Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korunulur?

Hastalık kapmaktan endişelenmek saçma mı? İnsanların bilinçli olması kötü mü? Konu açmak için illa sevgili derdi mi olması lazım?
Güzelim Google diye bı arama motoru var artı ergen yetişkin bı insan az çok bu kadar basit biseyleri bilir neyse ben polemiğe kapalı biriyim sana iyi aksamlar

Prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kesin koruyor demek yanlış olur. Hepsinde etkili değil.

En korktuğum şey. Sizin korunma yöntemleriniz nedir?
Merhabalar. Türlü türlü cybh olduğu için, tek bir korunma yöntemi belirtmek doğru olmaz.

Bu konuya cevap ararken, partnerinizin durumu, birden fazla cinsel partner varlığı , hali hazırda mevcut olan hastalıkların bilinmesi de önemli. Çünkü eşlerin de tedavi edilmesi gereken durumlar da oluyor. Sizin özellikle merak ettiğiniz bir hastalık var mı?

Merhabalar. Türlü türlü cybh olduğu için, tek bir korunma yöntemi belirtmek doğru olmaz.

Bu konuya cevap ararken, partnerinizin durumu, birden fazla cinsel partner varlığı , hali hazırda mevcut olan hastalıkların bilinmesi de önemli. Çünkü eşlerin de tedavi edilmesi gereken durumlar da oluyor. Sizin özellikle merak ettiğiniz bir hastalık var mı?
👏🏻👏🏻👏🏻

En sık duyduğum siğil, hpv. Ben çok eşli değilim, dikkat ederim ama bu ikisini çok sık duymaya başladım. Erkekler de gizliyor. HPV'nin aşısı var, başka ne var bilmiyorum gerçekten. Herhangi bir hastalığım yok, hijyene önem veriyorum.

Yüzde yüz korunma yöntemi olmamakla birlikte tek eşli partner ve kondom ile ihtimalleri düşürmek, önlem almak mümkün sanırım.

X