Cinsellik içeren filim bağımlılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utanma duygusu baskın geldiği için stres mide bulantısı yapıyor olabilir mi ? Cinsellik iğrençlik değildir utanılacak bir şey de yok. Tiklerin konusunda bişey diyemem ama bir uzmanla görüş

Şimdi baktım sadece hakaret ve kıyafet aynı onu da eski düşünceli bütün insanlarda görürsünüz
Yok ya o kadarciktan nasil tanıdık gelsin. Gözünüzle ilgili engeliniz, yaşınız, okul durumunuz, aileyle yaşadığınız sıkıntılarınız birebir olunca aklıma o üye geldi. Baktım o üye 10 nisandan beri girmiyor siteye,siz de o gün üye olmuşsunuz da. Dedim o heralde. Demek ki degilmissiniz. Ben benzetmisim.

Yok ya o kadarciktan nasil tanıdık gelsin. Gözünüzle ilgili engeliniz, yaşınız, okul durumunuz, aileyle yaşadığınız sıkıntılarınız birebir olunca aklıma o üye geldi. Baktım o üye 10 nisandan beri girmiyor siteye,siz de o gün üye olmuşsunuz da. Dedim o heralde. Demek ki degilmissiniz. Ben benzetmisim.
Benim sadece gözümde sorun yok okul durumunda okuldan almışlar ben kendi iradem ile çıktım zaten lisede 3 ünde başka bir durum olmaz siz diyince bende farkettim ben 10 Nisan'da gelmişim bana göre ben 2 gündür burdayım 🤣😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X