- 7 Eylül 2015
- 31
- 18
-
- Konu Sahibi sahikaziyagil
Teşekkür ederim. Alkol alınca daha rahat hareket ediyorum gerçekten. Tekrar aynı ortamı hazırlayabilirimAlkol alabilirsiniz gevşemek için.
Bazı şeyleri kırmak çok zor oluyor, biliyorum.
Allah rahmet eylesinHiçbirimiz haydar dümen değiliz.
Evet. O haşin aslan olmalıyımÜrkek bir ceylan gibi değil, avını bekleyen aslan gibi haşin bir şekilde dalın.
Yani şimdi insanlar sana bunu nasıl anlatsın, bununla ilgili videolar falan var bir iki tane izle anlarsın zatenMerhaba kıslar
Benim uzun yıllardır süren bir ilişkim var. Beni kırmayan, nazik, yatakta da beni memnun etmeyi amaçlayan bir adamla beraberim. Ondan utanmıyorum ancak kendime güvenim olmadığı için yapamadığım şeyler oluyor. Onu mutlu etmeyi ve memnun ettiğimde kendiminde alacağı hazdan çok uzağım. Örneğin oral seks. Bunu ziyadesiyle ben yaşıyorum ancak yapmıyorum. İlk senelerimizde bir kez denemiştim ama doğru yapamadığımı düşündüğüm için tekrar cesaret etmedim. İki gün önce laf arasında konuşurken böyle bişey yaşayabiliriz diye çıtlattım ve istediğini söyledi. Şu an benden bir beklentisi var. Onunda bu duyguyu yaşaması beni duygusal olarak çok tatmin eder. Ama ben nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. Kontrolcüyüm, anda kalamıyorum. Bunu denerken ürkek bir ceylan gibi safsalak kalmak ve yanlış yapmak istemiyorum. Ben bu durumu nasıl aşarım?
Çek kopar ableyEvet. O haşin aslan olmalıyımkendimi yadırgıyorum biraz
Konu: Oral seksürkek bir ceylan
Amin bugünlere rahmetlinin sayesinde geldik.Allah rahmet eylesin
Aslında bu durumu nasıl yenebileceğim konusunda destek almak istedimYani şimdi insanlar sana bunu nasıl anlatsın, bununla ilgili videolar falan var bir iki tane izle anlarsın zaten
kaçsisşkaşidfla.Amin bugünlere rahmetlinin sayesinde geldik.
Sevişmek planlı bir eylem olmamalıdır, kendini acemi hissediyorsan seni yönlendirmesine izin verAslında bu durumu nasıl yenebileceğim konusunda destek almak istedim
far görmüş tavşan mı deseydimKonu: Oral seks
Ceylan: Ben ne alaka?
Sana güveniyorum en kısa zamanda koparıcamÇek kopar abley
Mahmut deseydin?far görmüş tavşan mı deseydim