- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Aynı konuyu daha kaç defa açıcaksınız?3 sene evvel sürtünmeli ama zevk suyu ve sperm değmeyen bir ilişki yaşadım.
Oral bi şeyler de oldu.
3 sene sonra kan testi verdiğimde ige değeri yümsek çıktı ve öksürük var
Hiv riski var mı
Cinsel birleşmw olmadı
Hııııı evet kafamdaSenin rahatsızlık daha başka bir yerde
Aynen hadi git artık tedavi olHııııı evet kafamda
Sen olsana ahkam keseceğine.Aynen hadi git artık tedavi ol
EfendimAyşegüüül ayşegüüül ayşegüüül
Hivden korkuyorjmaysegül senin kaç tane cinsel rahatsızlığın var hep aynı konuyu açmışsın
test yaptırasana bu kadar korkuyorsan. ben hiv sıvı alışverişle oluyor diye biliyorum. ayrıca sevisirken de karsi yaraftan kan testi sonuclarını isteyin artıkHivden korkuyorjm
Yaptırmama gerek mi vartest yaptırasana bu kadar korkuyorsan. ben hiv sıvı alışverişle oluyor diye biliyorum. ayrıca sevisirken de karsi yaraftan kan testi sonuclarını isteyin artık
Teste gerek yok, 15 20 tane daha konu açman gerekli.Yaptırmama gerek mi var
Bende cinsel birleşme olmadı
Herkes okumuş demek ki o konumuTeste gerek yok, 15 20 tane daha konu açman gerekli.
ne biliyim belki o bölgeye boşalmıştır sonuçta siz de ıslanmışsanız olabilir diye dedimYaptırmama gerek mi var
Bende cinsel birleşme olmadı
Ypk boşalmadı.ne biliyim belki o bölgeye boşalmıştır sonuçta siz de ıslanmışsanız olabilir diye dedimoral falan da olmuş. bilemiyorum yani. hiv hakkında çok detaylı bilgim yok ama ben tek eşli olmama rapmen her sene tahlil yaptırıyorum hiv, hepatit ve Hpv için. ne bilim siz bilirsiniz.
boşalma öncesi sıvı falan?Ypk boşalmadı.
Geldiyse eğer benim cinsel organıma değmedi değdirmediboşalma öncesi sıvı falan?
e o zaman neyden korkuyorsun. bu dediğin yüksek çıkan değer ne bilmiyorum ama baska bir rahatsızlığın olabilir belkiGeldiyse eğer benim cinsel organıma değmedi değdirmedi
Ige mige geç sana bin kez test yaptır dedi insanlar dinlemiyorsun o yüzden korkmaya devam edeceksin. Gülünç duruma düşüyosun gülücez biz de.Efendim
ige değeri ile ilişkili olabilir mi diye korltjm o yüzden tekrar yazdım