• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Cinsel istismar haberlerinin sık verilmesi rencide ediyor"

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
COPYRIGHT 2015 ODATV.COM
cinsel-istismar-haberlerinin-sik-verilmesi-rencide-ediyor-1004161200_m2.jpg

lg.php
match

"Cinsel istismar haberlerinin sık verilmesi rencide ediyor"
Bakan Ramazanoğlu yine tartışma yaratacak...
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google
increase_font.png

decrease_font.png

NTV’nin haberine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, cinsel istismar ve saldırı haberlerinin sık verilmesinin çocukları ve aileleri rencide ettiğini söyledi.

lg.php
match

Ramazanoğlu, çocuklara yönelik cinsel istismar ve saldırı olaylarında cezaların en üst sınırda olmasına ilişkin çalışma yapılacağını söyledi.

Bakan Sema Ramazanoğlu 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek hukuk çalıştayında konu ile ilgili hazırlık yapılacağını açıkladı.

"Çalıştayda 'iyi hal indirimi' hakkındaki düzenlemeler de konuşulacak" diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu habercilerle sohbetinde medyanın sorumluluğuna da dikkat çekti.

"AİLELERİ RENCİDE EDİYOR"

Aile ve Sosyal Politiklara Bakanı Sema Ramazanoğlu cinsel istismar ve saldırı haberlerinin sık verilmesinin çocukları ve aileleri rencide ettiğini de söyledi.

Odatv.com

http://odatv.com/mob_n2.php?n=cinsel-istismar-haberlerinin-sik-verilmesi-rencide-ediyor-1004161200

Aksine birilerinin çığlığı duyuluyor. Çektikleri acıyı kesmese de denetleyici bir güç oluşturduğu kanısındayım.

Kadının kafa yapısı çok farklı daha çok fiyasko açıklamalarda bulunacak gibi toplumun dilinden konuşmuyor , cemaat dilinden konuşuyor

Bakti ki populer oldu, medyada konu oldu, tam gaz ile devam. Hem gündem degismis olur, fena mi? :KK14:

El kadar yavruları tacize, tecavüze uğrarken rencide olmuyormuş da bu olay basına yansıyınca mı rencide oluyormuş aileler?

Hayır benim bildigim ana-babalar böyle bi durumda dünyayı ayağa kaldırır; çocuğuna böyle bi kötülügü yapan o pisliklerin ömrü bi delikte cürüyerek gecmeden, ülkede nefes alan her canlı o şerefsizlerin yüzüne tükürmeden içleri rahat etmez.

Benim merak ettiğim bakan hanım hangi noktada rencide olacak? Böyle bi seyin üstünü örtmek, alttan alta koruyup kollamak da rencide etmiyorsa insanı ne eder acaba? Ettigi laflar hic kızartmıyor mu yüzünü? Ülkedeki bütün çocukların istismara ugramasını mı bekliyo acaba işini yapmak için?

Son düzenleme:
Gerek vicdani..
Gerekse dini..
Sömürün sömürebildiğiniz kadar bakan hanım ve iktidar partisi..
Gerçekten o çocukları ve ailelerini düşünseniz, yıllardır engel olurdunuz, denetlerdiniz o hocaları..
Yasa dışı vakıf yurtlarına izin vermezdiniz.. O adamların kafalarına göre pislik yuvası evlerine götürürken neredeydiniz?
O adamların seceresini araştırmadan nasıl oralarda iş verdiniz..? Nasıl o çocukları emanet ettiniz?
Ne olur artık susun da, hukukun en adaletlisini işletin ve ilk kendi ipinizi çekin..
Allaha inancınız varsa, artık gerekeni yapın, temizlemiyorsunuz, yada temizleyemiyorsunuz bari basına sarmayın..

