Cinsel ilişkiye girmek isteyen arkadaşını bıçakladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (35) evinin balkonunda otururken, yoldan geçen arkadaşı E.Y.'yi (32) evine davet etti.

İddiaya göre, evde belli bir süre alkol aldıktan sonra S.Ç., arkadaşı E.Y.'ye cinsel ilişkidavetinde bulundu. Bu duruma kızan E.Y., yerinden kalkarak mutfağa gitti ve arkadaşı S.Ç.'yi de mutfağa çağırdı. İlişki teklifine çok kızan E.Y., mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak arkadaşını 28 yerinde bıçaklayarak öldürdü.

Olay yerine
grey.gif
gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde E.Y., çalıştığı tekstil atölyesinde yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen E.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

http://www.mynet.com/haber/yasam/ci...en-arkadasini-28-yerinden-bicakladi-1412631-1

alkol işte, sevmem şu mereti, insanı insanlıktan çıkarıyor
Her ne kadar bende alkolü sevmesemde alkolün suçu yok, içmeye niyetlenecek kadar kendine güvenen ağzına içmeli alkol denen mereti:KK14:
İçmesini bilmeyen su içsin, şalgam içsin:KK59:

içmesini bilmek olayına katılmıyorum,belki hiç tasvip etmediğimden bilemiyorum ama içki içkidir.Bence ne zaman nerede olursa olsun ağza alınmamalı

Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (35) evinin balkonunda otururken, yoldan geçen arkadaşı E.Y.'yi (32) evine davet etti.

İddiaya göre, evde belli bir süre alkol aldıktan sonra S.Ç., arkadaşı E.Y.'ye cinsel ilişkidavetinde bulundu. Bu duruma kızan E.Y., yerinden kalkarak mutfağa gitti ve arkadaşı S.Ç.'yi de mutfağa çağırdı. İlişki teklifine çok kızan E.Y., mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak arkadaşını 28 yerinde bıçaklayarak öldürdü.

Olay yerine
grey.gif
gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde E.Y., çalıştığı tekstil atölyesinde yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen E.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

http://www.mynet.com/haber/yasam/ci...en-arkadasini-28-yerinden-bicakladi-1412631-1
bu şahısların ikisi de erkek mi acaba

bence de alkolle alakası yok, demekki zaten biri sapık ruhlu biri katil ruhluymuş, 28 bıçak darbesi nedir ya, sarhoş bi insanın o kadar sayıda bıçak saplayıp çıkarabileceğine inanmak güç, bu arada ilişki teklif eden ölen şahıs, o öldüğüne göre konuşma şansı yok, belki öldüren iftira atıyor, o da olabilir, belki ceza indirimi falan vardır bu tip durumlarda

bu şahısların ikisi de erkek mi acaba

sanıyorum öyle ipek haberde adamın yüzünü kapatmışlar çünkü
bir kız kendisine ilişki teklif etti diye erkek öldürmez herhalde sanmıyorum :KK53:

bence de alkolle alakası yok, demekki zaten biri sapık ruhlu biri katil ruhluymuş, 28 bıçak darbesi nedir ya, sarhoş bi insanın o kadar sayıda bıçak saplayıp çıkarabileceğine inanmak güç, bu arada ilişki teklif eden ölen şahıs, o öldüğüne göre konuşma şansı yok, belki öldüren iftira atıyor, o da olabilir, belki ceza indirimi falan vardır bu tip durumlarda

hiç aklıma gelmemişti bu da olabilir :110:

içmesini bilmek olayına katılmıyorum,belki hiç tasvip etmediğimden bilemiyorum ama içki içkidir.Bence ne zaman nerede olursa olsun ağza alınmamalı
Kesinlikle hiç tasvip etmemenizden kaynaklanıyor bence. Bizim sülalede mesela herkes içer babaanneler anneanneler hariç :KK48: ama kimse taşkınlık çıkarmaz, hatta aksine içince bizimkiler daha bir tatlı oluyorlar :KK50:

Erkekten kadına arkadas olmaz, pis niyetliler cünkü. Hele de belli bir yasın üzerinde ise...

Kesinlikle hiç tasvip etmemenizden kaynaklanıyor bence. Bizim sülalede mesela herkes içer babaanneler anneanneler hariç :KK48: ama kimse taşkınlık çıkarmaz, hatta aksine içince bizimkiler daha bir tatlı oluyorlar :KK50:
Heh işte bizim buralarda o tatlı tatlı içenlere ağzına içmiş derler:-)
Annemin babası rahmetli dedem işten çok yorgun geldiği akşamlar yemekten sonra 1 çay bardağı alkol alırdı, o ölçüyü hiç aşmazdı, ben meraklı gözlerle onu seyrettiğimde, kuzum içki içmek için değil, yorgunluktan ağrıyan bedenimdeki sızıyı alsın, rahatça uyuyayım diye içiyorum derdi.

Bir arkadaşımız yorumunda alkol insanı farklı yapmaz, aslında nasıl biri olduğunu ortaya çıkarır demiş, aynen katılıyorum. Alkolün etkisi içen kişinin ruhuna göre değişir, kimini canavar yapar kimini pamuk.

içince boyları uzamış. ha ölmeden birde içki fotolarını paylaşmışlardır sosyal sitelerde böğğ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back