Cinsellik bu muydu ?

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
Kızlar merhaba.Benim resmi nikahım oldu fakat düğünüm yazın olacak.Bugün eşimin suan yaşadığı bekar evinde ilk defa yalnız kaldik.(Düğüne kadar herkes kendi evinde kalacak)Ve tabi aramızda bişeyler oldu.Ama benin her tarafım artık morluktan çıktı siyahlasti ve suan bile acıyor dokunmadiğim halde.Esime bana yaklaşırken canımin çok acıdigini söyledim ama dinlemedi bile.Üç dört saat boyunca cinsel ilişki dışında bişeyler yaşadık.Ben bu tarz şeyleri ilk defa eşimle yaşadım vücudumun bu kadar hassas olması normal mi yoksa eşimde bir cinsel bozukluk olabilir mi?O sırada da canım acıdı ama şimdi her yerim mosmor sağa sola donsem ağrıyor.Vücudum aşırı yorgun yerimden kalkacak halim yok.Cinsellik böyle bişey mi anlamadım.Tamam o anda zevk aldım ama agrida fazlasıyla oldu.Daha tam anlamıyla bi cinsel birleşme bile yasamamisken cinsellikten soğudum resmen.Esim karşısındakine acı vermekten hoşlanan tiplerden olabilir mi arkadaşlar ?Her yerim simsiyah bişey olmaz kimse görmüyor dedi sadece...Sevgisinden ilgisinden hiç şüphem olmamıştı şimdiye kadar ama.şimdi çok mutsuzum.Birde biz uzun zaman sonra ilk defa başbaşa kaldık.Acaba ondan.dolayı mi böyle oldu bilmiorum...

Bence anormal bir durum her yerim mosmor oldu diyorsunuz.

Canım acıyor nazik davran filan demediniz mi?
Ilk yakinlasmaniz mi?
Normalde nasıldır?

Sert davranıyorsa ve seks zamanı uzunsa yorgun hissetmen normal. Eşine biraz daha yumuşak davranmasını öğret. Vucudunun hassas olduğunu acı çektiğini ve hoşuna gitmediğini dile getir. Sonuçta tek taraflı vçbir zevk değil seks olayı. Sende işin içinde olmalısın.

Bence anormal bir durum her yerim mosmor oldu diyorsunuz.

Canım acıyor nazik davran filan demediniz mi?
Ilk yakinlasmaniz mi?
Normalde nasıldır?
Normalde çok naziktir.Ama yanaklarimi filan sert sıkardi ..Evet dedim kendini bana bırak aciyacak yoksa zevk alamazsın fikan dedi.Benimde o an bu kadar ağrım yoktu.Ama suan o kadar kırgın ki vücudum ve sanki böyle bi yerden dusersiniz de ağrınz yorgunluğunuz hassasiyetiniz olur ya aynen öyleyim suan.Evet ilk yakinlasmamizdi uzun zamandır bunu bekliyordu

Sert davranıyorsa ve seks zamanı uzunsa yorgun hissetmen normal. Eşine biraz daha yumuşak davranmasını öğret. Vucudunun hassas olduğunu acı çektiğini ve hoşuna gitmediğini dile getir. Sonuçta tek taraflı vçbir zevk değil seks olayı. Sende işin içinde olmalısın.
Resmen dört saat bırakmadı dinlenmek istedim izin de vermedi.Ama o an zaten bu kadar ağrım yoktu zevkte aldım.Ama suan inanılmaz kötüyüm anlamadim

Resmen dört saat bırakmadı dinlenmek istedim izin de vermedi.Ama o an zaten bu kadar ağrım yoktu zevkte aldım.Ama suan inanılmaz kötüyüm anlamadim
Uzun saatler bedeni yorar haliyle. İzin vermiyor ne demek çok yanlış. Dinlenmek istediğiniz esnada biraz muhabbet etmeye çalışın ne bileyim yatak muhabbeti işte oran güzel buran güzel şöylesin seviyorum falan.. Yada sırtıma masaj yapsana çok hoşuma gidiyor gibi 3 5 dakika gevşeersiniz

Uzun saatler bedeni yorar haliyle. İzin vermiyor ne demek çok yanlış. Dinlenmek istediğiniz esnada biraz muhabbet etmeye çalışın ne bileyim yatak muhabbeti işte oran güzel buran güzel şöylesin seviyorum falan.. Yada sırtıma masaj yapsana çok hoşuma gidiyor gibi 3 5 dakika gevşeersiniz
Dinlenelim dediğimde tamam deyip 15 saniye sonra devam etti.Dediğim hgibi uzun zaman sonra ilk defa başbaşa kalabildik o yüzden kendimi ona birakayim dedim ama sonrası malum...Şuanki agrim yorgunluğum o an olsa zaten izin vermez kaçardim yanından ama bilemedim

