- 30 Ekim 2020
- 791
- 323
- 28
- Konu Sahibi uguurbocegii
cinsel isteksizlik var bu durumu yaşayıp çözen varmi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben stresten uzak dururumda stres benden hiç eksik olmuyor incir yağını denicem teşekkürlerÖncelikle stresten uzak duracaksın
Sonra kafanı rahatlatan bitki çaylarından tüketebilirsin, bunun yanında afrodizyak etkili gıdalara ağırlık ver, bitkileri incele bu etkiye sahip olanlardan düzenli olarak kullan. Ben incir çekirdeği yağı kullanıyorum her sabah aç karınla bir çay kaşığı, hem bağışıklığı güçlendiriyor hem İsteğe katkısı var 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde uygulanıyor
O hepimizde var, melisa relx tea diye bir karışım çay var aktardan aldım ben markalı bir ürün, akşam yemeğinden sonra için, epey kafa dağıtıyor, ama eşinize içirmeyinben stresten uzak dururumda stres benden hiç eksik olmuyor incir yağını denicem teşekkürler
kaynağını bilmiyorumİsteksizliğinizin kaynağı nedir?
bende yeni herby no stres diye bi çay almıştım oda rahatlatiyomus deniyim bakıyımO hepimizde var, melisa relx tea diye bir karışım çay var aktardan aldım ben markalı bir ürün, akşam yemeğinden sonra için, epey kafa dağıtıyor, ama eşinize içirmeyin
Hiç mi şüpheleneceğiniz bir şey yok peki? Böyle çayla, yağla çözülmez çünkü.kaynağını bilmiyorum
Alkol gibi değil tabi bunlar sadece iyi hissettiriyor, melisa çayını her yerde bulabilirsiniz.Bende de var aynı durum : ( çok fazla olmadığı için çözüm arayışına girmedim ama zamanla artacak gibi duruyor, bu bahsedılen içecekler nedir yanı kafa dağıtıyor derken alkol gibi mi ? Ben çocuklarla yorulduğum için istemeden stres yapıyorum ve aile içi aile dışı sıkıntılar da var. Önerileri dinleyeyim bende. ♡♡
Bütün bunları atlayarak tavsiye vermekle hata ettim, hepsinde çok haklısınızHiç mi şüpheleneceğiniz bir şey yok peki? Böyle çayla, yağla çözülmez çünkü.
Evlilik öncesi cinsellik mi yaşamadınız? Sizin için tabu bir konu muydu bu? Eşinizle uyum mu yok? Doğum yaptınız sonrasında mı isteksizlik geldi?
Gibi gibi bir sürü farklı sebepten olabilir. Sebebine göre de farklı şekilde çözülür
Teşekkür ederım bende bu küçük sorunu çözecegim inşallah eşime fark ettirmeden :)Alkol gibi değil tabi bunlar sadece iyi hissettiriyor, melisa çayını her yerde bulabilirsiniz.
Sizin yaşadığınız sıkıntıların benzerlerini yıllarca yaşadım ama maalesef farkettirmemeyi başaramadım ciddi soruna dönüştü, yukarı yazdığım ilk mesajda bahsettiklerimle buldum çözümü, annelik stresi çok etkiliyor kadınlarıTeşekkür ederım bende bu küçük sorunu çözecegim inşallah eşime fark ettirmeden :)
evlilik öncesi cinsellik yoktu,evlendikten sonra korkudan bir süre ilişki yaşayamadık benim korkum vardı onları aştık ama. doğum yapmadım. böyle durumumHiç mi şüpheleneceğiniz bir şey yok peki? Böyle çayla, yağla çözülmez çünkü.
Evlilik öncesi cinsellik mi yaşamadınız? Sizin için tabu bir konu muydu bu? Eşinizle uyum mu yok? Doğum yaptınız sonrasında mı isteksizlik geldi?
Gibi gibi bir sürü farklı sebepten olabilir. Sebebine göre de farklı şekilde çözülür
alkol değil bitki çayı rahatlatma özelliği var,bendede sürekli bi sorunlar var işte keşke çocuğum olsa onla oyalanirim,oyalanacak biseyimde yokBende de var aynı durum : ( çok fazla olmadığı için çözüm arayışına girmedim ama zamanla artacak gibi duruyor, bu bahsedılen içecekler nedir yanı kafa dağıtıyor derken alkol gibi mi ? Ben çocuklarla yorulduğum için istemeden stres yapıyorum ve aile içi aile dışı sıkıntılar da var. Önerileri dinleyeyim bende. ♡♡