cinsel isteksizligi cözenler fikir verebilir mı

Öncelikle stresten uzak duracaksın
Sonra kafanı rahatlatan bitki çaylarından tüketebilirsin, bunun yanında afrodizyak etkili gıdalara ağırlık ver, bitkileri incele bu etkiye sahip olanlardan düzenli olarak kullan. Ben incir çekirdeği yağı kullanıyorum her sabah aç karınla bir çay kaşığı, hem bağışıklığı güçlendiriyor hem İsteğe katkısı var 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde uygulanıyor

Öncelikle stresten uzak duracaksın
Sonra kafanı rahatlatan bitki çaylarından tüketebilirsin, bunun yanında afrodizyak etkili gıdalara ağırlık ver, bitkileri incele bu etkiye sahip olanlardan düzenli olarak kullan. Ben incir çekirdeği yağı kullanıyorum her sabah aç karınla bir çay kaşığı, hem bağışıklığı güçlendiriyor hem İsteğe katkısı var 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde uygulanıyor
ben stresten uzak dururumda stres benden hiç eksik olmuyor 😁 incir yağını denicem teşekkürler

ben stresten uzak dururumda stres benden hiç eksik olmuyor 😁 incir yağını denicem teşekkürler
O hepimizde var, melisa relx tea diye bir karışım çay var aktardan aldım ben markalı bir ürün, akşam yemeğinden sonra için, epey kafa dağıtıyor, ama eşinize içirmeyin

kaynağını bilmiyorum
Hiç mi şüpheleneceğiniz bir şey yok peki? Böyle çayla, yağla çözülmez çünkü.
Evlilik öncesi cinsellik mi yaşamadınız? Sizin için tabu bir konu muydu bu? Eşinizle uyum mu yok? Doğum yaptınız sonrasında mı isteksizlik geldi?
Gibi gibi bir sürü farklı sebepten olabilir. Sebebine göre de farklı şekilde çözülür

Bende de var aynı durum : ( çok fazla olmadığı için çözüm arayışına girmedim ama zamanla artacak gibi duruyor, bu bahsedılen içecekler nedir yanı kafa dağıtıyor derken alkol gibi mi ? Ben çocuklarla yorulduğum için istemeden stres yapıyorum ve aile içi aile dışı sıkıntılar da var. Önerileri dinleyeyim bende. ♡♡

Bende de var aynı durum : ( çok fazla olmadığı için çözüm arayışına girmedim ama zamanla artacak gibi duruyor, bu bahsedılen içecekler nedir yanı kafa dağıtıyor derken alkol gibi mi ? Ben çocuklarla yorulduğum için istemeden stres yapıyorum ve aile içi aile dışı sıkıntılar da var. Önerileri dinleyeyim bende. ♡♡
Alkol gibi değil tabi bunlar sadece iyi hissettiriyor, melisa çayını her yerde bulabilirsiniz.

Evlilik öncesi cinsellik mi yaşamadınız? Sizin için tabu bir konu muydu bu? Eşinizle uyum mu yok? Doğum yaptınız sonrasında mı isteksizlik geldi?
Gibi gibi bir sürü farklı sebepten olabilir. Sebebine göre de farklı şekilde çözülür
Bütün bunları atlayarak tavsiye vermekle hata ettim, hepsinde çok haklısınız

Teşekkür ederım bende bu küçük sorunu çözecegim inşallah eşime fark ettirmeden :)
Sizin yaşadığınız sıkıntıların benzerlerini yıllarca yaşadım ama maalesef farkettirmemeyi başaramadım ciddi soruna dönüştü, yukarı yazdığım ilk mesajda bahsettiklerimle buldum çözümü, annelik stresi çok etkiliyor kadınları

evlilik öncesi cinsellik yoktu,evlendikten sonra korkudan bir süre ilişki yaşayamadık benim korkum vardı onları aştık ama. doğum yapmadım. böyle durumum

alkol değil bitki çayı rahatlatma özelliği var,bendede sürekli bi sorunlar var işte keşke çocuğum olsa onla oyalanirim,oyalanacak biseyimde yok

Afrodizyak şeyler yiyebilirsiniz. Mesela mesir macunu diye bir şey var cidden tuhaf bir enerji veriyor ben evde yaptım. Biraz üşütmustum alerjik nezle gibi başladı sonra öksürüge evrilince tırstım başka bir şey mi acaba diye, ne kadar koca karı ilacı varsa yaptım denebilir. Bunu da zencefilli pastil diye yola çıkmıştım kıvamı şekerden çok macuna dönünce karabiber falan da ekledim mis gibi mesir macunu oldu. Çocukken annem çok alırdı bize çok severim tadını. Bir iki yedim, hastayken pek kafa oralara gitmiyor zaten öyle bir etki olmadı :) sonra düzelince tadını sevdiğimden yemeye başladım arada ve cidden enerjiyi yükseltiyor kesinlikle tavsiye ederim. Sonra keçi boynuzu o da aftodizyak olduğu söylenir burada arı sütüyle aşırı istekli olan bir üye vardı mesela o da denenebilir. Onun dışında incir yağı sanırım biri yazmıştı sabah aç karnına bir çay kaşığı demişti diye hatırlıyorum.

Ama tabi üstte de söylemişler genel olarak stressiz bir yaşam. Öncelikle stresten uzak kalmaya kafanızı rahatlatmaya çalışın. Erotik hikayeler falan da okuyabilirsiniz ya da içinde erotizm olan filmler. Biraz enerjinizi odaginizi o yöne çekmeniz lazım

X