Merhaba kızlar. Bazi sorular sormak bilgi edinmek icin uye oldum ama esim gorebilir dusuncesiyle coktandr yazamiyordum. 2 yillik evliyim bi kizim var. Esimle cok mukemmel olmayan ama kotu de denmeyecek bi cinsel hayatimiz var. Bazi donem cok iyi ama bazi zaman cok arayi cok aciyoruz iki haftaya kadar uzayabiliyo ben ona gore cok daha istekliyim sanirim daha once bu sure neden uzuyo ben istiyorum dedigimde bana istedigij hic belli olmuyo tarzinda cumleler soyledi yorgunum stresliyim o zaman lar olmuyo dedi tamam dedim ustune gitmiyim bu konuda bu arada son zamanlara kadar gecelik vs giymekten cok cekiniyodum ama ona ragmen fena degildi haftada iki uc bazen hergun birlikteligimiz oluyodu. Surekli degil ama son 10gundur olmadi bi sorunumuz dayok ailemin yanina uzaga geldim simdi gelmeden once sordum neden diye ben gidicem hicmi istemiyosun dedim ben yetersiz oldugumu dusunuyorum dedi tatmin olamadigimi farketmis ama bunun benim icin sorun olmadigini yinede mutlu oldugumu kadinlarda daha gec oldugunu anlattim ona zaman gectikce duzelecegini soyledim. Ama yinede hergun icin cok yorulcagini soyledi. Tamam dedim istemiyosan ustune gelemem cok moralim bozuldu isteksiz bi erkek oldugunu dusunmuyorum herhangi bi problemide yok artik kendimde buluyorum dogumdan sonra kilo aldm biraz dhaa zaten balik etliydim ama hep beni cok guzel buldugunu soyluyo. Baskasina gittigini o yuzdende donem donem benden uzaklastigini artik beni begenmedini vs bu tarz seyler cok dusunmeye basladim bana bi akil verin lutfen nasil davranmaliyim....