- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Alerjik değermişe o zaman neyden korkuyorsun. bu dediğin yüksek çıkan değer ne bilmiyorum ama baska bir rahatsızlığın olabilir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerjik değermişe o zaman neyden korkuyorsun. bu dediğin yüksek çıkan değer ne bilmiyorum ama baska bir rahatsızlığın olabilir belki
İyi de teste gerek var mı acaba bişi olabilir mi diye soruyorumIge mige geç sana bin kez test yaptır dedi insanlar dinlemiyorsun o yüzden korkmaya devam edeceksin. Gülünç duruma düşüyosun gülücez biz de.
Gerek var. Senin gibi takıntılı biri kıyıda kenarda bi ihtimal daha aramasın diye gerek var.İyi de teste gerek var mı acaba bişi olabilir mi diye soruyorum
Allah aşkına lütfen pozitif çıkma olasılığım mı var bana bunj söyleyin böyle bir ihtimal mi var nGerek var. Senin gibi takıntılı biri kıyıda kenarda bi ihtimal daha aramasın diye gerek var.
Kendime yediremiyorum çünkükız iki dklık iş git ver testi de rahatla ya neden korkuyorsun? bu düsünceyle yasanır mı?
Aç eski konularını tekrar oku.Allah aşkına lütfen pozitif çıkma olasılığım mı var bana bunj söyleyin böyle bir ihtimal mi var n
Ya lütfen bişi diyinAç eski konularını tekrar oku.
bu ruh halini yedireniliyor musun kendine? böyle yaşanır mı ya git yap kurtul. ben de hastalık hastasıyım ama bu kadarı fazla yani kendi ömrünüzü kısaltıyorsunuz. bence bir destek de alınKendime yediremiyorum çünkü
3 senedir düşünmüyorum,3 senedir düşünmek yerine gidip iki dakika test verin aynı gün çıkar sonuç. Bence milletle dalga geçiyorsunuz. Biz nereden bilelim?
Yaptırmama gerek yok dimiTeste gerek yok, 15 20 tane daha konu açman gerekli.
Çüke alerjin varmış abla 3 sene beklemiş ortaya çıkmak içinAlerjik değermiş
Dalga geçme ahahahahahahahhaha gülesim geldi hahahahahahhaahÇüke alerjin varmış abla 3 sene beklemiş ortaya çıkmak için
İhtimal var, test yaptirin3 sene evvel sürtünmeli ama zevk suyu ve sperm değmeyen bir ilişki yaşadım.
Oral bi şeyler de oldu.
3 sene sonra kan testi verdiğimde ige değeri yümsek çıktı ve öksürük var
Hiv riski var mı
Cinsel birleşmw olmadı
Grrçekten mi?İhtimal var, test yaptirin
Oral var demediniz mi? Gercekten tabi kiGrrçekten mi?
Oralle bulaşı yok uş hiv sayfasında okudıöOral var demediniz mi? Gercekten tabi ki
Ben var diye biliyorum ama yine de siz bilirsinizOralle bulaşı yok uş hiv sayfasında okudıö
Yok konu açmaya devam etYaptırmama gerek yok dimi