• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik konusundaki tabular ve cehalet

tek kelime saygı.
karşımızdakinin illa bizim gibi olmasını istememek. onu olduğu gibi kabul edebilmek,bizden farklı olana tü kaka dememek.
eleştirirken bile saygılı olabilmek.
bu senin hayatın buda benim farklıyız ama bu seni yargılamama,ve sana hakaret etmeme sebep değil diye düşünebilmmek.
bu olduğunda sukunet olur ama olmuyor maalesef

Çok mantıklı ama toplum baskısı herşeye kadir sizde biliyorsunuz ki bireyin düşüncelerini oluşturan şey aile yapısı ve toplum baskısı. Zaten olgunlaşmış herkes bunun anlamsız olduğunu farkeder. Dini açıdan düşünenlere saygım var ama sadece ilk gece için bunu korumak saçma. Ne düşünüyorsa arkasında olmalı insan.

Çok mantıklı ama toplum baskısı herşeye kadir sizde biliyorsunuz ki bireyin düşüncelerini oluşturan şey aile yapısı ve toplum baskısı. Zaten olgunlaşmış herkes bunun anlamsız olduğunu farkeder. Dini açıdan düşünenlere saygım var ama sadece ilk gece için bunu korumak saçma. Ne düşünüyorsa arkasında olmalı insan.

İçinizi dökmek için açmışsınız, ama daha çok gerileceksiniz, benden söylemesi. Çünkü değişmesi çok zor olan bir konuya değinmişsiniz. Bunun içine dini inanca olan bağlılık girer, kültür girer, bakış açısı, vs... kısacası sakin sakin konuşularak orta noktaya varılamayacak ne kadar unsur varsa hepsini kapsıyor bu konu.

sonu yok yani bunun..
bıkmadınız mı tartışmaktan?
şahsen kusuyorum artık..hep aynı şeyler çünkü.

iyiki bir öğrenmişsiniz ahlak bekçisi lafını pelesenk ettiniz mübarek. sizene isteyen yapar istemeyen yapmaz. bıkmadınız mı ya.

aynen ben biktim, üyeyken bu tarz konulara rastlamaktan, sonra konu sahiplerinin verilen fikirleri yada yapilan yorumlari elestirmelerinden...!
ayrica bu durumda ne yapabilirim demeleri yok mudur???

YA HERO'DUR YA MERO!!!

bunu basta kabul etmek lazim, sonra buraya gelip aglamak fayda olmuyor !!!

insanlari asagilayan, hakir gorenlere her sekilde karsiyiz.. ama evlilik disi iliskiye karsi olanlari da 'gerikafali/cahil' diye yaftalayan zihniyete de bi o kadar karsiyim.. inancima ters demek ki, uygun bulmuyorum.. kendine saygi bekleyenler, saygi duymasini da bilecek!

Back