• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Cinsel istismar haberlerinin sık verilmesi rencide ediyor"

Böyle diyerek gündem mi değişiyor ,daha çok mu gündemde kalıyor.Ne yapmak istediğini bende tam anlayamadım.Konuşulacağı kadar konuşuldu zaten,tekrar alevlendirmenin mantığı ney anlamadım.Böyle konuşmasının kendisine ve partiye ne faydası olacak ki ,böyle konuş desinler.Ama bende K.Kyı geçen sefer yönlendirdiklerini düşünüyorum.Halk olarak çok tepki verdik.Bu durum siyasete malzeme olmamalıydı bana göre.
Dikkat edersen, her değişen gündemin arkası bir facia gibi.. Önce doğudaki şehit askerleri, sonra şehirlere inen teröristler ve patlamalar, her birinin ardı birbirinden beter oldu, şehirler bombalanırken olabildiğine sakin davranıldı, muhalefet partilere öfke kusuldu, gündem savuşamadı.. Bu arada Zarrab konusu gündeme geldi, Zencani idam kararı alınınca bazı bakanların etekleri tutuştu, zarrab abd ile anlaştı, ardında bence pis kokular var, malum bakanlardan bir kaçı 17-25 konusunda zarrab ve bakanların rüşvet hikayeleri, iddaları, zencaninin Türkiyede zarrab dışında çok önemli bir kaç adama 8,5 milyar dolar verdiği rüşvetlerden bahsediyor (iddia da olsa mide bulandırıcı) . Şimdi bu olay patlayınca, gündem diğer konulardan kaydı, Tc kimlik konusu var ve farkındamısın bilmem, sadece paramız değil, aslında canımızda tehlikede.. Artık 50 milyon civarı tüm herşeyi afişe olmuş insan var..
Aslında akla daha kötü şeyler geliyorda, işte inşallah yanlış düşünüyoruzdur diyoruz..
Yukarıda son saydıklarım yeterince korkunç, ama acaba korkunç bir kaç olayı tek bir korkunç olaylamı kapatıyorlar diye düşündüm..

Diyoki,
alan kesim menmun veren kesim menmun, size ne ayoool isinize bakin diyoo...

Son düzenleme:
Ne zaman bu haberleri yasaklayacaklar diye düşünüyordum!
Adım atılmış, muhtemelen basın organlarına bu konu ile ilgili bir yazı gönderirler ve yasak getirirler!

COPYRIGHT 2015 ODATV.COM
cinsel-istismar-haberlerinin-sik-verilmesi-rencide-ediyor-1004161200_m2.jpg

lg.php
match

"Cinsel istismar haberlerinin sık verilmesi rencide ediyor"
Bakan Ramazanoğlu yine tartışma yaratacak...
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google
increase_font.png

decrease_font.png

NTV’nin haberine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, cinsel istismar ve saldırı haberlerinin sık verilmesinin çocukları ve aileleri rencide ettiğini söyledi.

lg.php
match

Ramazanoğlu, çocuklara yönelik cinsel istismar ve saldırı olaylarında cezaların en üst sınırda olmasına ilişkin çalışma yapılacağını söyledi.

Bakan Sema Ramazanoğlu 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek hukuk çalıştayında konu ile ilgili hazırlık yapılacağını açıkladı.

"Çalıştayda 'iyi hal indirimi' hakkındaki düzenlemeler de konuşulacak" diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu habercilerle sohbetinde medyanın sorumluluğuna da dikkat çekti.

"AİLELERİ RENCİDE EDİYOR"

Aile ve Sosyal Politiklara Bakanı Sema Ramazanoğlu cinsel istismar ve saldırı haberlerinin sık verilmesinin çocukları ve aileleri rencide ettiğini de söyledi.

Odatv.com

http://odatv.com/mob_n2.php?n=cinsel-istismar-haberlerinin-sik-verilmesi-rencide-ediyor-1004161200

Bu olaylara karşı caydırıcı cezalar gelseydi bu insanlar bu kadar yeltenemezdi bu olaylara. Hadi onu da geçtim sürekli bu haberlerin karşısında cezasızlık normalleşmeyi getirdi. Olaya böyle yaklaşsa anlardım ama kadın yine fiyasko bir açıklamayla karşımızda. Vay arkadaş kimler bakan oluyor.:KK51: Açıklama şu olmuş. Bunlar normal bir kereden bir şey olmaz. Bu kadar ortaya dökülmesin aileleri utandırıyor. Olayların çoğalıp normalleştirilmesi bitti. Şimdi bunlar olmuyormuş gibi davranıp nasıl olsa sessiz kalmak normal, daha çok yapın mesajı veriliyor. Ne ala!

bence haklı.. tecavüze uğrayanın zaten rızası var, tecavüz edene de ödül gibi cezalar var.. ha ceza dediysem salıverme canım, herhalde hapis falan yatılacaklarını düşünmüyorsunuz.. komiksiniz valla, kız da oğlan da onların size ne?

Back