Cinselliğin Azalması / Bitmesi

bilemiyorumbebis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
11
1
dört yıldır birlikteyiz ve başlarda haftada birkaç kez seviştiğimiz oluyordu. fakat şuan en son ne zaman seviştiğimizi bile hatırlamıyorum ve arkadaşmışız gibi hissetmeye başladım. bu durum geçici olabilir mi y da siz de yaşadınız mı?

Konunun ilk cumlesi “dort yildir birlikteyiz”…

İkiniz de aile evinde, işe de girmişsiniz, nerede sevişeceksiniz ki, arabayı tenhaya çekip oynaşacak haliniz yok. Önce uygun bir ev ya da otel bulun yine olmazsa o zaman soğuduk dersiniz.
haftasonları ya da tatillerde farklı illere, ülkelere gitmekle ilgili bir problemimiz de yok. durup dururken kendime kuruntu yapmadım bu konuyu yani. gerçekten bir sorun olduğunu düşünmeye başladım artık ya da düzelecekse bile deneyimleyen var mı öğrenmek istedim.

Evli birinin başına gelmesi daha muhtemel bir şeyden bahsediyorsunuz.
Evliler yapmaz demiyorum ki . Evet her turlu yapanlar var . Evliyken esini daha iyi tanir ya insan uzaklasmanin durumu bir sorundanmi kaynakli yoksa baska sebeplermi var sevgiliye gore biraz daha anlasilir hâle gelir. Ama konu sahibi zaten sormus stresten oldugunu soylemis. Bende bilemedim

Onu demek istememiş , uygun bir mekan yaratın eğer yine cinsellik yaşamazsınız sizin düşündüğünüz gibi olduğu kanısına varin , uygun mekan olmadan zaten olmaz

Uygun fırsat ve mekan bulunca damı sevişmiyor? Ya da mekan ve fırsat yaratabileceği halde uzak mi duruyor?

peki bu şekilde uzaklaştığınız birine tekrar ısınılabilir misiniz sizce? gerçekten arkadaş, kanka gibi hissetmeye başladım.
Ya bunu ancak sen bilebilirsin hislerin duzelirmi bu yuzden ondan sogudunuzmu . Cidden arkadas hissetme durumunami geldiniz yoksa suanlik cinsellik olmadigindan gecici bisey mi bu senin hislerinle alakali senin bilebilecgin bisey .Biz ne desek tersi olabilir. Duzelir deriz belki duzelmezsin sogumussundur .Duzelmez deriz belki bir sex sonrasi eskisi gibi hissedersin.

bu arada sadece seksten de bahsetmiyorum. bunun haricinde de ufak oynaşmalar, sadece ikimizin anladığı şeyler vs de söylenirdi ve onlardan da uzaklaştık.
Güzel şeyler söylemek için uygun ortama gerek yokki mesajda da söyleyebilir orda zaman mekan kavramini baglayamadim ben , sadece cinsel temas için uygun mekan olmadı demiş gibi anladım , siz konuşmalarında da beni istediğini arzuladığıni söylemiyorsun ne oldu neden gibisine hiç konustunuz mu ?

sormadım :/ katılıyorum mesajda vs de belli edilebilir böyle şeyler. uygun bir zamanda bunu da dile getireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…