Keşke rencide olan cinsel istismara uğrayan değilde o eylemi gerçekleştirenler olsa,utanıp sıkılsa ,tepkilerden ibret alsa da yapmasa.20 küsür sene önce Fatma Girik'in yaptığı bir program vardı.Bu tür istismar haberler yapılıdı.Fatma Girik tükürürdü yüzlerine.O zamanlar reyting için uydurma yapılıyor bu haberler sanılırdı ama görüyorum ki şimdi değilmiş.Sorun haberin yapılmaması değil ki,varsayalım yapılmadı çözüm mü?Hz.Ali'nin olması lazım bir söz vardı.
Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun diye.Ama cinsel istismara uğrayan kişilerin ve ailelerin kimliğinin ifşa olmasını uygun bulmuyorum.

.Ama cinsel istismara uğrayan kişilerin ve ailelerin kimliğinin ifşa olmasını uygun bulmuyorum.
Kesinlikle ifşa olmamalılar eylemi gerçekleştirenin ailesinde ifşa olmamalı masumlar mağdur edilmemeli mağdurlara ise gerekli destek sağlanmalı

Bakan hanıma gelince dürüst akp seçmenin gözündede itibarını yitirmiştir

İnandırıcılığı kalmamıştır yer işgal ediyor

Keşke rencide olan cinsel istismara uğrayan değilde o eylemi gerçekleştirenler olsa,utanıp sıkılsa ,tepkilerden ibret alsa da yapmasa.20 küsür sene önce Fatma Girik'in yaptığı bir program vardı.Bu tür istismar haberler yapılıdı.Fatma Girik tükürürdü yüzlerine.O zamanlar reyting için uydurma yapılıyor bu haberler sanılırdı ama görüyorum ki şimdi değilmiş.Sorun haberin yapılmaması değil ki,varsayalım yapılmadı çözüm mü?Hz.Ali'nin olması lazım bir söz vardı.
Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun diye.Ama cinsel istismara uğrayan kişilerin ve ailelerin kimliğinin ifşa olmasını uygun bulmuyorum.
Deynepciğim, zaten menfi olaylarda kimlik ifşa etmek hukuken suçtur.. Basında yada bu tip bloglarda, artık en azından suçunuzu bilin demek, suç olmamalı.. Zaten aileler ifşa edilse, hukuken kimse hesabını veremez..
Cidden bakan hanımın gündem değiştirmek için böyle garip konuştuğunu düşünüyorum, çünkü okumuş etmiş, doktor olmuş, aklı başında kadın.. Kılıçdaroğlunun lafı üzerindenki gündem azalınca şimdi bu lafı etmesi, kadının aptal olduğunu değil, tam tersine çok uyanık olduğunu yada birileri böyle konuş dediği için böyle konuştuğunu düşünenlerdenim..

Deynepciğim, zaten menfi olaylarda kimlik ifşa etmek hukuken suçtur.. Basında yada bu tip bloglarda, artık en azından suçunuzu bilin demek, suç olmamalı.. Zaten aileler ifşa edilse, hukuken kimse hesabını veremez..
Cidden bakan hanımın gündem değiştirmek için böyle garip konuştuğunu düşünüyorum, çünkü okumuş etmiş, doktor olmuş, aklı başında kadın.. Kılıçdaroğlunun lafı üzerindenki gündem azalınca şimdi bu lafı etmesi, kadının aptal olduğunu değil, tam tersine çok uyanık olduğunu yada birileri böyle konuş dediği için böyle konuştuğunu düşünenlerdenim..
Böyle diyerek gündem mi değişiyor ,daha çok mu gündemde kalıyor.Ne yapmak istediğini bende tam anlayamadım.Konuşulacağı kadar konuşuldu zaten,tekrar alevlendirmenin mantığı ney anlamadım.Böyle konuşmasının kendisine ve partiye ne faydası olacak ki ,böyle konuş desinler.Ama bende K.Kyı geçen sefer yönlendirdiklerini düşünüyorum.Halk olarak çok tepki verdik.Bu durum siyasete malzeme olmamalıydı bana göre.

Yani biz tacizciyi tecavüzcüyü kendi elimizle öldürelim başka çare bırakmadılar..

Back