mesela şu kitap: http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=126283 direk isteksizlike değilde cinsel hayatı hareketlendirmekle alakalı
kk nin +18 topiklerinide okuyabilirsin, senin sorununu yaşamış olanlar var
senin için nasıl çekici hale gelebilirse onu bulup eşinle paylaşsan biraz oyuna eğlenceye çevirsen faydalı olabilir , bekarlıktan gelen bir alışkanlığın varsa onu bırakmakta faydalı olabilir , vitamin takviyeleri , renklendiren ürünler yani bir şekilde kendin için cazip hale getirsen yoksa bir ömür böyle zor geçer
Cinsel istek olsun diye hikayeler fılmler ve kitaplar okudum midemi bulandırıyor moralimi bozuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu konu için sessizce Ağlıyorum demişsiniz olmasın diye mi ağlıyorsunuz? Bence bu konu ciddi öyle bıyerleri okuyup hareketlendiremezsiniz cinselliği siz. bunun altında ki sebebinizi bulması için psikolog şart çünkü kesinlikle sizde bilincaltina atılmış korku yada kötü bir olay var gitmelisiniz.
Ay üzüldüm canım ya.Eşin için de çok kötü bir durum bu.Geçici bir dönem olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş bu gece ilişkiye girmek istemez diye dualar ediyorum ilişkiye girdiğimde sessizce aglıyorum bıran once bıtsın ıstıyorum sonra banyoya gıdıp agzımı calkalıyorum duşa griorum kendimden igreniyorum eşimin bundan haberi var ama onu uzmemek için bazen istekliymiş gbi davranıyorum dün gece tartıstık istenmemek cok kotu dedı ve yattı cok kırıldım sorun onunla alakalı degılkı
Bi ara bende de isteksizlik vardı ama seninki farklı gibi eziyete dönüşmüş kötü bu durum lütfen ihmal etmeyin ciddi bir sağlık sorunu olarak görün bunu çocuklarınız varmı bilmiyorum ama sanırım geçsiniz önünüzde uzun yıllar var eşinizle ilişkinizi zedeler bu durum ileride sarsilirsinizİnş bu gece ilişkiye girmek istemez diye dualar ediyorum ilişkiye girdiğimde sessizce aglıyorum bıran once bıtsın ıstıyorum sonra banyoya gıdıp agzımı calkalıyorum duşa griorum kendimden igreniyorum eşimin bundan haberi var ama onu uzmemek için bazen istekliymiş gbi davranıyorum dün gece tartıstık istenmemek cok kotu dedı ve yattı cok kırıldım sorun onunla alakalı degılkı
İnş bu gece ilişkiye girmek istemez diye dualar ediyorum ilişkiye girdiğimde sessizce aglıyorum bıran once bıtsın ıstıyorum sonra banyoya gıdıp agzımı calkalıyorum duşa griorum kendimden igreniyorum eşimin bundan haberi var ama onu uzmemek için bazen istekliymiş gbi davranıyorum dün gece tartıstık istenmemek cok kotu dedı ve yattı cok kırıldım sorun onunla alakalı degılkı
1 senedir böyleyim yataga yatmak kabus oldu gece kalkıp salonda yatıorum bazen çok anlayışlı ama uzuluyor geçicek diyo ama bazende neden benı istemıyosun dıyo bunun sen ben meselesı olmadıgını anlatamıyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum internetten cok arastrıorum
Bunlar altta yatan bir sıkıntıya işaret gibi. Kendinizi başka bir bedene dokunduğunuz için mi kirli hissediyorsunuz yoksa manevi bir kirlilik mi?
Eğer birincisi ise obsesif Kompulsif bozukluk olma ihtimali yüksek. Yok eğer ikincisi ise maalesef daha cetrefilli. Ne zaman, nasıl cinsel hayata bakışınız değişti hatırlıyor musunuz? Bir olay ya da durum bilinçaltınızda birşeyleri tetiklemis olabilir. Her iki durumda da uzman yardımı almalısınız.
İnternetten cok bakıyorum ama bana gercekten tedavıyı basarıyla bıtırebılcek bi doktor lazım sorunun cocuklugumdan ve ergenlıgımden kaynaklı oldugunu dusunuyorum küçükken gördüğüm aile içi siddetin ve babamdan kaynaklandığını dusunuyorum
Büyük ihtimalle haklısınız, koca figürü bazı noktalarda babanın devamı niteliğinde oluyor.
Aklıma iki ihtimal geliyor: kocanız bazen Babanızı hatırlatıyor olabilir, yani ortak birtakım özellikler olabilir. Yahut da sizin bile hatırlamadiginiz fakat bilinçaltınızda yer etmiş bir şey sebep olabilir bu duruma. Hatırlamadiginiz diyorum zira insan hafızası birşeyi kabullenmezse kasten unutur onu.
Devlet Hastanelerinde gerçekten işinin ehli psikiyatristler var. Randevu alırsanız bir süre sonra o sizi psikologa da yönlendiriyor.
1 senedir böyleyim yataga yatmak kabus oldu gece kalkıp salonda yatıorum bazen çok anlayışlı ama uzuluyor geçicek diyo ama bazende neden benı istemıyosun dıyo bunun sen ben meselesı olmadıgını anlatamıyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum internetten cok arastrıorum