- 12 Mart 2021
- 2.158
- 4.051
- 83
Medeni hukuk...Eğer Müslümansaniz dinen araştırın belkide nikahınız düşmüştür hiç birlikte olmamışsıniz cunki
Terapi alın bence.Yasiniz genç cinsellik önemli.Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Eğer Müslümansaniz dinen araştırın belkide nikahınız düşmüştür hiç birlikte olmamışsıniz cunki
Hanfendi İmam nikahından bahsediyor.Medeni hukuk...
Boşanmadan nikah düştü demekle düşmüyor ki.
İmam nikahından bahsettiğini biliyorum. Nikah düşünce ayrılmış boşanmış olmuyor ya hani ondan bahsediyorum. Eşiniz size boş ol dedi ama resmi olarak nikahınız var. Dini olarak nikah düştü ama resmi olarak evlisiniz. Yani hala evli. Nikahlı.Hanfendi İmam nikahından bahsediyor.
Nikah düşme şartlarını yazar mısınız ?
Erkek boş ol der.
Belirli günahlar nikah düşürür birde.
Ben bilseydim yazardım zaten dinimizde evlilikte birliktelik önemli oyuzden belkide dedimNe alaka.Kaynak gösterin.
Bilmeden yorum yapmayın bence.Ben bilseydim yazardım zaten dinimizde evlilikte birliktelik önemli oyuzden belkide dedim
İmam nikahı duruyor.Oyle konuşma geçmedi.Ama şöyle birşey var.Resmi nikahtan bosaninca imam nikahı da düşüyormuş.Ve hani bu babamın maaşını alayım da resmi nikah olmadan imam nikahı ile yasayalim diyenler varya.İste onlar günah işliyorlar.Resmi olarak ayrılınca imam nikahı da düşüyor.İmam nikahından bahsettiğini biliyorum. Nikah düşünce ayrılmış boşanmış olmuyor ya hani ondan bahsediyorum. Eşiniz size boş ol dedi ama resmi olarak nikahınız var. Dini olarak nikah düştü ama resmi olarak evlisiniz. Yani hala evli. Nikahlı.
Eğer imam nikahı düştüyse dindar birisi için nikah zaten bitmiştir ozaman mecburen kanunen bosanacaklarMedeni hukuk...
Boşanmadan nikah düştü demekle düşmüyor ki.
Bilmediğimi araştırmasını söylüyorum zaten benim ilmim fetva vermeye yetmez diyorum ve eğer Müslümansaniz dini yondende araştırın diyorum ihtiyaçları konusunu bilememBilmeden yorum yapmayın bence.
Günah olan su eşler birbirinin ihtiyaclarini gidermezse sebebsiz yere bu günah.
Bunu imam nikahi ile evlenen herkesin bilmesi lazım.Bilmediğimi araştırmasını söylüyorum zaten benim ilmim fetva vermeye yetmez diyorum ve eğer Müslümansaniz dini yondende araştırın diyorum ihtiyaçları konusunu bilemem
Aseksüel de olabilirAdam kesin gay.iki kanlı bıçaklı düşman olsa, iki dünyanın en çirkin insanı olsa 7 senede onlar bile sevişirdi.
Gay de olabilir, neler gördük burada. Gizlemek için evlenmiş olabilir.Aseksüel de olabilir
Abla eşin için pasif diyosun ama sen de çok aktif sayılmazsın bence. Sen de tuhaf geldin banaUzmana gitmeyi reddediyor. Tek başıma yapmakta içimden gelmiyor açıkcası
Gay olması bir ihtimal aseksüel de olabilir. Sağlık sorunları da olabilir.Cinsellik yaşamayan her erkek gaydir diyemem.Gay de olabilir, neler gördük burada. Gizlemek için evlenmiş olabilir.
Tabiki... resmi nikah olmadan yapılan imam nikahı geçersizdir.İmam nikahı duruyor.Oyle konuşma geçmedi.Ama şöyle birşey var.Resmi nikahtan bosaninca imam nikahı da düşüyormuş.Ve hani bu babamın maaşını alayım da resmi nikah olmadan imam nikahı ile yasayalim diyenler varya.İste onlar günah işliyorlar.Resmi olarak ayrılınca imam nikahı da düşüyor.
kesinlikle adam psikolojik veya fiziksel olarak iktidarsız.....o yuzden sızı suclamak ısıne geliyorBen önce gay sandım ama vazgeçtim. Adam iktidarsız. O yüzden çözüme ulaşmak için adım atmıyor. Konu sahibesi de böyle bir evliliği kabullenmiş durumda adamın işine geliyor. Yok yok kuş ötmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?