M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #21 Pamukannesi83 .!.: Hormonlar kullaniyormusunuz? Korunma hapi gibi (bazilari Libidoyu sifirliyor) Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kullanmıyorum inanın mybiglove .!.: Kimseye karsi mi yoksa sadece partnerinize karsi mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Kimseye karşı yok sıfırlandım resmen
Pamukannesi83 .!.: Hormonlar kullaniyormusunuz? Korunma hapi gibi (bazilari Libidoyu sifirliyor) Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kullanmıyorum inanın mybiglove .!.: Kimseye karsi mi yoksa sadece partnerinize karsi mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Kimseye karşı yok sıfırlandım resmen
M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #22 Ferhans .!.: Eee geçer diye beklemiştir, konu açmak aklına gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle oldu hatta sırf bunu sormak için açtım bu hesabı normalde yoktu kk hesabım
Ferhans .!.: Eee geçer diye beklemiştir, konu açmak aklına gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle oldu hatta sırf bunu sormak için açtım bu hesabı normalde yoktu kk hesabım
M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #23 Hamangiom .!.: Bendede durum aynı ya, Libidom yerlerde uzun zammadır canım hiiiç cinsellik istemiyor… Genişletmek için tıkla... Neden böyle olabilir sizce ve ne kadar süredir böylesiniz
Hamangiom .!.: Bendede durum aynı ya, Libidom yerlerde uzun zammadır canım hiiiç cinsellik istemiyor… Genişletmek için tıkla... Neden böyle olabilir sizce ve ne kadar süredir böylesiniz
M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #24 SayYouLoveMe .!.: 2 senedir yoktuymus da yeni mi aklına geldiymis.. Do you disco ? Are you cola ? Genişletmek için tıkla... Ne alaka o an hemen koşup buraya mı yazacaktım insan geçicidir sanıyor düzelir diye bekliyor yani sırf yorum yapmış olmak için yazmayın burada saçma
SayYouLoveMe .!.: 2 senedir yoktuymus da yeni mi aklına geldiymis.. Do you disco ? Are you cola ? Genişletmek için tıkla... Ne alaka o an hemen koşup buraya mı yazacaktım insan geçicidir sanıyor düzelir diye bekliyor yani sırf yorum yapmış olmak için yazmayın burada saçma
M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #25 DepresifPenguen .!.: Aseksüel olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama önceden vardııı
M marry1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 12 1 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #26 olive12 .!.: Dur ya daha bekaret konuşuyorduk hangi ara bıyıklıla Siz 25 yaşındayım yazmışsınız profilde 27 yazıyor marry1 .!.: Hesabı yeni açtım pek bilmiyorum siz diyince fark ettim Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
olive12 .!.: Dur ya daha bekaret konuşuyorduk hangi ara bıyıklıla Siz 25 yaşındayım yazmışsınız profilde 27 yazıyor marry1 .!.: Hesabı yeni açtım pek bilmiyorum siz diyince fark ettim Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Hamangiom El üstünde tutulmak için illa tabutamı girmek lazm Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 1.275 4.068 7 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #27 marry1 .!.: Neden böyle olabilir sizce ve ne kadar süredir böylesiniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nedenini bende merak ediyorum, ben bir kac aydir böyleyim, yakinda doktor randevum var o zaman öğrenirim inşAllah.
marry1 .!.: Neden böyle olabilir sizce ve ne kadar süredir böylesiniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nedenini bende merak ediyorum, ben bir kac aydir böyleyim, yakinda doktor randevum var o zaman öğrenirim inşAllah.
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 10 Aralık 2022 Konu Sahibi marry1 #28 Hormonlarınıza baktırabilirsiniz. Yoğun stres altındaysanız bu da libidoyu düşürür. Afrodizyak gıdaları araştırıp beslenme düzeninize eklemeniz de bir nebze ilerşeme kaydetmenizi sağlayabilir
Hormonlarınıza baktırabilirsiniz. Yoğun stres altındaysanız bu da libidoyu düşürür. Afrodizyak gıdaları araştırıp beslenme düzeninize eklemeniz de bir nebze ilerşeme kaydetmenizi sağlayabilir