- 15 Aralık 2015
- 690
- 666
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
Arkadaslar ben 7 Yillik evliyim ve 2 Tane Evladim var 4 ve 1 Yasinda ama evliligimde gün gectikce daha da mutsuzlasiyorum. Esim hicbirzaman romantik bir es olmadi ama son 2 Yildir hersey dahada kötüye gidiyor. Yataklarimiz ayrildi ben cocuklarla uyudugum icin. Varsa yoksa tv ve telefon basinda. Baslarda özellikle cocugum olsun istedigim icin iliskiye zorluyordum. Of puf cekerek birsekilde yaptik cocuklari. Birdefasinda ben yanina gidip öpeyim dedim kisacik öpüp geri cekildi. Iliskiye zorlasam bile neredeyse cimbizla girecek iliskiye. Dokunmadan. Bu durumdan rahatsiz oldugumu ve isteklerimi birkac defa dile getirdim ama birsey degismedi.
Bu yüzden artik onu zorlamayi gururuma yediremiyorum. Vazgectim yani. Gelgelimki yinede benim duygusal ve cinsel isteklerim var. 34 Yasindayim daha. Sirf cinsellikte degil. Oturup sohbet bile edemiyoruz aniden azarlayabiliyor kavgaya basliyoruz. Ben bu evlilikte kendimi cok yalniz hissediyorum.
Ama cocuklarimda cok kücük. Onlari babasizmi birakayim. Ayrilirsam ailemin yanina gidecegim 400-500km uzaklasacagiz. Sürekli göremeyecekler yani babalarini.
Öte taraftan böyle giderse bu adami aldatirim ben cünki artik bunaldim. Artik gözümün disari kaydiginida farkediyorum.
Sizce dogru olan şık hangisi?
Bu yüzden artik onu zorlamayi gururuma yediremiyorum. Vazgectim yani. Gelgelimki yinede benim duygusal ve cinsel isteklerim var. 34 Yasindayim daha. Sirf cinsellikte degil. Oturup sohbet bile edemiyoruz aniden azarlayabiliyor kavgaya basliyoruz. Ben bu evlilikte kendimi cok yalniz hissediyorum.
Ama cocuklarimda cok kücük. Onlari babasizmi birakayim. Ayrilirsam ailemin yanina gidecegim 400-500km uzaklasacagiz. Sürekli göremeyecekler yani babalarini.
Öte taraftan böyle giderse bu adami aldatirim ben cünki artik bunaldim. Artik gözümün disari kaydiginida farkediyorum.
Sizce dogru olan şık hangisi?