Cinsellik bu değil elbette. Korkmayın şakın.
Uzun zamandır beklediği ve ilk olduğu için normal. Heyecanlı ve tutkulu geçmiş.
Cinsel birleşme olsa bu kadar uzun ön sevişme olmazdı zaten.
Zamanla normale döner bu kadar uzun süre ve tutkulu o da dayanamaz zaten. Ama siz yine de daha kibar olması gerektiğini dile getirin.
Alışkın olmadığınız için haliyle bedenen yorgun düşmüşsünüz.

Kendinizi çok fazla kastiginiz için bedeniniz yorgun düşmüş.vücut ağrılarınız ondan dolayı. Cinsellik bu değil tabi ki asla sogutmayin kendinizi. Eşinizden size daha nazik davranmasını isteyin. Karşılıklı sevgi olduktan sonra ne o size kiyabilir (canınızı acitma olarak) ne de siz ona. Mutluluklar dilerim şimdiden ❤

Cinsellik bu değil elbette. Korkmayın şakın.
Uzun zamandır beklediği ve ilk olduğu için normal. Heyecanlı ve tutkulu geçmiş.
Cinsel birleşme olsa bu kadar uzun ön sevişme olmazdı zaten.
Zamanla normale döner bu kadar uzun süre ve tutkulu o da dayanamaz zaten. Ama siz yine de daha kibar olması gerektiğini dile getirin.
Alışkın olmadığınız için haliyle bedenen yorgun düşmüşsünüz.
[/QUO
ağustos ayında düğünüm var ben şimdiden eşimle başbaşa kalmaktan korkuyorum..Erkekler ön Sevişmenin süresini kendileri ayarlayabiliyor mu?Yani bilerek yine uzatabilir mi ?Birde biseyler yasadiktan sonra morarma vb olduğunu biliyorum hassas insanlarda ama o bölgelerin biyerden düşmüş de morarmis gibi agriması normal mi?

Kendinizi çok fazla kastiginiz için bedeniniz yorgun düşmüş.vücut ağrılarınız ondan dolayı. Cinsellik bu değil tabi ki asla sogutmayin kendinizi. Eşinizden size daha nazik davranmasını isteyin. Karşılıklı sevgi olduktan sonra ne o size kiyabilir (canınızı acitma olarak) ne de siz ona. Mutluluklar dilerim şimdiden ❤[/QUOT
Canim aciyinca daha fazla zevk alabilecegimi söyledi .Bu durum içime şüphe düşürdü.

Kendinizi çok fazla kastiginiz için bedeniniz yorgun düşmüş.vücut ağrılarınız ondan dolayı. Cinsellik bu değil tabi ki asla sogutmayin kendinizi. Eşinizden size daha nazik davranmasını isteyin. Karşılıklı sevgi olduktan sonra ne o size kiyabilir (canınızı acitma olarak) ne de siz ona. Mutluluklar dilerim şimdiden ❤
İlk saatler kastım ama sonra ona bıraktım kendimi.ağrıyan yerler moraran siyahlasan yerler.Dokunamiyorum bile.

İlk saatler kastım ama sonra ona bıraktım kendimi.ağrıyan yerler moraran siyahlasan yerler.Dokunamiyorum bile.
Morarma kararma hiç yaşamadım ben 4 aylık evliyim. Cinsel birleşme olduysa eğer orada ağrı acı sonrasında da normal bi süre için. Vücuda anlattığınız şekilde gerçekten bi zarar varsa bunu konusmalisiniz. Arkadasimin birinden de duymuştum bunu eşime üstü kapalı söylediğimde seven insan sevdiğine öyle zararlar vermez aşk verir zevki de bi sekilde yaşatır illa ki onların olması gerekmiyor demisti. Bilemiyorum ki eşinizin cinsellik anlayışı bu sekilde de olabilir. Güzelce konuşun anlatın tekrar aynı şekilde olursa o zaman bi problem vardır.

Eşiniz sanırım biraz sert seviyor. Bu kişiden kişiye değişir, benim de çeşitli yerlerimin siyaha yakın morardığı olur ama bu ben istediğim/izin verdiğim için olur. Israrla veya zorla böyle bir şeyi kimse yapamaz.

Seks karşılıklı zevk almak için, istemediğiniz, hoşunuza gitmeyen şeyi yapmasına izin vermeyin. Daha sakin bir sevişmede hiçbir yerinize bir şey olmaz.

X