Cinselliğin Azalması / Bitmesi

bilemiyorumbebis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
11
1
dört yıldır birlikteyiz ve başlarda haftada birkaç kez seviştiğimiz oluyordu. fakat şuan en son ne zaman seviştiğimizi bile hatırlamıyorum ve arkadaşmışız gibi hissetmeye başladım. bu durum geçici olabilir mi y da siz de yaşadınız mı?

dört yıldır birlikteyiz ve başlarda haftada birkaç kez seviştiğimiz oluyordu. fakat şuan en son ne zaman seviştiğimizi bile hatırlamıyorum ve arkadaşmışız gibi hissetmeye başladım. bu durum geçici olabilir mi y da siz de yaşadınız mı?
Evlimisiniz evlilikte mi azaldi cinsellik. Yoksa sevgilikmi.

kısa süreli bir birlikteliğimiz olmadığı için bunu düşünmüyorum açıkçası ki bunu yapmasını gerektirecek bir sosyal çevrede de değil
Bunun sosyal cevreyle ve gerektirmeyle alakasi yok ki onun karakteri onemli sizden yana doyuma ulasmis olabilir. Ben evliyim boyle bi uzaklasma olsa bir rahatsizligi oldugunu dusunurum yada bi can sıkıntısı oldugunu dusunurum ki ilk gelip bana anlatir zaten bugune kadar da boyle bir problem yasamadik.Sevgiliyken boyle bisey yasamadim ama yasayan ve bir sure sonra sıkılmıs benden diyip ayrilan aglayan cok kiz gordum . En iyi ihtimal bir sorunu vardir .Bunu kendisiyle konusmalisiniz

Bunun sosyal cevreyle ve gerektirmeyle alakasi yok ki onun karakteri onemli sizden yana doyuma ulasmis olabilir. Ben evliyim boyle bi uzaklasma olsa bir rahatsizligi oldugunu dusunurum yada bi can sıkıntısı oldugunu dusunurum ki ilk gelip bana anlatir zaten bugune kadar da boyle bir problem yasamadik.Sevgiliyken boyle bisey yasamadim ama yasayan ve bir sure sonra sıkılmıs benden diyip ayrilan aglayan cok kiz gordum . En iyi ihtimal bir sorunu vardir .Bunu kendisiyle konusmalisiniz
geçtiğimiz günlerde açtım konuyu kendisine. zaman mekan vs uygun değildi ve stresli bir dönemdeydik ben de istiyorum şeklinde bir açıklama yaptı (ikimiz de ailemiz ile yaşıyoruz). sevgisinden bir şüphem yok ama bu konu aklımı kurcalıyor.

Neden oyle olsun? Seks 2 tarafli bir eylem, tecavuze ugramadi ya konu sahibi 🤦🏼‍♀️

Konu sahibi muhtemelen stresli donemlerden geciyor sevgiliniz, seks belediye izni olsa da olmasa da sekstir. O yuzden evli bekar farketmez 😅
Ya bazi erkekler kizlari kandirip kizinda istegi olacak bir sekilde bir sure devam edip cani istynce uzaklasabiliyor o acidan sordum .Ne kadar suren bi iliskisi oldugunu bilmedigim icin. Evliyken uzun sureli oldugu durumlarda ara sira uzaklasmalar daha sık yasaniyor genelde bi problemi varsa uzaklasiyorlar sevgiliyken aile es coluk cocuk gecim gibi dertler daha az oluyor evliler gibi degil evliyken boyle sorunlarda artiyor bunuda problem gorup cinsellikten uzaklasabiliyorlar sevgiliyken daha istekli oluyorlar iki bulusmanin biri seks icin olabiliyor uzaklasmanin nedenini anlayabilmek icin sevgilimi evlimi diye sordum

İyi de cinsellik için birlikte olsa ayrılırdı şimdiye. Cinselliği bırakıp ilişkiye neden devam etsin ki 🤓

devrik cümlemden dolayı yanlış anlaşılmışım :KK43: uygun zaman mekan vs oluşmadı ve ikimiz için de stresli bir dönemdi şeklinde söyledi. mezun olduk ve işe başladık bu süreçte
Sizin içinde gerçekten uygun zaman mekan olusmadiysa bir sorun yoktur diye düşünüyorum, uygun zaman mekan olupta yaklaşmadıysa o ayrı

geçtiğimiz günlerde açtım konuyu kendisine. zaman mekan vs uygun değildi ve stresli bir dönemdeydik ben de istiyorum şeklinde bir açıklama yaptı (ikimiz de ailemiz ile yaşıyoruz). sevgisinden bir şüphem yok ama bu konu aklımı kurcalıyor.
Sevgisinden supheniz yoksa aldatmasinida dusunmuyorsaniz eger gercekten stresli donemden geciyordur. Sizde bu kadar problem yapmayin o zaman destek olmaya calisin daha cok.

İyi de cinsellik için birlikte olsa ayrılırdı şimdiye. Cinselliği bırakıp ilişkiye neden devam etsin ki 🤓
Malesef oyleleride var cani istediginde gidecek açık kapı birakmaya calisan karaktersizlerde var . O yuzden sen burda dur ben digerlerinede gideyim diye ayni anda yurutmye calisanlarda var. Konu sahibinin sevgilisi icin demiyorum bunu. Ama tam aciklama yapmadigi icin sordum ben boyle seyler yasayanlarda var cunku ve dedim ya uzun surelimi nedir iliskisi onuda bilemiyordum detay vermediginden 🙂

Sizin içinde gerçekten uygun zaman mekan olusmadiysa bir sorun yoktur diye düşünüyorum, uygun zaman mekan olupta yaklaşmadıysa o ayrı
konuyu direkt cinsellik neden yok şeklinde açmadım aslında, arkadaş gibi olmaya başladık falan dedim. o hafta sonuna farklı etkinlikler ayarlamaya çalışmış .
evet uygun zaman mekan oluşmadı ama yine de karşısındaki arzuladığı belli eden şeyler söyleyebilir diye düşünüyorum ve bu duruma biraz takıldım açıkçası.

Malesef oyleleride var cani istediginde gidecek açık kapı birakmaya calisan karaktersizlerde var . O yuzden sen burda dur ben digerlerinede gideyim diye ayni anda yurutmye calisanlarda var. Konu sahibinin sevgilisi icin demiyorum bunu. Ama tam aciklama yapmadigi icin sordum ben boyle seyler yasayanlarda var cunku ve dedim ya uzun surelimi nedir iliskisi onuda bilemiyordum detay vermediginden 🙂

Evli birinin başına gelmesi daha muhtemel bir şeyden bahsediyorsunuz. ☺️

X