şu sorumada bi cevap lütfen :)171 boyunda bi erkeğin tahmini ne kadardır bide kalınlık daha önemli diyolar öyle mi evlendikten sonra cinsel hayatım bitti diye başlık açmayım buraya
Boy/4 * kilosunun karesi +onun yaşı-senin yaşın/dogum kilosu
Böyle hesaplanıyor cınım bi bak hesapla istersen
Solucan yılan oliiiya gece gece ne konuşturuyosunuz beni banlanıcam sizin yüzünüzden
irkek mi çıktı yoksaaCevap vermeyin kızlar kibleyin
bnce sen ciddi misinYaaaa ahahhaahhahajahahahhaahhaahahah
Ciddi misin bizi mi kekliyosun
ne keklicez kızYaaaa ahahhaahhahajahahahhaahhaahahah
Ciddi misin bizi mi kekliyosun
olabilir ayrıntı isteyip duruyor gitsin googledan araştırsınirkek mi çıktı yoksaa
Ya iyi de bunlar kadınlar arasında konuşuluyo yalan mı yani? Neden fake diyoruz ben anlamadım kiirkek mi çıktı yoksaa
ne keklicez kız
Bismillah deyüverem garinapcaz biz allahım sen koru yarabbim BEKARLIK SULTANLIK
olabilir ayrıntı isteyip duruyor gitsin googledan araştırsın
yani reelde bildiiimiz tanıdığımızkişilerle konuşuyok da burda sapık mı yoksa gerçkten sohbet amaçlı mı olduğunu bilemio insan.Ya iyi de bunlar kadınlar arasında konuşuluyo yalan mı yani? Neden fake diyoruz ben anlamadım kivalla daha da neler konuşuluyo
Ve bide bu en çok sorulan sorulardan. Dört ve üzeri kadının biraraya geldiği her ortam bu konuşmalara gebe. Şahidim
Bekarım çikilatam benbnce sen ciddi misin
burdada bişey sorulmuyo yaa cidden kadınlar arasında hep konuşulan şeyler şikayet eden etsin napiimYa iyi de bunlar kadınlar arasında konuşuluyo yalan mı yani? Neden fake diyoruz ben anlamadım kivalla daha da neler konuşuluyo
Ve bide bu en çok sorulan sorulardan. Dört ve üzeri kadının biraraya geldiği her ortam bu konuşmalara gebe. Şahidim
Ya iyi de bunlar kadınlar arasında konuşuluyo yalan mı yani? Neden fake diyoruz ben anlamadım kivalla daha da neler konuşuluyo
banada o elektriği verdine keklicez kız
olabilir ayrıntı isteyip duruyor gitsin googledan araştırsın
Haa anladım.. Orası öyle evet. De ben anlayamıyorum böyle bi konu olunca direkt erkek sanılmasını. Hemen erkek diyoruz. Neden? Kadınlar merak etmez mi? Adam niye sorsun ki bu soruyu?yani reelde bildiiimiz tanıdığımızkişilerle konuşuyok da burda sapık mı yoksa gerçkten sohbet amaçlı mı olduğunu bilemio insan.
uuu ole mii.. O zamn oğreneceğin daha çok şey varrBekarım çikilatam ben
elin sapığına bulaşmiak daHaa anladım.. Orası öyle evet. De ben anlayamıyorum böyle bi konu olunca direkt erkek sanılmasını. Hemen erkek diyoruz. Neden? Kadınlar merak etmez mi? Adam niye sorsun ki bu soruyu?
Üstü kapalı konuşulabilir bence. Hadi konuşalım