Bence çok normal bir süreç. Sonuçta korunarak hamile kaldınız, değil mi? (eğer cevap hayırsa bile bile lades olmuş sizinki). Eğer korunarak hamile kaldiysaniz tekrar hamile kalmaktan korktugunuz için birlikte olmak istemeseniz de bu sizin en doğal hakkınız.
Madem canınız istemiyor , yatmayın.
Zorla değil ya.
Neden istemediğiniz bir şeyi sırf hayatınızdaki erkek istiyor diye yapasiniz ki? Kaldı ki bu süreçte manen yanınızda olmaya çalışsa bile şu an o perişan halde değil. Onun için birkaç hafta stres yapıp, bir miktar para verip hallolan bir meseletdi, kapandı gitti. Kendisini sizin hissettiginiz gibi katil hissetmediğine , suçlu hissetmediğine ya da bir daha baba olamam korkusu yaşamadığına eminim.
Bu korkuları yaşayan sizsiniz, duygusal bağ kurduğunuz ceninle vedalaşan sizsiniz, hastanede önlüğü giyip operasyonu geçiren de sizsiniz , şu an pişmanlıktan ölen de sizsiniz.
Ben yerinizde olsaydım bunca derdimin, bozuk psikolojimin arasinda bir de istek beslemedigim halde nişanlımla yatmaya devam etmezdim.
Hayır demeye hakkınız var.
O da sizi anlamak zorunda.
Her şey daha çok yeniymis. Kendinizi hiç zorlamayın. Bir zaman sonra siz de artık daha iyi hissedersiniz, düğün öncesi yoğunluğa kapılır, o stresle , kosusturmayla bu kötü hisleri biraz olsun unutursunuz , her şey normale döner