- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Dikkat edersen, her değişen gündemin arkası bir facia gibi.. Önce doğudaki şehit askerleri, sonra şehirlere inen teröristler ve patlamalar, her birinin ardı birbirinden beter oldu, şehirler bombalanırken olabildiğine sakin davranıldı, muhalefet partilere öfke kusuldu, gündem savuşamadı.. Bu arada Zarrab konusu gündeme geldi, Zencani idam kararı alınınca bazı bakanların etekleri tutuştu, zarrab abd ile anlaştı, ardında bence pis kokular var, malum bakanlardan bir kaçı 17-25 konusunda zarrab ve bakanların rüşvet hikayeleri, iddaları, zencaninin Türkiyede zarrab dışında çok önemli bir kaç adama 8,5 milyar dolar verdiği rüşvetlerden bahsediyor (iddia da olsa mide bulandırıcı) . Şimdi bu olay patlayınca, gündem diğer konulardan kaydı, Tc kimlik konusu var ve farkındamısın bilmem, sadece paramız değil, aslında canımızda tehlikede.. Artık 50 milyon civarı tüm herşeyi afişe olmuş insan var..Böyle diyerek gündem mi değişiyor ,daha çok mu gündemde kalıyor.Ne yapmak istediğini bende tam anlayamadım.Konuşulacağı kadar konuşuldu zaten,tekrar alevlendirmenin mantığı ney anlamadım.Böyle konuşmasının kendisine ve partiye ne faydası olacak ki ,böyle konuş desinler.Ama bende K.Kyı geçen sefer yönlendirdiklerini düşünüyorum.Halk olarak çok tepki verdik.Bu durum siyasete malzeme olmamalıydı bana göre.
Aslında akla daha kötü şeyler geliyorda, işte inşallah yanlış düşünüyoruzdur diyoruz..
Yukarıda son saydıklarım yeterince korkunç, ama acaba korkunç bir kaç olayı tek bir korkunç olaylamı kapatıyorlar diye düşündüm..