25 yaşındayım Bekarım bir ilişkim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama 2 yıl önce bir anda cinsel isteğim kayboldu geçicidir geri gelir diye düşündüm ama yok yani hiçbir şey hissetmiyorum evlenecek olduğum için şimdi sebebini öğrenmeye çalışıyorum kötü bir evlilik de geçirmek istemiyorumnapıcam bilemiyorum doktora mı gitsem bunun sebebi ne olabilir bilen var mı lütfen yardımcı olun
Neden erkekler soruyor diye mi anlamadım ?Şüpheli yeni üye:)
Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz çok kafama takıyorumNeden erkekler soruyor diye mi anlamadım ?
Viegra kulan :)Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz çok kafama takıyorum
Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz çokNeden erkekler soruyor diye mi anlamadım ?
Niye kullanayım ki benim daha yaşım 25 ve evli de değilim doğal olarak olması gerek miyor mu bu hissinViegra kulan :)
Dr a görün o zaman , haklısın hissin olmalı, herseyin genetiğiyle oynadılar:) sizinki de etkilenmiş belli ki:)Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz çok
Niye kullanayım ki benim daha yaşım 25 ve evli de değilim doğal olarak olması gerek miyor mu bu hissin
TeşekkürlerHormonlarla alakalı olabilir. Doktora görünmelisiniz.
Benim de öyle oldu demek için geldim.arkadaşlar gayet iyi biliyor zaten.sahra çölü gibi kupkuruyum.en ufak bir ıslaklık bile yok.ki ben saatlerce sırılsıklam olan hatta ıslaklıktan hissizlik yaşayan bir kadındım.en azından dert ortağı buldum diye seviniyorum artık.bir gitti bir daha gelmedi swndeki gibi.25 yaşındayım Bekarım bir ilişkim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama 2 yıl önce bir anda cinsel isteğim kayboldu geçicidir geri gelir diye düşündüm ama yok yani hiçbir şey hissetmiyorum evlenecek olduğum için şimdi sebebini öğrenmeye çalışıyorum kötü bir evlilik de geçirmek istemiyorumnapıcam bilemiyorum doktora mı gitsem bunun sebebi ne olabilir bilen var mı lütfen yardımcı olun
Eee geçer diye beklemiştir, konu açmak aklına gelmemiştir.2 senedir yoktuymus da yeni mi aklına geldiymis..
Do you disco ? Are you cola ?
Benim de öyle oldu demek için geldim.arkadaşlar gayet iyi biliyor zaten.sahra çölü gibi kupkuruyum.en ufak bir ıslaklık bile yok.ki ben saatlerce sırılsıklam olan hatta ıslaklıktan hissizlik yaşayan bir kadındım.en azından dert ortağı buldum diye seviniyorum artık.bir gitti bir daha gelmedi swndeki gibi.
Yaaaaa ne yapacağız siz bir çözüm biliyor musunuz ben hiç böyle değildim gerçekten izlediğim filmlerde dizilerde bazı sahneler gelince böyle bir heyecanlanırdım artık hiçbiri yok gerçekten kupkuruyumBenim de öyle oldu demek için geldim.arkadaşlar gayet iyi biliyor zaten.sahra çölü gibi kupkuruyum.en ufak bir ıslaklık bile yok.ki ben saatlerce sırılsıklam olan hatta ıslaklıktan hissizlik yaşayan bir kadındım.en azından dert ortağı buldum diye seviniyorum artık.bir gitti bir daha gelmedi swndeki gibi.