Ahahahaha ilkten daha daha fazlalarına alıştığım için şimdi böyle olunca yadırgıyorum :)Şeyi anlamadım, 2-3 kez birlikte olduktan sonra mı sizi reddediyor? E reddetsin bi zahmet ona da laf etmeyinama 1 haftadır görüşmediğiniz halde hiç birlikte olmak istemiyorsa haklısınız. Bi yer de Bi sıkıntı vardır mutlaka
Hayır sende hata filan yok canim sakın öyle düşünme.Yani libido konusunda sanırım evet haklısınız ay kendimde hata aramaya başlamıştım bi ara
Ahhhh arkadaşım ah bağzen kelimeler kifayetsiz kalıyorHayır sende hata filan yok canim sakın öyle düşünme.
Bu adamin hamuru bu evlenmeden belli etmiş kendini haftada 1 olursa şükret evlenince o yüzden iyi düşün.
Evlenmeyi iyi düşün bu adamla canım mutlu olacagım diye mutsuz olma.Ahhhh arkadaşım ah bağzen kelimeler kifayetsiz kalıyor
Evlenmeyi iyi düşün bu adamla canım mutlu olacagım diye mutsuz olma.
Evet bir günde az değil ama bunu haftaya pay etmeye kalkarsak az oluyor. Erkek tripleri işte çalışıyorum yorgunum ben istememmi falan filan korkuyorum bir gün libidom küsüp bir daha yükselmeyecek diyedaha sık birlikte olmanız mümkün değil mi? böyle bir günü üremeye ayırmış gibi, tuhaf gibi
günde 2-3 az değil ama ayni zamanda bu haftada 2-3 demek olduğu için tabi çok sayılmaz. artık sıradan olmaya başladığı için dördüncü beşinci için heyecanlı olmaması çok normal bence. en iyisi siz daha sık görüşmeye bakın
Üç aylık evliyim ve ikinci evliliğim,normalde evet bilirdim libidomun yüksek olduğunu fakat bu evlilik sonrasında daha da artış hissediyorum ,eşime sevgiyle bakıyorum(ki eşim hep bana çok fazlasın der,dış görünüş olarak kendisi"çirkin"olduğumu biliyorum dar)ona sevgiyle baktıkça içimde daha da büyük duygular kopuyor sanırım,ten iyumumuz var lakin evlilik öncesinde bu cinsellikle alakalı konuştuğumuzda veya bir araya geldiğimizde açıkçası cinsel anlamda tam olarak erkeğime denk gelmişim dedim, tabi evlilik sonrası farklı oldu biraz,haftada biri nerdeyse uygun görür bi hüle geldi ki buna fırsat veriyormuyum tabi ki de hayır,ilk başta çok bozuluyordum yanıltılmış hissettim kendimi ve cinsellik benim için çok önemli bi durum sonra zamanla bu zora gitme düşüncesinden sıyrıldım,ona yaklaştığında karşılık veriyor cinsel anlamda uyanıyor bende tadını çıkarmalıyız diyorum en azından hiç istememe gibi bi durum yok,iki günde sanırım beş veya altı kez birlikte olduk en sonuncu da o boşalamadı tabiBir kadının bir erkekten daha istekli olması bir erkek için soğuma sebebi olur mu. Düzenli giden bir ilişkide kadın daha istekli olursa uzaklaşma sebebi olur mu
Gün içinde 2.3 ve daha fazlası elbette zor ama fazlasını bilmem normal sağlıklı sorun olmayan zaten günde 2 yapar fazlası için bişey diyemem orda haklisinizŞuan gördüm mesajlarınızı aynı gün içinde 2.3 diyorsunuz ve fazlasını istiyorsunuz bu nasıl yapilabilir 3 senelik iliski birde. Ergen falan olmasi lazim bunun icin veyahut yeni iliskidir keşfetme vs derken yapilir. 1 hafta yapmadiniz diye adamdan 1 günde haftalik performans beklemeyin sizde yahu
Erkekte kaygı bozukluğuna yol açabilir yetersiz olur muyum acaba beni aldatır mı vs diyeBir kadının bir erkekten daha istekli olması bir erkek için soğuma sebebi olur mu. Düzenli giden bir ilişkide kadın daha istekli olursa uzaklaşma sebebi olur mu
Bence olmamalı süreklı erkeklerden. Bekellememek lağzımBir kadının bir erkekten daha istekli olması bir erkek için soğuma sebebi olur mu. Düzenli giden bir ilişkide kadın daha istekli olursa uzaklaşma sebebi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?