- 17 Haziran 2024
- 1.975
- 13.218
- 123
- Konu Sahibi nurbenoule
Ablam ne demekkkÇokça teşekkür ederim
Yardimin için

İyiki etiketledim dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam ne demekkkÇokça teşekkür ederim
Yardimin için
Evet iyiki etiketlenmiş sin
Sana da teşekkür ederim
HayırBu uyeligi acmadan onceki uyeligin derya2897877 du deminurbenoule
Bu arada ben bu cevap vermeyi nasıl kapatabilirim
Evet kapatmak istedim teşekkürlerMune hanım sana yardım etsin konuyu yoruma kapatmak istedin galiba
Hmm. Herseyiyle birebir aynı özelliklere sahipsiniz de o sandım seni
Şimdi baktım sadece hakaret ve kıyafet aynı onu da eski düşünceli bütün insanlarda görürsünüzHmm. Herseyiyle birebir aynı özelliklere sahipsiniz de o sandım seni![]()
Yok ya o kadarciktan nasil tanıdık gelsin. Gözünüzle ilgili engeliniz, yaşınız, okul durumunuz, aileyle yaşadığınız sıkıntılarınız birebir olunca aklıma o üye geldi. Baktım o üye 10 nisandan beri girmiyor siteye,siz de o gün üye olmuşsunuz da. Dedim o heralde. Demek ki degilmissiniz. Ben benzetmisim.Şimdi baktım sadece hakaret ve kıyafet aynı onu da eski düşünceli bütün insanlarda görürsünüz
Benim sadece gözümde sorun yok okul durumunda okuldan almışlar ben kendi iradem ile çıktım zaten lisede 3 ünde başka bir durum olmaz siz diyince bende farkettim ben 10 Nisan'da gelmişim bana göre ben 2 gündür burdayımYok ya o kadarciktan nasil tanıdık gelsin. Gözünüzle ilgili engeliniz, yaşınız, okul durumunuz, aileyle yaşadığınız sıkıntılarınız birebir olunca aklıma o üye geldi. Baktım o üye 10 nisandan beri girmiyor siteye,siz de o gün üye olmuşsunuz da. Dedim o heralde. Demek ki degilmissiniz. Ben benzetmisim.
Bu arada ben bu cevap vermeyi nasıl kapatabilirim