Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukları var bu evde 2 çocuk var ama kadın çocukları düşünmek üzerine askerleri düşünüyor delireceğimHemen çocuk yapın...hele iki çocuktan sonra cinselliğin c sini goremeyebileceginiz için tavşan modundan koala moduna zaten direk geçmiş olursunuz
Haykırdım Allah'ım bu nasıl bir şeykızlar hatırlayan var mı?bilmiyorum
bir konu vardı eşi sivasliymis sevişirken uluyormuş eşine kangalim benim sende ulu diyormuş
Başka bir üye de benim eşim Merzifonlu demişti acaba sonradan anırır mi demişti yayılmıştık gülmekten
Abı bizde ot gibi sevişelim millet ne güzel yaratıcı havlayanı apartmanı sallayanı vay bekızlar hatırlayan var mı?bilmiyorum
bir konu vardı eşi sivasliymis sevişirken uluyormuş eşine kangalim benim sende ulu diyormuş
Başka bir üye de benim eşim Merzifonlu demişti acaba sonradan anırır mi demişti yarılmıştık gülmekten
Abı bizde ot gibi sevişelim millet ne güzel yaratıcı havlayanı apartmanı sallayanı vay be
Haykırdım Allah'ım bu nasıl bir şey
Ahahahahahs ay bu ne fıkra gibi en çok buna güldümkızlar hatırlayan var mı?bilmiyorum
Başka bir üye de benim eşim Merzifonlu demişti acaba sonradan anırır mi demişti yarılmıştık gülmekten
allahtan detay yokyani renkli biraz diyelim.. burdan detay vermek ayıp olur
konunun başından beri hiçbir şey anlamaz, küçük dediğiniz çocuk 3 yaşına mı yaklaşıyor???Canım biz bu bina konusunda deneyimli değiliz ama çocuk konusunda tedbirliyiz. Bu binada yeni ama, çocuklar hep vardı. Şimdi büyük olanın odası ev wc. Tuvalet ara kapı ile bölünmüş durumda ki.. arada oda bile var küçük olanın. O, üç yaşının içerisinde odası kameralı ve telsiz açık devamlı. Yani çocuk hususunda tedbir aldık her zaman. Şimdi burdakilerin anlayamadığı olay şu hani argolar vardır ya? Normal bir sekilde bile dense o bileşme sesi ile yan duvardan ses gitmesi daha olağan. Büyük olana bu sesler zaten gitmez. Ne bileyim o an da fantezine dahil bir cümle kursan bile yan duvar sanki duyacak gibi. Ev 250 mt kare bizim oda bir uçta buyugunki diğer uçta. Evin dizaynı, o kısımın ara kapı ile de ayrılması daha çok misafir kullanımı için yapılmış. Ara kapıdan otesi çocuk odaları vb. Gibi. Biz durumu bildiğimizden kücük olanı bizim bölüme, büyük olanı misafir bölümüne yerleştirdir. Daha önceki evler dublexti cunku hem rahatlık, hem bu gibi sebepler için o sekilde tuttuk ama, burada yoktu mecburen buraya girdik ve ilk defa boyle bir binada oturuyorum. Çözüm yolu aramasam zaten konu acmam ama bazı saldırılar tuhaf geldi bana.
Fantazi paketine bunu düşünmek de dahilÇocukları var bu evde 2 çocuk var ama kadın çocukları düşünmek üzerine askerleri düşünüyor delireceğim
Dimi üniformalı kaslı komandolarFantazi paketine bunu düşünmek de dahil
Büyük olanın odası en ucta top atsan duymaz. Wc. Tuvaleti diğer kısımda ara kapı bölüyor. Ufak olanın 3 yasının icinde odası kameralı ve telsizi acık. Çocuğa ses gitme ihtimali zor ama yan duvardan komşu duyabilir. KudrA seni takip ettigim kadarı ile doğrucu Davut'sun. Çocuklar için önlemleri her zaman aldıkta böyle bir binada ilk defa oturduk başka ev yoktu. Daha toyum yani
birbirinizi mi kırbaçlıyorsunuz, napıyorsunuz?
öyle bir anlatmışsın ki merak ettim
Biz yaşlanmışız bee valla selamğn aleyküm, aleyküm selam bitti gitti skakslsşskızlar hatırlayan var mı?bilmiyorum
Hemşire diye biliyorum.Memur galıba tam bılmıyorm ama:)