Cinsel isteğim bir anda sıfırlandı sebebi ne olabilir yardım

marry1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
12
1
29
Bekarım bir ilişkim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama 2 yıl önce bir anda cinsel isteğim kayboldu geçicidir geri gelir diye düşündüm ama yok yani hiçbir şey hissetmiyorum evlenecek olduğum için şimdi sebebini öğrenmeye çalışıyorum kötü bir evlilik de geçirmek istemiyorum napıcam bilemiyorum doktora mı gitsem bunun sebebi ne olabilir bilen var mı lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:

Dur ya daha bekaret konuşuyorduk hangi ara bıyıklılar geldi?
Siz 25 yaşındayım yazmışsınız profilde 27 yazıyor sonra eczacı demişsiniz. Bu gerçek mi?

Benim de öyle oldu demek için geldim.arkadaşlar gayet iyi biliyor zaten.sahra çölü gibi kupkuruyum.en ufak bir ıslaklık bile yok.ki ben saatlerce sırılsıklam olan hatta ıslaklıktan hissizlik yaşayan bir kadındım.en azından dert ortağı buldum diye seviniyorum artık.bir gitti bir daha gelmedi swndeki gibi.

Yaaaaa ne yapacağız siz bir çözüm biliyor musunuz ben hiç böyle değildim gerçekten izlediğim filmlerde dizilerde bazı sahneler gelince böyle bir heyecanlanırdım artık hiçbiri yok gerçekten kupkuruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…