Bu haberi sabah okudum ama birşey anlamadım.Kız günübirlik ev kiralamış.Yanındakiler kimmiş?
Ben sordum ama tamamen anlamadığımdan ?Şimdi bu kız neden gecenin bi vakti erkek arkadaşıyla eğlenmiş ve ev tutmuşçuları alalım sahneye...
Yazık çok yazık, lanet olsun o iki köpeğe.
Görgü tanığının videosu da Hürriyette var, kanım dondu...
http://www.hurriyet.com.tr/dizi-oyu...dan-kurtulmak-icin-olumu-tercih-etti-40073396
Tamam anladım.Haberi okurkende ş....zler demiştim fikrim değişmedi.Erkek arkadaşıyla tutmuş, onlara ev kiralayan emlakçı ve emlakçının arkadaşı tecavüze yeltenmiş ya da etmiş. Belli değil. Kızın sevgilisini de darp etmişler...
Ben sordum ama tamamen anlamadığımdan ?
Tanığı dinledim.Yok canım anladım seni.
Yaaa gecenin bi vakti eğlence dönüşü sevgilisiyle ev tutmuş bekar kız, o yüzden kesin haketmiştir başına geleni.
Çırılçıplak camdan atmış kız kendini ya, ne yapmışsa yapmış bunu kim hakeder kim ya kim?
Tanığı dinlesen anlarsın olayı
Dikkat ediyormusunuz?
Bu ülkede son zamanlarda terörden ziyade birde cinsel saldırı sebebi ile ölüyor insanlar..
Bazı erkek kafalarına ne oluyor anlamadım.. İçindeki vahşeti körükleyen ne? Toplum baskısımı yoksa bazı şeyleri yanlış anlayıp kafalarına göre yorumlamalarımı?
Bakınız, Özgecan ve ondan önce ve sonra ölen bir sürü genç kız kadın..
Çoğu cinsel istismar maksatlı.. Koca terörü var bir de..
Bu kız sevgilisi ile tuttuğu evde pislik bir emlakçı ve arkadaşı yüzünden ölüme gidiyor..
Şimdi bazıları o kızın ne işi vardı orada ? Diyecek..
Bende o kişiler, sormadan soruyorum..
Peki o adamların ne işi vardı, 2 sevgilinin tuttuğu evde?
Demekki kötü niyetliymiş o adamcıklar diye düşünecekler mi?
Her en kötü ihtimali düşünsek bile (var sayalım sevgilisinin tuzağı eğer olay net değilse)
Yinede bir erkeğin bir kadına bunu yapma hakkı var mı?
Bu erkek libidolarına, açlığına ne oluyor? Yetersizlikleri neden kadınların ölümüne sebep oluyor?
Kadınlara, çocuklara, yetmediği yerde hayvanlara..
Tiksiniyorum bu zihniyetlerden..Kendilerinde hak görüyorlar, bu kız gece içmiş, erkek arkadaşıyla ev tutmuş bir kız kesin ....dır biz de ne dilersek yaparız mantığı. Mantıklarına tüküreyim pislikler.
Sevgilisini de dövmüşler, tanığın anlattığına göre kız atladıktan sonra çocuk dışarı çıkmış yardım edin diye feryat figan etmiş, kız arkadaşımı attılar demiş, zaten çocuğu darp etmişler...
Vallaha kızcağızın kanına kim girdiyse çeksin cezasını.http://m.hurriyet.com.tr/universite...sturmasi-supheli-adliyeye-sevkedildi-40073900
ZeyMurEl haberin devamı
Erkek arkadaşta pek masum değilmiş...
Dikkat ediyormusunuz?
Bu ülkede son zamanlarda terörden ziyade birde cinsel saldırı sebebi ile ölüyor insanlar..
Bazı erkek kafalarına ne oluyor anlamadım.. İçindeki vahşeti körükleyen ne? Toplum baskısımı yoksa bazı şeyleri yanlış anlayıp kafalarına göre yorumlamalarımı?
Bakınız, Özgecan ve ondan önce ve sonra ölen bir sürü genç kız kadın..
Çoğu cinsel istismar maksatlı.. Koca terörü var bir de..
Bu kız sevgilisi ile tuttuğu evde pislik bir emlakçı ve arkadaşı yüzünden ölüme gidiyor..
Şimdi bazıları o kızın ne işi vardı orada ? Diyecek..
Bende o kişiler, sormadan soruyorum..
Peki o adamların ne işi vardı, 2 sevgilinin tuttuğu evde?
Demekki kötü niyetliymiş o adamcıklar diye düşünecekler mi?
Her en kötü ihtimali düşünsek bile (var sayalım sevgilisinin tuzağı eğer olay net değilse)
Yinede bir erkeğin bir kadına bunu yapma hakkı var mı?
Bu erkek libidolarına, açlığına ne oluyor? Yetersizlikleri neden kadınların ölümüne sebep oluyor?
Kadınlara, çocuklara, yetmediği yerde hayvanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?