Cinsel organı yakıldı burnu kesildi

Biz diyoruzda aksini savunan kadınlarımız yokmu sanki,kocamdır döverde sever de mantığı güdüyorlar..
Hele elma olayı feci idi..
Yakalansın hemende cezasın alsın yani..

ne yalan söyliyim, ben de paylaştım ama hepsini okuyamadım, korku filmlerinin izlemek istemdiğiniz kısımları gibi haber
bi başından biraz okudum, bi de noldu diye sonunu biraz okudum

Son düzenleme:
Biz diyoruzda aksini savunan kadınlarımız yokmu sanki,kocamdır döverde sever de mantığı güdüyorlar..
Hele elma olayı feci idi..
Yakalansın hemende cezasın alsın yani..

o mantığı zaten hiç anlamış değilim..
karısına el kaldıran adamdan ne koca olur nede baba..
insan güvenip evladını bırakamaz yanında..
şiddetle insan terbiye edilemez..
inşallah yakalanır

ne yalan söyliyim, ben de paylaştım ama hepsini okuyamadım, korku filmlerinin izlemek istemdiğiniz kısımları gibi haber
bi başından biraz okudum, bi de noldu diye sonunu biraz okudum

İyiki okumadın moral bozucu çünkü

Aslında yazarken de fark ettim. "insan" desem mi ki? dedim. Allah'ım korusun böyle yaratıklardan hepimizi...

Amin etraf böyle manyaklarla dolu...

o mantığı zaten hiç anlamış değilim..
karısına el kaldıran adamdan ne koca olur nede baba..
insan güvenip evladını bırakamaz yanında..
şiddetle insan terbiye edilemez..
inşallah yakalanır

İnşallah yakalanırda başkalarınada musallat olmasın adam..

biz haberini bile okuyamazken bunları yaşayan kadınlar var

Bunlar okuduklarımız,ya b ilmediklerimiz..

uuu korku filmi halt etmiş yanında. İnsanlık dışı manzara

Adam sadist psikopatin teki tamamda, kadinda resmen mazosist..

Yok yuvam bozulmasin, yok kocamdir denilip susulacak seyler degil bunlar...

Hadi kendine yapilanlara ses cikarmiyorsun 6 yasindaki sabiye dilencilik yaptirmasina nasil dayandin...

şaka gibi. şaka gibi olansa kadının onca işkenceye rağmen her seferinde geri dönmesi.

Kadın şimdi boşanmak istediğini söylüyor ama muhtemelen ölene kadar(daha doğrusu bu ruh hastası tarafından öldürülüne kadar) ayrılamayacak.

Resmen ağlayarak okudum. Ne insanlar var ya ( Allah onları bizden uzak tutsun. (Amin).

Terketse bu yasadıklarından daha kötüsünü mü yaşayacaktı?

derler ya bi tokat atilinca gerisi gelir diye dogru

kadina icim acidi ama hatali gördüm,adamin yapmadigi iskence kalmamis hala nasil durmus onla
ölümünü beklemis gibi,böyle sevgi olmaz

adam umarim hapishanede ayni iskenceleri görürde neler cektirdigini anlar

Allahim sen cok buyuksun, kimsenin yaptigi zulmu yanina birakmazsin. Ne olur su mubarek gecede ettigimiz dualari kabul et. Zulmedenlere Kahhar isminle tecelli et insallah. Kanim dondu okurken. O yavrunun ne sucu gunahi var onun hayatini karartiyor karaktersiz herif. 😥😥😥

LG G2 D802

Okurken içim karardı, ruhum daraldı resmen Allah'ım hani korku filmlerinde deli bir psikopat katil olur ya, herkese işkence yapar; bu lanet herif de o hesap kadına neler yapmış Allah b... versin! Tez vakitte acılar içinde gebersin de bu kadıncağızla daha fazla uğraşamasın inşaallah.. Vahşet

Allah korusun ya bu ne bicim insan psikopatin teki inanamadim okuduklarima bi insan nasil yapar ya sevmiyosan git bosa ama annesindede var bi anormallik kabahati yok gelinin de sonra adam daga götürsün sus bekle. Okurken bile tansiyonum dustu yazik kadincagiza allah kurtarsin zalimin elinden

Tamamını okuyamadım bile .
Sürekli bir sorunumuz yok , seviyorum , yuvan bozulmasın diyor .

Kadın ne hale gelmiş yazık ya , nasıl iyileşir ki ruhu bundan sonra .

ben en çok çocuğa üzüldüm,
6 yıldır 2. çocuğu yapmamışlar umarım yapmamaya devam ederler, gerçi bunun kendi tercihleri olduğundan da şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…