yapmalıymışım gibi şeyler bu şekilde olunca yapsam bile yapasım gelmiyor insan karsısındakini rahatlatmaya çalışır yapabildiğim halde bana yapamadığı mı söylüyor niye böyle söylüyorsun dedim mesela aslında yapıyorsun ama seni daha çok gaza getirmek için diyor .benle de konuşmuyor

Lütfen kendini mecburmuş gibi hissetme
Ben vajinismus değilim ama ilişki esnasında canım o kadar yanıyor kistlerden dolayı asla yapmak istemiyorum
Eşim böyle hakaret küfür etse boşanmaya kadar gider bu konu
Kolay şeyler atlatmamışsınız
Herkes yapıyo sen niye yapamıyosun çok çirkince
Eminim konuşmuşsundur ama eşini al karşına bastıra bastıra konuş
Böyle gaza getirmiyosun daha da soğutuyosun diye
Gaza getirmek ne çok çirkince

Ben vajinismus u eşimin sen asla yenemezsiniz sen yapamazsın demesine rağmen yendim agrısa bile ağrımaz asla sen yalan söylüyorsun bana diyor konuşuyorum ama işe yaramıyor

Ben vajinismus u eşimin sen asla yenemezsiniz sen yapamazsın demesine rağmen yendim agrısa bile ağrımaz asla sen yalan söylüyorsun bana diyor konuşuyorum ama işe yaramıyor
Eşin seni eleştireceğine kendi tedavi olsun önce
Psikolojik şiddet uyguluyor resmen
Senelerce bunu yenemeyen kadınlar var
Sen tek başına yenmişsin bunu gurur duyması lazım

Çocuk içinde acele etme lütfen.
Sana böyle yaklaşan destek değil köstek olan
Üstüne üstlük küfürler savuran bi adamdan çocuk istiyor musun gerçekten ?

Eşin seni eleştireceğine kendi tedavi olsun önce
Psikolojik şiddet uyguluyor resmen
Senelerce bunu yenemeyen kadınlar var
Sen tek başına yenmişsin bunu gurur duyması lazım
Evet ama yensem bile önemli değil senin yüzünden bir senemiz nerdeyse boşa gitti diyor

Çocuk içinde acele etme lütfen.
Sana böyle yaklaşan destek değil köstek olan
Üstüne üstlük küfürler savuran bi adamdan çocuk istiyor musun gerçekten ?
Aslında çocuk baya istiyorum ama bu davranışları çocuk olduktan sonra devam ederse cekmeyeceğim

Evet ama yensem bile önemli değil senin yüzünden bir senemiz nerdeyse boşa gitti diyor
Ablacm adam degil kocam dediginiz kisi insanda degil heralde maymunmu ? Bi sene bosa gitti nedemek omurmu bitti ya lutfen cocuk yapma rica ediyorum biraz beynini kullan sendede hata var desene ben hastaydim atlattim 5 dakika kendini isini halledip cikyosun sen buna yapabiliyorummu diyosun desene o sana kufur ediyo madem sende onun gbi konus onunla sorun ondaymis gbi davran beni op kokla yumusat iliskiye hazirla de acik acik soyle gerizakali adam k.bakma sanada sinirlendim evet cocuk istyorm dyince tutamadim kendimi sana 1 senemz bosa gitti diyen adam seni bu sebepten bosar cocuk yapip o masuma hayati zindan etme gt ayril baskasiyla evlen cocgn yokken bu adamdan iyi cikicagi kesin kimse evlenmis bosanmisa bakmiyo artik konus onunla bdha kufur etmemesni saldrgan olmamasini isini 5 dkkada kendisinin gormemesini soyle agzin var ac konus burda napcam demekle olmaz ben esimi istedgm zaman yapmadginda bende onun evdeki hic bi isini yapmiyorum k.bakmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…