Kadınların bir çoğunda olabilen bir sorun cinsel organ anomalisi.
Ben size benim sorunumu anlatacağım,doktorun sölediğine göre kadınların sadece %10'unda görülen bir sorun anatomik vajen darlığı.Henüz ceninken vajinanın az gelişmesinden kaynaklanıyormuş.Şu an istesem bile cinsel ilişkiye girmem baya zor görünüyor çünkü genişlik sadece bir parmak kalınlığı kadar.Küçük bir operasyonla oranın genişlemesini sağlayacaklar.Ameliyatı evlenmeye yakın olmalıymışım çünkü cinsel ilişki olmazsa oranın kendisini yenileyip eski halini alma riski varmış.Bu arada bu doğuştan kaynaklanan anatomik bir bozukluk olduğu için meshaneme ve böbreklerime de bakıldı bir sorun var mı diye çok şükür birşey çıkmadı.İlk başlarda çok moralim bozulduysa da sonradan Allah belkki böle olmasını istiyordur deyip kendimi avuttum şutarafagitti
Kuruluk sorunun vardır belki güzelim.Kayganlaştırıcı veya bebe yağı deneyebilirsin.Tabiii tümüyle girebilir normal şartlarda:1closedeyes:selam arkadasim...iyi ki bu konuyu acmissin ve böylece bir cok insani bilgilendiriyorsun...ben sana kisaca benim sorunumu anlatayim, sanirim ayni sorunu bende yasiyorum cünki evleneli bir sene oldu ama dogru dürüst cinsel iliskiye giremedim esimle cünki cok dar gercekten olumsuz birsey, bi defa kanser icin muayane olmaya gittim doktora kontrol etti ama bana birsey demedi...simdi bende düsünüyorum eger benim sandigim gibi birsey olsaydi doktor fark etmez miydi? Simdi pazartesi günü yine baska bir doktora gidecegim eger öyle bir sorunum varsa umarim doktor fark eder ve en kisa zamanda düzelir...neler denemedim...simdi evli olan ablalarim size soruyorum lütfen beni yanlis anlamayin gercekten bilmedigim icin size danismak amaciyla soruyorum...esinizle cinsel iliskiye girerken esinizin organi (penisi) vajinaniza sonuna kadar mi giriyor? Yani hepsi mi giriyor ve vajinanizda ki delige kolaylikla giriyor mu? Lütfen bana yardimci olun...Allah rizasi icin gercekten cok zor durumdayim kimseyle bu konuyu konusamiyorum...sevgi ve saygilarimla...cevaplarinizi bekliyorum...
Kadınların bir çoğunda olabilen bir sorun cinsel organ anomalisi.
Ben size benim sorunumu anlatacağım,doktorun sölediğine göre kadınların sadece %10'unda görülen bir sorun anatomik vajen darlığı.Henüz ceninken vajinanın az gelişmesinden kaynaklanıyormuş.Şu an istesem bile cinsel ilişkiye girmem baya zor görünüyor çünkü genişlik sadece bir parmak kalınlığı kadar.Küçük bir operasyonla oranın genişlemesini sağlayacaklar.Ameliyatı evlenmeye yakın olmalıymışım çünkü cinsel ilişki olmazsa oranın kendisini yenileyip eski halini alma riski varmış.Bu arada bu doğuştan kaynaklanan anatomik bir bozukluk olduğu için meshaneme ve böbreklerime de bakıldı bir sorun var mı diye çok şükür birşey çıkmadı.İlk başlarda çok moralim bozulduysa da sonradan Allah belkki böle olmasını istiyordur deyip kendimi avuttum şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?