• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilşki sonrasında yada esnasında ağrı yaşayan varmııı

cimcimelily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
126
1
96
Kütahya
slm kızlar aslında bu konuda yazıp yazmamakta karasızdım.. ama kendi içime atmak istemedimm..ben ilişki sırasındaaa ağrı yaşıyorumm bazen sonrasındada yaşıyorum baskı hissediyorum içimde.. ben 4 aylık evliyimm neden olabilir....gerçekten korkuyorummmafoldumben

bende var maleseff ama neden olduğunu bilmiyorum bende 7 aylık evliyim ama benim girişim çok darr ondan die düşünüyorumm

aynı sorun bendede var. doğum yapalı nerdeyse 5 ay oldu ama biz eşimle tam olarak ilk defa dün gece ilişkiye girdik.herşey bittikten sonra lavoboya gittim.tuvaletimi yaparken dehşet yanma oldu.yaraya tuz basar gibi.dayanamadım:(((...biz fazla ilişkiye girmediğimiz için oluyo sanırım.... siz yeni evlisiniz daha.o yüzden vücudunuz yeni yeni alışıyo bazı şeylere.kolay değil.dışarıdan kendinize ait olmayan bişey giriyo.zamanla aşarsınız inşallah...

neden olduğu hakkında bi fikrim bile yok...ilk zamanlarda acı olmuyor bende sonuna doğru acı oluyorr..en kısa zaman da doktora gitsem ii olacakkk teşekkü ler yorumlarınız içinnn

5 aydır bendede aynı sorun var.kızalr ben doktora gıttım sebep darlıktan dolayı.ılk gırıste zorlanma yasıorum kayganlastırıcı bısı surmeden asla gecmıo bırde benımkı.ılıskı sonrası yanma ıse enfeksıyondan yada ılıskıde darlık yasadıgında kasdıgından dolyı olur canım

ya bu bendede şöyle ilişkinin sonuna doğru ağrı sonrasındada dehşet yanma.ben 5 senedir doktorlara gidiyorum ama çözemiyorum herşey normal diyolar.bende her ilişki sonrası enfeksiyon bide çok sık ilişkiye grdiğimiz için anlayacağınız ömrüm yanarak geçiyormafoldumben

kızlar doktora gidin bu konuda vajinada yara falan olabilir..tahriş olabilir..bende de evliliğimin ilk yılı çok oluyordu sanki yaraya tuz basmış gibi..kendiliğinden geçti..bir de bir tanıdık bu konuda gitti doktora ..bu yanma olayı bazen ten uyuşmazlığından da oluyormuş..yani eşinin tenindeki tuz veya spermi vajinaya alerji yapıp yanmalara sebep olabiliyormuş..arkadaşa doktor her ilişkide kondomu önermiş..kadın spiralini çıkartırdı madem her ilişkide kondom kullanacaz diye.bundan da olabilir ama yine de doktora gidin...

Bendede oluyodu evliligimin ilk senesinde . Bu yüzden sogumustum iliskiye girmek bile istemiyordum. ama cok sükür kendiliginden gecti simdi hic bir problem yok.

çok önemli bi durum gerçekten inşallah sizin dediğiniz gibi olur bakalım geçse keşkee..darısı başıma çünkü moralimi bozuyorr en başta hiç bi sorun yoktu sonradan çıktı zatenn

merhbalar bende 3 yıllık evliyim bendede aynı sorun vardı özellikle doğumdan sonra çok sıkıntım oldu vajinal kayganlaştırıcı jel kullanıyorum problem kalmadı tavsiye ederim başlangıçtaki sıkıntılar yanmalar acılar olmuyor kendinide kasmıyosun ben rahat ettim

kayganlastırcı kullanın doktor bana bepantenın katı olanını werdı cok ıyı geldı optum deneyın pahalı bıse dıl 2 3 tl bı krem alın urunu kullanın bepantan katı mavı dısı o krem optm

bende de var aynı sorun,üstelik 2,5 yıllık evliyim.ılk yıl zaten ilişkiye girmemiz çok zor olmuştu,7 ay falan sürdü.Sonra hamile kaldım ve hamilelikte hiç ilişkiye girmedik ve doğumun üzerinden 1 yıl geçti hala ağrılı ve acılı olluyo ilişkimiz,inşallah zamanla diyorum ama daha ne kadar zaman geçicekse :(

Ben de zaman zaman ağrı hissediyorum ilişki esnasında.Kayganlaştırıcı kullanmak iyi geliyor ama bazen de karnımda ağrılar hissediyorum, tuvalet ihtiyacı hissediyorum...ooof offf

bende de ilişki esnasın da ve sonrasında acaip yanma oluyor.bizde çok sık ilişkiye girmiyoruz ondan olabilirmi?kayganlaştırıcı da da durum değişmiyor.o sadece penisin girmesini kolaylaştırıyor.yanmaysa devam ediyor.birde hemen tahriş oluoyor benim giriş kısmım.ilişkiden sonra kızarıyo el değmiyo sonra geçiyo.sizce normal mi?dr.bişeyin yok dedi.ama muayene etmedi sadece baktı herşey normal dedi.

Back