cinsellik istemediğimi nasıl söyleyeceğim?

Sana gel cinsellik yaşayalım mi diye teklif gelmez zaten öyle düşünme.
İlişki başladığında zaten herşey toz pembe oluyor.
Aradan zaman geçince öpüşme,sarılma,dokunma başlar ama daha ileriye gidileceğini hissettiğin ve cekindigin zaman istemiyorum diyebil.
Cafe de otururken öpüşürsün belki bundan rahatsız olmazsın.
Ama evde,kimsenin olmadığı ortamda öpüşmek rahatsız ederse bunu söyle.
Bir adım ilerisi seks olabilir ama bunu anlarsın.
Cinsellik istemiyorum,hazır değilim buna saygı göster böyle devam edelim dersin.
Ama daha başlamadan asla olmaz yada olur diye söyleme kendini de şartlama.

Bunu bukadar kafaniza takmaniza gerek yoktu oyle ortada bisey yokken bu mevzuyu acmayin normal yakinlasmalar illaki olacaktir zamani gelince sonra ilerlemek istedigini farkedersen daha fazlasini istemedigni soylersin oda kabul ederse devam etmezse herkes kendi yoluna. Cinsellikten cok korkmaniz falan saglikli degil yanliz. Bu korkulacak bisey degilki
Çok teşekkür ederim, işte bunun bir tabu olduğu öğretilerek büyütüldüm, bir de üstüne çevreden gördüğüm negatif şeyler eklenince korkmaktan başka bir şey yapamadım. İnsan bilmediği şeyden korkar durumu gibi 🙏🏼🤍

Sana gel cinsellik yaşayalım mi diye teklif gelmez zaten öyle düşünme.
İlişki başladığında zaten herşey toz pembe oluyor.
Aradan zaman geçince öpüşme,sarılma,dokunma başlar ama daha ileriye gidileceğini hissettiğin ve cekindigin zaman istemiyorum diyebil.
Cafe de otururken öpüşürsün belki bundan rahatsız olmazsın.
Ama evde,kimsenin olmadığı ortamda öpüşmek rahatsız ederse bunu söyle.
Bir adım ilerisi seks olabilir ama bunu anlarsın.
Cinsellik istemiyorum,hazır değilim buna saygı göster böyle devam edelim dersin.
Ama daha başlamadan asla olmaz yada olur diye söyleme kendini de şartlama.
Kafama takılan ve beni rahatsız eden her şeyi yazmışsınız. İnanın çok yardımcı oldunuz bana, çok teşekkür ederim… inanılmaz değerli 🤍

Merhabalar, yaşım birçoğunuzdan eminim ki çok küçük bu yüzden sizlerden abla tavsiyesi almak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlayacağım, hayatımda hiç sevgilim olmadı ve gerçekten bir şeyler hissettiğim kendisine çok güvendiğim birisiyle bir ilişki yoluna gireceğiz gibi. Kendisi üniversiteden yeni mezun oldu. Kullanma gibi bir mevzu inanın söz konusu değil. Ben evlilikten önce cinsellik istemeyen birisiyim, cinsellikten çok korkuyorum bu da bir nevi kaçış yolum diyebilirim. Yarın öbür gün bu kişiyle beraber olursak ben cinsellik istemediğimi nasıl ne zaman söylemeliyim, kendisi eminim daha önce bunu tecrübe etmiştir, ben bunu nasıl ifade edebileceğimi hiç bilmiyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum 🙏🏼🤍
Açıkca söyle ben evlenmeden önce kimseyle cinsel ilişkiye girmek istemiyorum diyin saygı duymuyorsa zaten kaç .

İstemiyorum diyeceksin zaten o da seviyorsa saygılı olur olmazsa da yoluna bakarsın

İlişkiye başlanırken ya da flört döneminde mi konuşulur bu konular, yani direkt konuyu açmam garip kaçmaz mı? Ne zaman söylenilir bu

Muhakkak konusu yakınından geçer. Ya sizden bağımsız olarak bu konu hakkında beklentisini, dünya görüşünü açıklar. Ya da açıkça seviyorum, arzuluyorumdan o yürür. İste o zaman kısa ve net açıkla. Kesinlikle istemiyorum diye. Uzatip iknaya çalışırsa anla ki saygı duyamayacak bosa zaman kaybi ve duygu yipranmasi. Ver yolu.

Söyle doğrudan
Evlenmeden cinsellik yaşamak bana göre değil
Bu konuda aynı fikirde değilsek birbirimizin zamanını almayalım de

Genellikle kadınlar hafife alinma korkusundan cinsellik istediğini söyleyemez sizde tam tersi 😃 zaten evlilik öncesi cinsellik istemiyorum dediğinde bunu garip karşılayacak erkek binde birdir herhalde

Merhabalar, yaşım birçoğunuzdan eminim ki çok küçük bu yüzden sizlerden abla tavsiyesi almak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlayacağım, hayatımda hiç sevgilim olmadı ve gerçekten bir şeyler hissettiğim kendisine çok güvendiğim birisiyle bir ilişki yoluna gireceğiz gibi. Kendisi üniversiteden yeni mezun oldu. Kullanma gibi bir mevzu inanın söz konusu değil. Ben evlilikten önce cinsellik istemeyen birisiyim, cinsellikten çok korkuyorum bu da bir nevi kaçış yolum diyebilirim. Yarın öbür gün bu kişiyle beraber olursak ben cinsellik istemediğimi nasıl ne zaman söylemeliyim, kendisi eminim daha önce bunu tecrübe etmiştir, ben bunu nasıl ifade edebileceğimi hiç bilmiyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum 🙏🏼🤍
Karakter yapima dinime uymuyor saygı duymani bekliyorum demelisin ve birlikte olmal gibi bir hata yapmamalisin kullanılmış olursun

Lisedeyken bile 15 yaşındaki arkadaşlarım cinselliğe karşılarındaki sevgilileri istediği için adım atıyordu. Tüm lise hayatımda böyle örnekler gördüm ve bu beni çok korkuttu. Ben belki yanlış düşünüyorumdur ama teklif etmeyecek veya böyle bir adım atmayacak erkek yok algısından kurtulamıyorum
Hislerini dinle hislerini.seni yeterince gevşetebilecek kadar hişlandığın biriyse ona göre hareket edersin.her bakire kız korkuyor bu durumdan karşı olmasa bile.

Muhakkak konusu yakınından geçer. Ya sizden bağımsız olarak bu konu hakkında beklentisini, dünya görüşünü açıklar. Ya da açıkça seviyorum, arzuluyorumdan o yürür. İste o zaman kısa ve net açıkla. Kesinlikle istemiyorum diye. Uzatip iknaya çalışırsa anla ki saygı duyamayacak bosa zaman kaybi ve duygu yipranmasi. Ver yolu.
Tamamdır tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🤍

Bu konuyu dahi söylemekten imtina ettiğiniz biriyle sevgili olmayın lütfen.
Sevgilisiyle insan rahat eder, her konuyu çekinmeden konuşur,ilkelerini rahatça konuşur.
E ileride evlilik olduğunda cinsellik yaşanacağında da cinsellik korkutmaz arzularını. Çünkü onun yanında rahat hissedersiniz.

X