- 19 Ocak 2019
- 153
- 165
- 39
-
- Konu Sahibi butterfly2585
Cok tesekkurler paylastigin icin.Ben aldım. Kendi alanımla da alakalı zaten. Çok faydasını gördüm. İyi bir uzmana gidilmeli. Piyasa da güzel kitaplar var. Onlar da okunabilir. Onları da okudum terapist tavsiyesi ile. Çok faydalı oldu. Mesleki anlamda da geliştirdi beni. Vajinismustu sorunum. Çok hızlı ilerdim ve terapistim normalden çok hızlı oldu demişti.
Kitap listenizi burada paylaşabilir misinizBen aldım. Kendi alanımla da alakalı zaten. Çok faydasını gördüm. İyi bir uzmana gidilmeli. Piyasa da güzel kitaplar var. Onlar da okunabilir. Onları da okudum terapist tavsiyesi ile. Çok faydalı oldu. Mesleki anlamda da geliştirdi beni. Vajinismustu sorunum. Çok hızlı ilerdim ve terapistim normalden çok hızlı oldu demişti.
Cem Keçe okuyabilirsiniz.Kitap listenizi burada paylaşabilir misiniz
Bende terapi alıyorum. Ciddi bi para ödüyorsun evet ama faydasınıda görüyorsunBen aldım. Kendi alanımla da alakalı zaten. Çok faydasını gördüm. İyi bir uzmana gidilmeli. Piyasa da güzel kitaplar var. Onlar da okunabilir. Onları da okudum terapist tavsiyesi ile. Çok faydalı oldu. Mesleki anlamda da geliştirdi beni. Vajinismustu sorunum. Çok hızlı ilerdim ve terapistim normalden çok hızlı oldu demişti.
Merhaba arkadaşlar...
Benim sorum şu olacak;
Eşinizden yada kendinizle ilgili herhangi bir cinsel konuda cinsel terapi alanlarınız var midır? Faydasini gorenler ve para tuzagi degil diyenlerin fikirleri ve deneyimleri benim icin cok onemli... Sevgiler.
Vajinismus problemini ben yasiyorum. Doktora gittim. Cem kece nin kitabini da okudum uyguladim ancak hala iliski olmuyor.Artk 1 seneyi gectik evlilik ama nasil evlilik cok yoruldum cok
Canım hiç üzülme. Bende 8 aylık evliyim. Vajinismus vardı. Doktora gittim. 3 seansta gerçekten pensi alabiliyorsu. Hiç mi alamıyorsun? yoksa belli bir noktaya kadar mı? bu hastalığın dereceleri var. Ona göre hareket etmek gerek. Ben şuan içeri rahat alıyorum ama ileri geri yapmasına afedersin izin veremiyorum seansım da sürüyor. Ama düşün hiç alamıyordum. Sıfır oraya bişey asla giremez diyordum. Yarı psikolojik yarı cesaret işi. Mutlaka anestol krem ve kayganlaştırıcı kullanmanı öneririm. 15 dk önce sen sür ve öyle deneyin. İşe yarar mutlaka
Başlarda dıştan bile dokunamiyordum ama bu aşamaya gelmem tam 1 senemi aldi
Tesekkur ederim :)) doktor bi krem vermisti o kaşinti kizariklik yapti oyuzden kullanamadim bi daha yine bu sitede spreyi gorunce denedim ama gercekten gerek yok onu anladim. Once vajinayi genisletip sonra iliski denemek cok daha iyi oluyor. O zaman biraz boyle devam edip sonra yavas yavas aparati birakayimŞyle söyliyim bence kesinlikle ama kesinlikle o diş için kullanılan şeyi vajinana sürmemelisin. Anestol krem sür ben böyle aştım bu sorunu. İnternetten aparatlar satılıyor önce onları aldım denedim. Bu aparatların üzerine prezervatif geçirip biraz anestol ve kayganlaştırıcı sür. Böylece oluyor. Aparatsız yapamicak mıyım konusu ise tamamen düşünce neden biliyor musun? Çünkü ben bu aparatlara ilk başlarken vajina boşluğu küçücüktü inan. Yani sen bunu ertleyip ara vermeyip denersen arası genişliyor. Büyüyor bende ilk başta inanamamıştım ama böyle. Yani aparat olmadan da büyük olarak alabiliyorsun. Onu kafana takma sen deneyip genişledikçe aparata gerek kalmıyor. Öyle ki uyuşturucu bir krem ya da anestole bile gerek kalmıyor zamanla. Çünkü vajina esnek ve eşinin penis şeklini alıyor zamanla. Bak hiç girmemiş dün büyük bir ilerleme kaydetmişsin sakın yılma aman yarın denerim diyip erteleme.
Tesekkur ederim :)) doktor bi krem vermisti o kaşinti kizariklik yapti oyuzden kullanamadim bi daha yine bu sitede spreyi gorunce denedim ama gercekten gerek yok onu anladim. Once vajinayi genisletip sonra iliski denemek cok daha iyi oluyor. O zaman biraz boyle devam edip sonra yavas yavas aparati birakayimdün benim icin psikolojim icin cok iyi oldu mutluluktan ucuyorum resmen ☺ insallah iyice ustune dusup yenecegim
merhaba duzelebildinizmi bende terapi aliyorum on seans kadar oldu ama bi fayda göremedim henüzMerhaba canim, 3 4 gun once sprey aldim bu dis doktorlarin igne vurmadan once kullandigi sprey. Onu kullandim ice ve disa sonra aparat kullandim sonra yariya kadar alabildim penisi. Sonraki gun tekrar sprey kullandim ama aparat kullanmadan denedim bu sefer hic giris olmadi. Dun spreysiz aparat yaptim 1 cm lik kalinligi vardi. Sonra onu kalinlastrdm 5cm yaptm. Baya bekledim 3 4 kez gir cik yaptim. Sonra penis hemen yag gbi kaydi gitti. Kayganlastrici okey kullandim. Ama git gel de rahat olamadim. Penisin cogu girdi 15 cm falan ilerleyebildik. Dun ilk defa oldu yanisimdi aparatsiz yapamicakmiyim artik bilmiyorum her defasinda boyle mi yapicam anlamiyorum
Merhaba, terapiyi 2018 mayıs ayında aldım. 1 sene sonra hamile kaldım tam anlamı ile ilk ilişki olduğunda. Sonra hamilelik cocuklar vs derken canim yamalak devam etti. Şuan ikizlerim 18 aylıklar. 2 3 aydır problemsiz tam ilişki yaşıyorum çok şükür. Terapiden ziyade insanın kendi gayretiymiş anladım, baya geç anladım amamerhaba duzelebildinizmi bende terapi aliyorum on seans kadar oldu ama bi fayda göremedim henüz